Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    14. Svibanj 2021. 19:58

Sunny 🤣🤣 hahaha nama je vec danas tribalo doc jer je nase vec otpremljeno,i kbc zg je vec dobilo rijesenje i polikinika,samo su na nekom kongresu(odlucili su svi ic) tako da jos to ne znaju(i bolje da ne znas kako znam da su svi isli) 🤣
    🥰🥰

sanjass322@gmail.com

• *.Women_name.*
    14. Svibanj 2021. 20:02

Belaaa

Drage cure moje❤️ evo me išla sam ok 11.30 h prvo me pregledala na ultrazvuk ona cak misli i da nije mola ali ici ce na analizu onda su me lipo uspavali i svi bili divni stvarno rekla je da je sve bilo uredu i da je dobro prošlo ostajem u bolnici do Ponedjeljka da se beta prati dali mi onu imuno inekciju jer sam B-negativ i od veceras antibiotici radi preventive upale !
    Malo sam povracala od anestezije i onda bilo ok malo mi donili juhice i sad sam bolje stvarno me ništa ne boli cak ni moje kosti ledja kad se siti one prve kiretaže uzas ko u nocnoj mori užas islustvo i bolovi ali ovo sad koda nije ništa bilo mozda zato sta je vakum il sta vec uglavnom ziva sam i idemo dalje💪😍❤️ hvala vam na podrsci i svemu a ti Andela111 nešto cu ti reci koje odustajanje zeno moja samo hrabro naprijed pa tvoj amh cudo moj je 3.12 ej nema predaje sad vam je tesko ovo vridi za sve vas koje zelite odustat ne samo za nju nikad ne gubi nadu nikad malo se lipo opustit i dodjite sebi i onda druga mišljenja druge klinike itd do zadnje se treba boriti dokle god znaš da još ima vremena!
    To ti kazem ja koja je danas u sali htjela da umre i da me nema a sada sada vec mislim kako se posvetiti poslu primjeni radnog mjesta i kako moju pitati koji je plan za dalje koga preporucuje jer cemo ici privatno ja više preko hzzo nemam pokusaja ali to me nece sprijeciti samo cu sada posteno odmoriti od svega i napuniti baterije grlim vas sve idem spavati još sam unina❤️

Ti si čudo od žene, hrabrice naša. Drži se ❣️❣️❣️ odmori, znam da tebe čeka sunceko. Zaslužila si 🤗🤗🤗 želim ti brz oporavak! 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• ribic
    14. Svibanj 2021. 20:06

Bela Hrabrost nevidena! Bravo!😘

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Svibanj 2021. 20:11

Nina89, nema sva terapija progesteronom iste nuspojave. Možda da isprobaš različite u suradnji sa svojim liječnicima? Naime, trebaš ga uzimati i kroz trudnoću, pa je bolje da što prije počnete eksperimentirati. Meni su recimo utrići i duphaston skroz različiti, a nisam recimo probala prolutron, crinone, ...

Tonia <3, puno ti hvala. Reci samo Martini da bi mi puno značilo da povremeno javi kako je, jer često mislim na nju. Puno puno sreće joj želim. 

Lavice moje, hvala što se brinete za mene. Meni treba malo odmaka. Čitam vas redovno, održavam listu, ali ne mogu komentirati kao inače. Treba mi malo vremena za sebe. I dalje sam u čekanju, ništa se ne zbiva i ne znam koliko dugo se neće zbivati, možda i mjesecima. Jebga, za sad mi je tako grah pao. Ako se nešto promijeni, javim. 

💔💔💔

Pami
    14. Svibanj 2021. 20:14

Mrvica, Ana čestitam na lijepim betama 🥳🥳🥳
    Samara evo i tvog dečkića još malo u tvojim rukama 🥰 lijepo ime 🧡
    Anchy čestitam na lijepim vijestima,  🤞🤞 da što prije krenete u postupak!
    Bela drago mi je da je sve dobro prošlo i svaka čast na pozitivi. Stvarno si neustrašiva lavica i nadam se da ćeš što prije doći do svog cilja ❤💕❤
    Nina, Miss Ivy, Anđela žao mi je zbog negativnih beta. Odtugujte koliko treba, ali nadam se da ćete skupiti snage i boriti se dalje. Težak je ovaj put, ali nema odustajanja. Možda vam se čini da je svima uspjelo iz prve, ali vjerujte da je puno veći broj nas koje smo provele nekoliko godina u mpo priči dok nismo došle do cilja. Od loših rezultata stimulacije, ostajanja bez transfera, negativnih testova kad do njega ipak nekim čudom dođe, tona pretraga... nama s nižim amh je još i malo teže jer većinom nemamo smrzliće i svaki neuspjeh znači sve ispočetka, ali vjerujte kad dođete do cilja shvatite da je sva muka bila toga vrijedna i prošla bi to još sto puta bez problema. Osobno sam puno puta bila na dnu, plakala, očajavala i mislila da neće nikad uspjeti, ali sam samoj sebi obećala da idem dok god imam snage i stanice u sebi. Isto želim i vama, slušajte vlastito tijelo i dokle god možete borite se 💪💪

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Anči 💕
    14. Svibanj 2021. 20:15

Cure sa ljepim betama cestitam vam 🥰
    MissIvy i Andela uzasno mi je zao cure 😣 drzi te se..placite sad slobodno i radite sve da vam bude lakse..pa polako skupit snage i ic dalje..sve nas negdje ceka nasa mrvica samo je nekome put kraci i laksi, a nekome duzi i tezi...i kad je najgore uvijek ima nade...vrlim vas jako ❤️
    Bella zelim ti brz oporavak..drzi se ❣️
    Sunny i Sanja sad cete i vi brzo imat bebice u buši 😍😍 
    Sve ostale cure hvala na podršci divne ste 💕
    Neko me pitao koji je plan za dalje..pa sad cekamo termin za TESE i ja se nekako nadam da bi mogli uletit u postupak prije godisnjih...sad nam je u planu nabildat spermice i jajne stanice da dobijemo sto kvalitetniji materijal...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Tuma
    14. Svibanj 2021. 20:31

MissIvy, Andela jako mi je žao, mogu misliti koliko je teško ponadati se, veseliti i onda razočarati i potonuti. Ali vjerujem da i vaše bebice čekaju na vas, samo im treba malo više vremena ❤️
    Miss ma evo i tebe blizu 30.tt. Sad će to brzo i tebi sve krenuti, budeš vidjela 🥰
    Tonia drago mi je da si se javila za Martinu i poruci joj da joj želimo svu sreću i da se ova bebica čvrsto drži narednih 8 mj za nju!❤️
    Belaa ti si prava lavica! Šaljem puno zagrljaj! ❤️
    Mtb razumljivo je da ti treba vremena, samo ti budi aktivna koliko tebi paše, nemoj se siliti ni na šta, uključujući i listu ako ti nije do toga. ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Anči 💕
    14. Svibanj 2021. 20:43

MTB sigurna sam da ti niko nece zamjerit...samo ti sebi uzmi vremena i prostora koliko god da ti treba...svaka ti cast sto unatoc svemu ti i dalje vodis listu i sve ostalo...ti si nasa hrabri vođa čopora ❤️ nadam se da ce se uskoro pokrenuti i da ces moc krenut dalje u  ostvarenje svog cilja...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Ssanjas
    14. Svibanj 2021. 20:53

Mtb 🥰🥰🥰

sanjass322@gmail.com

Rina89
    14. Svibanj 2021. 20:54

MTB 😘

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.