Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    14. Svibanj 2021. 21:06

MTB drži se draga. ❣️ Nemoj si ništa stavljati kao obvezu, i bez liste se može. Cure se same jave s vijestima. Odmori se, posveti se i udovolji sebi. 💋

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Pami
    14. Svibanj 2021. 21:21

Mtb drži se draga i posveti se sebi 😘

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Nina89
    14. Svibanj 2021. 21:28

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina89, nema sva terapija progesteronom iste nuspojave. Možda da isprobaš različite u suradnji sa svojim liječnicima? Naime, trebaš ga uzimati i kroz trudnoću, pa je bolje da što prije počnete eksperimentirati. Meni su recimo utrići i duphaston skroz različiti, a nisam recimo probala prolutron, crinone, …

Probala sam zasad samo duphaston i utrogestan i oba mi isto djeluju pa sam pretpostavila da je tako za sve. Nisam zapravo ni znala da postoji jos nesto drugo, al evo bas sad nakon transfera me dr pitala da li zelim probati nekakav u obliku gela ili i dalje utrice a ja rekla da mi svejedno hah pa zavrsila opet na utricima, al eto budem onda slijedeci put probala nesto drugo, hvala ti ❤ I slazem se s curama, samo ti uzmi vremena i javljaj se kad oces, nemoj se osjecati da moras raditi listu i slicno, mi cemo se sami javljati i docekati te kad budes spremna ❤
    Bela draga nekako mi je promakao tvoj post, drago mi je da si dobro, naravno koliko mozes biti, i samo naprijed u nove pobjede 😘

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

Hope0306
    14. Svibanj 2021. 21:34

MTBica ❤️

🧚‍♀️27
    AMH 30.5
    Anti TPO 61.4
    🦸‍♂️28
    Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
    1/21 TESE 3 spermatida
    4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
    10.5. aspiracija - 16 oocita
    Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
    8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa

AuroraB
    14. Svibanj 2021. 21:38

Cure s negativnim betama i trenutno lošim ishodima, želim vam snage da prebrodite sve loše što vam se događa i vjere da će nakon ove borbe i nama zasjati sunce❣ Ovaj naš put nije nimalo lagan, ali doći će to sve na svoje...🍀🌻🍀
    Lucyinthesky kod mene se nešto krenulo komplicirati, već sam obavila tri UZV-a, sutra će biti 4. po redu, a treći uzastopni... Folikuli se čudno ponašaju, prvo su dosta brzo rasli, kao i endometrij, da bi se danas smanjili i skoro pa nigdje veze sa mjerenjima prije (moguće je i da se različito mjerilo) i estradiol mi je  pao sa cca 1600 na 1400 (vadila sam krv dva dana za redom).. Povrh svega, danas nije bilo moje doktorice, i neće je ni biti jer je na kongresu, zamjena je dr. Šprem koja me sada prati i odlučuje o štoperici. Sutra ćemo biti pametniji... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Teja1408
    14. Svibanj 2021. 21:38

MTB 💗💗💗

Tuma
    14. Svibanj 2021. 22:23

AuroraB

Cures negativnim betama i trenutno lošim ishodima, želim vam snage da prebrodite sve loše što vam se događa i vjere da će nakon ove borbe i nama zasjati sunce❣ Ovaj naš put nije nimalo lagan, ali doći će to sve na svoje…🍀🌻🍀
    Lucyintheskykod mene se nešto krenulo komplicirati, već sam obavila tri UZV-a, sutra će biti 4. po redu, a treći uzastopni… Folikuli se čudno ponašaju, prvo su dosta brzo rasli, kao i endometrij, da bi se danas smanjili i skoro pa nigdje veze sa mjerenjima prije (moguće je i da se različito mjerilo) i estradiol mi je pao sa cca 1600 na 1400 (vadila sam krv dva dana za redom).. Povrh svega, danas nije bilo moje doktorice, i neće je ni biti jer je na kongresu, zamjena je dr. Šprem koja me sada prati i odlučuje o štoperici. Sutra ćemo biti pametniji…

A jbm, pa kako se to desi? Koliko su sad veliki? Koliko ih imaš? Vadis i sutra estradiol? Ajde javi sutra kakvo je stanje, držim fige da opet krenu lijepo rasti... I žao mi je da nema tvoje dr, znam da ti je ona bila bitan faktor za odluku di ćeš u postupak.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    14. Svibanj 2021. 22:43

Zao mi je zbog svih losih vijesti! Drzte se, curke! ❤❤❤ a drago mi je zbog svake dobre vijesti 🙂🙂🙂 citam sve i navijam na najjace da bude sto vise ovih sretnih 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bela, ❤❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB
    14. Svibanj 2021. 22:49

Tuma

AuroraB

Cures negativnim betama i trenutno lošim ishodima, želim vam snage da prebrodite sve loše što vam se događa i vjere da će nakon ove borbe i nama zasjati sunce❣ Ovaj naš put nije nimalo lagan, ali doći će to sve na svoje…🍀🌻🍀
    Lucyintheskykod mene se nešto krenulo komplicirati, već sam obavila tri UZV-a, sutra će biti 4. po redu, a treći uzastopni… Folikuli se čudno ponašaju, prvo su dosta brzo rasli, kao i endometrij, da bi se danas smanjili i skoro pa nigdje veze sa mjerenjima prije (moguće je i da se različito mjerilo) i estradiol mi je pao sa cca 1600 na 1400 (vadila sam krv dva dana za redom).. Povrh svega, danas nije bilo moje doktorice, i neće je ni biti jer je na kongresu, zamjena je dr. Šprem koja me sada prati i odlučuje o štoperici. Sutra ćemo biti pametniji…

A jbm, pa kako se to desi? Koliko su sad veliki? Koliko ih imaš? Vadis i sutra estradiol? Ajde javi sutra kakvo je stanje, držim fige da opet krenu lijepo rasti… I žao mi je da nema tvoje dr, znam da ti je ona bila bitan faktor za odluku di ćeš u postupak….

Ne znam što da ti kažem, vjerojatno mi terapija nije sjela... Sutra ću pokušati više saznati, pripremam se na mogućnost obustave postupka ako E2 nastavi padati ili općenito lošeg ishoda jer pad estradiola nije nikako dobra vijest... Vjerojatno ću vaditi i sutra krv. Javim se😘😘

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Tuma
    14. Svibanj 2021. 23:05

AuroraB

Tuma

AuroraB

A jbm, pa kako se to desi? Koliko su sad veliki? Koliko ih imaš? Vadis i sutra estradiol? Ajde javi sutra kakvo je stanje, držim fige da opet krenu lijepo rasti… I žao mi je da nema tvoje dr, znam da ti je ona bila bitan faktor za odluku di ćeš u postupak….

Ne znam što da ti kažem, vjerojatno mi terapija nije sjela… Sutra ću pokušati više saznati, pripremam se na mogućnost obustave postupka ako E2 nastavi padati ili općenito lošeg ishoda jer pad estradiola nije nikako dobra vijest… Vjerojatno ću vaditi i sutra krv. Javim se😘😘

Sretno! Da, ako ne krene na bolje sutra, bolje zaustaviti postupak da ne propadne bezveze.. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.