Bajoma, ma moj prascic ti je cudo! Prvi dan je odma prihvatila sisu i krenula sisat kao pravi profic 🙂 a dudu je isto odma prihvatila, cim sam joj prvi put stavila i bas ju voli
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lineicakako mi je drago! Čestitam od srca ♥️♥️♥️ sretno s pretragama, bit će sve ok! I ja sam post covid trudnica, pa znam za tvoje strahove. Ali vjerujem da će sve biti u redu, evo mi smo uskoro punih 36tt i za sada je sve bilo u najboljem redu s curkom. Želim ti urednu i školsku trudnoću 😘🤞🍀🙏
Bebažao mi je 😔♥️ super pa imaš odmah plan za dalje 💪
Ruskatvoja princezica je predivna 😍😍😍 melem za oči! Uživajte ❤️❤️❤️ puno bebica ima te pristice, moja kuma kaže da joj super prođe od one male kremice od Mustele
Sanjassjoj zna naša MTBica, nemogu se sjetit kako se zove
Perlaodlično!!! 🎉🎊 Neka se super oplode i razvijaju 🍀🙏😍😍
LitaCestitaaam ti! 😍😍😍😍 Želim ti svu sreću za dalje. 🙏🤞🍀
Tumai ja mislim da nije, jer sam ju već imala i bili su mi drugačiji simptomi. Istina da, sad pod kraj sve nešto novo i većina tog je normalno. I puno je lakše, jer sad više ne panicarim kao prije kad nkj boli 🙈😂
Puno vam svima hvala na čestitkama i lijepim željama! ❤🤞🌈
*.Women_name.*
Jako mi je drago da je sve ok s tobom i tvojom bebicom. Nadam se da nisi imala tako strašne simptome, trudnice u pravilu nemaju ozbiljnije probleme koliko sam čitala.
Mene najviše zabrinjava post Covid i ta mutacija. Bude me hematolog u srijedu valjda smirio.
Hvala ti, sretno i opušteno do kraja 💕
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
Mtb vrlim ❤️❤️❤️❤️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Hvala vam cure SVEOD SRCA STVARNO. Ja uopce ne mogu vjerovati evo
Women name znaci u soku sam da sam trudna jer uopce ali bas ni malo nemam osjecaj, tocno tako kako ti kazes. A sa prve dvije sam imala al sam ono dala bi ruku u vatru da nisam. Ne mislim da je ovo sve slucajnost, i da se dogodilo slucajno. Jer sam puno toga promijenila i dodala oduzela sto mi se cinilo ispravno u mom slucaju
Napisati cu sve sto mozda nekome moze biti korisno smao da malo dodem na sebe i skuliram se. Hvala vam puno svima i drzim fige svima za ovaj osjecaj
Cestitam ti od srca!❤️❤️❤️❤️
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Drage moje, javljam vam se s divnom vijesti 🌈🌞
Uspjela sam prirodno ostati trudna! 🤗 Danas je 7+1, srčeko kuca. Ušla sam u statistiku 10% jer su mi ovulacije zadnja tri mjeseca na desnom jajniku gdje nemam jajovod. Saznala sam da sam trudna u isto vrijeme kada su mi krenuli prvi simptomi Covida. Danas sam se tek vratila na posao. Sa Štampara su mi rekli da nemaju dovoljno informacija o trudnicama s Covidom i da se nadaju da će sve biti ok. To mi je ponovio i moj gin. i dr. Idem vaditi KKS, a u srijedu hematologu na Rebro jer imam MTFHR mutaciju. Nadam se da neće biti nekih post Covid simptoma. Moj mi je gin.rekao da mi vjerojatno neće dati ništa samo s tom mutacijom, ali da neki znaju dati heparin pa da ipak odem hematologu.
Od simptoma imam grde mučnine. Ne znam zašto se zovu jutarnje kad traju veći dio dana 😱 Grudi su bolne i teške.
Upala dolje mi traje već tjednima…
Ali sreća ogromna! 🥰
Želim svim lavicama taj osjećaj 🌈
Cestitaaaam od ❤🥰🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bila sam u petak kod soc ginekologa i on je samo rekao da se beba spustila i da me salje u pon u bolnicu. Nist drugo.
Niko mi do sad nije rekao da je bas tolko velik zato me i cudi to. Iako frendici su rekli da je velika beba pa se rodio sa 2900.tak da mozda su i fulali, ali ak je to istina onda pristajem na carski(iako me strah toga jako) jer ne mogu zamisliti da tiskam tak veliku bebu..
Onda bude mu i obleka 56 broj koju sam pripremila mozda mala?
Nece ti bit malo ne brini prija mi rodila u 12 misec 52 cm i 4100 i ok joj bila
Lineica sad vidim i tvoje divne vijesti!🥰🥰🥰 Cestitam ti od srca❤️❤️❤️!
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Na brzinu sam presla zadnjih 15 strana foruma,zamelo me s obvezama,ispricavam se na propuštenom.
MTB ❤️
Lita,cestitam ❤️
Ostalim curama saljem podrsku i dobre vibracije!❤️
E sad par pitanja pa ako neka dobra dusa zna odgovor ili ima neko mislienje 😊
Moj mm je bio kod urologice ba savjetovanju,iako mu nije vise izolirana ureaplasma ona mu je prepisala jos jedan antibiotik ier ipak ima nesto bakterija,pa da se toga rijesimo do kraja. Kaze da je njegov spermiogram vrlo dobar sad,da cak mozemo i prirodno zanijeti i da pokušavamo. E sad imam dva pitanja: s obzirom ba antibiotik,hoce li to biti moguce? I hoce li biti problem ako bude uzorak davao za 2 mjeseca od antibiotika? Stigne li se oporaviti situacija dotad,ako bude narušena od antibiotika?
Drugo pitanje je, ja bi trebala ici na histeroskopiju o uklanjanje manjeg polipa s maternice...smijem li ja ostati nakon toga prirodno trudna,tipa taj ciklus nakon operacije? Pred kraj krvarenja trebam to skidati pa ne znam smijem li vatati odmah te naredne plodne dane,to ie tipa 7 dana nakon operacije. Pokušali bi prirodno mjesec dva,s obzirom da za ivf moram cekati 1-2 mj od histero. Ns znam jeli vrijedi i za prirodnu trudnocu isto pravilo. Hvala cure ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Bajoma, ma moj prascic ti je cudo! Prvi dan je odma prihvatila sisu i krenula sisat kao pravi profic 🙂 a dudu je isto odma prihvatila, cim sam joj prvi put stavila i bas ju voli
Jesi joj dala dudu u rodilištu ili kad ste doma došli? 😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ljubomorna sam na dudu 😥🙃🤣
Zanemari neslozenu robu 😂😂😂😂😂😂😂
https://ibb.co/5GZRrN4
Sortiraj odgovore
Najstariji