Mtb dusa me zabolila❤️ Vrlim do neba
Lucy 🦂 razumijem i mislim isto. Sad se posvetite sebi, more, ljeto, pivice i onda napunjenih baterija u nove pobjede. Ja i moj maleni cemo do tad ukupiti vrece prasine i nabacat po tebi🧚🧚🌟💫
Anksi cekam te, jos koji dan, ha? 😘
Samara srecom na kraju si, malo vise pripazi sad da mozes srediti zadnje sitnice za bebu🍀🍀 ja isto nevjerujem toliko u procjene uzva za tezinu beba🙈
Lineice cestitam na trudnoci i srceku😍 sto se tice tvoje mutacije, ona samo govori da folnu kiselinu tvoj organizam ne preradjuje nego se talozi u njemu i trebala bi uzimati aktivni folat. Samo to, tako da ne brini😉
Perlla, Aurora nek se malci fino zabavljaju sada🍀🍀
Auroric, drago mi je da je sve super proslo🤞😘
Dada, Sanjich nemam takve bolove al imam neke na desnoj preponi kao cudno rastezanje, opis kao da netko pokusava razvuci cunga lungu koju je zvakao pet dana.. 😅🙈 Sanjich, sta ti je pokazala urinokultura? Ja jucer zavrsila sa antibiotikom, moja pokazala E.coli 10na5, a nikakvih simptoma🤷♀️
Josipa antibiotici utjecu al ne isto kod svakoga.. ja bi odradila jedan ili dva ciklusa iza histero al ne vise od toga prirodno. Sgam od muza ocito varira od pocetka i ne bi gubila vrijeme vise, ako me razumijes.. sto se tice histero mislim da se ne bi smjelo par dana nakon radi infekcija al to stvarno nezz, javit ce se netko 🍀🍀🤞
Lita znala sam da ces piskiti i samo sam te cekala🤭 navijamo da tamni😍
Beba zao mi je😔
Ribic 8dnt trodnevnih je bilo jasno da je crtica od T, dan prije nisam bila sigurna zbog boostera. Sretno🍀🍀🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Lineicakako mi je drago! Čestitam od srca ♥️♥️♥️ sretno s pretragama, bit će sve ok! I ja sam post covid trudnica, pa znam za tvoje strahove. Ali vjerujem da će sve biti u redu, evo mi smo uskoro punih 36tt i za sada je sve bilo u najboljem redu s curkom. Želim ti urednu i školsku trudnoću 😘🤞🍀🙏
Bebažao mi je 😔♥️ super pa imaš odmah plan za dalje 💪
Ruskatvoja princezica je predivna 😍😍😍 melem za oči! Uživajte ❤️❤️❤️ puno bebica ima te pristice, moja kuma kaže da joj super prođe od one male kremice od Mustele
Sanjassjoj zna naša MTBica, nemogu se sjetit kako se zove
Perlaodlično!!! 🎉🎊 Neka se super oplode i razvijaju 🍀🙏😍😍
LitaCestitaaam ti! 😍😍😍😍 Želim ti svu sreću za dalje. 🙏🤞🍀
Tumai ja mislim da nije, jer sam ju već imala i bili su mi drugačiji simptomi. Istina da, sad pod kraj sve nešto novo i većina tog je normalno. I puno je lakše, jer sad više ne panicarim kao prije kad nkj boli 🙈😂
Puno vam svima hvala na čestitkama i lijepim željama! ❤🤞🌈
*.Women_name.*
Jako mi je drago da je sve ok s tobom i tvojom bebicom. Nadam se da nisi imala tako strašne simptome, trudnice u pravilu nemaju ozbiljnije probleme koliko sam čitala.
Mene najviše zabrinjava post Covid i ta mutacija. Bude me hematolog u srijedu valjda smirio.
Hvala ti, sretno i opušteno do kraja 💕
Pa ja sam imala simptome kao malo jaču gripu. Iako vidim da ima i trudnica koje to prebole kao prehladu. Nadam se da si ti bila među njima 😊 Ne brini, pratit će te i izvaditi nalaze, to je najvažnije . Meni vade d dimere, fibrinogen i ostale faktore zgrušavanja jer su mi d dimeri naglo porasli u infekciji. Preventivno koristim andol i za sad su ok nalazi, nije bilo potrebe za heparinom. S bebicom i razvojem je uvijek bilo sve super. Bude ti sigurno lakše nakon hematologa, smiriti će te . Nemaš brige, bit će to sve ok 🥰 hvala ti, sretno i tebi 😘😘😘 čuvaj se
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska, Bajo 🥰🥰
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Malala oplodnja se odvija odmah dok si ti jos na stolu🙈
Ja se nikad toga nisam bojala niti razmisljala o istom🤭
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Bila sam u petak kod soc ginekologa i on je samo rekao da se beba spustila i da me salje u pon u bolnicu. Nist drugo.
