Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    17. Svibanj 2021. 13:18

Bajo dobri duh foruma  uvijek me nasmiješ svojom pozitivom, ali ja ću biti zadovoljna samo i sa transferom, a za iznad toga bih skinula zvijezde sa neba od sreće 
    Miss, Sanjich, Tuma, Meto, Anksimoron, Darliv, Petra30, Perlla, MissIvy, Hrabrica, Ruska
    Lineica od srca mi je drago
    Lucka ta crna mast je inače za čireve, nadam se da ćeš naći neki lijek s kojim će to prije otići, pa onda lijepo u fetić :)
    MTB žao mi je, nekad je možda bolje ne znati neke stvari. Kroz koji dan će ti biti lakše...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• ribic
    17. Svibanj 2021. 13:23

Aurora i Perlla Cestitke na dobroj berbi! Neka ih se sto vise oplodi.

Beba i MTB Zao mi je. Vrlim❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    17. Svibanj 2021. 13:25

Lineica Cestitam😀❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Ruska1986
    17. Svibanj 2021. 13:32

Tuma

MTB žao mi je 😟 kako si ti sad s tom vijesti?
    Lineica čestitam 🥳❤️ divno i neka bude školska 🍀
    Women_name leđa me bole cijela, al donji dio najjače…. A nekad me baš jako oštro presiječe od trtice prema leđima kad zakoračim na lijevu nogu…. Al to traje već neka 2 mj sigurno….
    Ruska1986 divna je🥰 da, bebice jako često dobe te prištiće po liceku. Jel trebaš mazati s nečime ili samo s vodicom ispitati?
    Beba žao mi je što je ipak biokemijska…. Nadam se da ti je idući dobitan!! 🤞🍀

Ne, samo joj obrisem lice sa fizioloskom.. Treba ih pustit da prodju sami 🙂 al sam se iznenadila kad sam vidla, nisam znala za to

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lita.1234
    17. Svibanj 2021. 13:37

CUREEE JA SAM TRUDNAAA!!!! Znaci tresu mi se ruke. Isla piskat test sada, opet na silu, prazan mjehur jedva piskila 5-6 sekundi i ima danas i boja lagano se nazire!!!! Jos uvijek nije jaka crta nego vise sjena ali se vidi i crvenaa bojaa u zivo!! Vise mi filteri ne trebaju!!! Ajmeee!! Znaci prirodno nakon ivfa i u ciklusu u kojem je radena sono hsg
     AAAUU FAK!! Muzu nisam javila
     Bojim se valjda nece citati forum 😂😂

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

ericaa
    17. Svibanj 2021. 13:41

AuroraB super 8!! Navijam od srca 
    Lineica čestitaaaam 
    MTB  
    Beba4321 žao mi je zbog biokemijske 
    Ruska preslatka je Kate 
    Lita čestitam!!  

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

darliv
    17. Svibanj 2021. 13:42

Lita.1234

CUREEE JA SAM TRUDNAAA!!!! Znaci tresu mi se ruke. Isla piskat test sada, opet na silu, prazan mjehur jedva piskila 5-6 sekundi i ima danas i boja lagano se nazire!!!! Jos uvijek nije jaka crta nego vise sjena ali se vidi i crvenaa bojaa u zivo!! Vise mi filteri ne trebaju!!! Ajmeee!! Znaci prirodno nakon ivfa i u ciklusu u kojem je radena sono hsg

Čestitam!!! Drzim fige da je to to 🙏  Mozemo vidjeti testić? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Svibanj 2021. 13:43

Ruska1986 ajme koji meeeed 🥰😍❤❤
    Baš mi prekjučer bila susjeda i mali 2 i pol mj još uvijek ima prištiće, nema puno kao u početku ali još ima po nosiću i obrazima. Kaže da je normalno , i ne smije mazati sa ničim ,može alternativno kamilicom ili fiziološkom. A pošto ima malu 2 god i kuha joj čaj onda sa čajem nekad i baš lijepo miriški po kamilici 😁😁
    Lineica čestitam:)🥰
    MTBica drago mi je da je napokon nalaz stigao koliko god ga bilo potresno čekati i čitati 😔 i da si dobila M .
    Sad hrabro dalje u nove pobjede. 
    Ostale cure žao mi je za negativne bete , a ostatku ekipe čestitam na divnom broju folikula ..
    Svim lavicama koje čekaju et ili fet ili rezultat bete želim puno sreće❤

endometrioza

IscekivanjeDobrihStvari
    17. Svibanj 2021. 13:49

Lineica  cestitam   😍

Mtb 💕💕💕💕💕
    Aurora  jedva cekamo vijesti s tuluma u labosu, jel ides onda  u svjezi transfer?
    Beba  zao mi je  ali u pravu si bolje na ovaj nacin.. Nego s nekim komplikacijama ako je vec tako trebalo biti.. Sto te ceka u fetu, koliko dana star zametak? 

Tina  kako si ti, imas neke simptome ? Znam da je rano  ali mogu mislit kolika je beta sada :) 
    Ruska 
    Perlla 

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Svibanj 2021. 13:49

darliv

Lita.1234

Čestitam!!! Drzim fige da je to to 🙏 Mozemo vidjeti testić?

I ja želim vidjeti testić, čestitam 🥰❤❤❤❤

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.