Niko mi do sad nije rekao da je bas tolko velik zato me i cudi to. Iako frendici su rekli da je velika beba pa se rodio sa 2900.tak da mozda su i fulali, ali ak je to istina onda pristajem na carski(iako me strah toga jako) jer ne mogu zamisliti da tiskam tak veliku bebu..
Onda bude mu i obleka 56 broj koju sam pripremila mozda mala?
Baš čudno da. A što se tiče težine to nemozemo znat valjda dok se ne rode. Jakoo često fulaju u tim mjerama, a zapravo i logično. Kako oni po mjerama trbuha mogu zaključiti kakva je kilaza 🤷♀️ mogu okvirno, ali rijetko pogode točno. Mislim da mu ne bude mala, mene isto mučili ti brojevi i na čitala sam se komentara na grupama 🙈 i koliko sam skuzila većini beba je dobro čak i 50 broj, ali ga brzo prerastu, pa ne vjerujem da će 56 biti malo. I zavisi gdje si kupovala, ja sam većinu h&m i 56 je ogroman, dosta stvari sam uzela 50
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
AuroraB to je dobar broj i od srca ti želim da se sad lijepo oplode i da imaš i koju blasticu 💪❤️Kako se ti osjećaš, jesi išla u opću na kraju? Jel spermiogram i dalje super? Odmaraj sad puno 😘
Meto 🦂❤️ hvala draga, trebat će meni izgleda kamion prašine 🤦♀️😁
Samara, Women_name i Tuma finišerke naše 💪❤️
Ruska1986 predivna je, mišić mali slatki 🤩
Bajo Marija također i već je tako velika 🤩
Lineica i Lita.1234 čestitam na trudnoćama, divne vijesti i velika sreća 👍
MTBica ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Draga Meto, hvala ti na odgovoru. Rekla nam je urologica da je nalaz bio tako los sigurno od ureaplasme,da se ona zalijepi za spermice i ubija ih. Ne bi ni mi cekali,on svakako odlazi raditi za 2-3 mjeseca u inozemstvo pa ako ne uspijemo prirodno ovaj ciklus,bit fe kriopohrana i ivf ja sama 🙊🙊 bolje da ne cekamo puno,ja s isto slazem.
Jeli znate mozda kolika pauza treba biti za vadenje vitamina d? Koliko dana treba ne uzimati vitamin d? Hvala!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Bajo, hoćeš reći da je ona toliko čvrsta? Sa 2 mjeseca se tak čvrsto drži na rukama?? Woww
A kosicaaa 😍
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Samara ja isto mislim da će 56 biti dobar broj. Ja sam svojoj uzela 50 za izlazak jer su rekli da će biti manja beba. A što se tiče uzva, isto ne znam kaj da ti kažem.... Moja je kod soc gin bila kao 2050, onda u bolnici 5 dana kasnije 2550 i onda opet u bolnici točno za 7 dana kao 3 kg. Mislim nemoguće da je najednom dobila po 0,5 kg po tjednu. Baš me zanima na koliko će ju sutra procijeniti, ali ja nekako mislim da će kad se rodi moja mrvica biti do 3200 max...
Lucyinthesky ❤️❤️
Bajoma krasotica koja već jako lijepo drži glavicu 😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Draga Meto,hvala ti na odgovoru. Rekla nam je urologica da je nalaz bio tako los sigurno od ureaplasme,da se ona zalijepi za spermice i ubija ih. Ne bi ni mi cekali,on svakako odlazi raditi za 2-3 mjeseca u inozemstvo pa ako ne uspijemo prirodno ovaj ciklus,bit fe kriopohrana i ivf ja sama 🙊🙊 bolje da ne cekamo puno,ja s isto slazem.
Jeli znate mozda kolika pauza treba biti za vadenje vitamina d? Koliko dana treba ne uzimati vitamin d? Hvala!
Buduci da sam ja trebala raditi histero+scratching znam da se on radi oko 20og dana ciklusa, znaci par dana prije m i onda sa tim ciklusom se ide odmah u stimulaciju i transfer. Buduci da je kod tebe polip i da ti je receno odmah nakon m, mozda je to sa razlogom vise vremena da se oporavi do sljedece m u kojoj ste i vi vjerojatno trebali ici u stimulaciju? Ja ne bih na tvom mjestu riskirala par dana nakon uklanjanja polipa, kao sto ti je meto vec napisala, zbog infekcije. A mozda se nakon uklanjanja polipa i krvari par dana pa neces ni stici🤔🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji