Andela zao mi je .. Vrijeme nekako ucini svoje .. Ne znam kako ni sama nisam mislila da cu prezivjeti spontani pa me evo u novim pokusajima.. U potpunosti te razumijem vazno je da imas podršku od muza a cudo ce se dogoditi.. Takodjer i miss ivy kako lako predjemo iz finih stvari u losije...
Trebamo cuvati i svoje zdravlje...
Ja sad gledam vecina potpisa je uspjeh u prvom ivf u a kome nije tada nikako da krene na bolje .. Strah me i same iako znam da nisam u pravu. Ali taj strah zasto do sada nije uspjelo je jaci od svega i zasto nam se ovo dogadja.. Nadam se da ce vrijeme i te kako pokazati da sam bila u krivu ..
Saljem zagrljaje svima i mnogo snage i nade jer nam je najpotrebnija 😔☺️😔
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Mrvica i Ana 🥳🥳🥳🥳
Anchi super da si napokon docekala nalaz i da je sve ok 🙃
Miss Ivy i Andela neizmjerno zao mi je 😔drzite se i dopustite si tugovati, vrijeme lijeci sve, ne znam sto drugo reci
💛🧡
Miss_Ivy žao mi je,drži se. Nemoj biti tužna, vjeruj u svoje smrzliće. FET je uspješniji od svježeg transfera.
Ja sam estrofem počela piti 3 dan ciklusa.
Samara baš lijepo ime.
Andela drži se,nemoj odustajati. Vjerujem da te tvoja beba čeka .
Anchy kakav je plan za dalje?
Nina89 navijam da te beta iznenadi i test za 2 dana.
Magnolia kako si ti? Jesu se smirile mučnine?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Nina, Miss Ivy i Andela zao mi je 😔🥺 drzite se 💛🧡
Mrvica i Ana 26 cestitam vam 🥰 predivne bete 🥳
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Drage cure moje❤️ evo me išla sam ok 11.30 h prvo me pregledala na ultrazvuk ona cak misli i da nije mola ali ici ce na analizu onda su me lipo uspavali i svi bili divni stvarno rekla je da je sve bilo uredu i da je dobro prošlo ostajem u bolnici do Ponedjeljka da se beta prati dali mi onu imuno inekciju jer sam B-negativ i od veceras antibiotici radi preventive upale !
Malo sam povracala od anestezije i onda bilo ok malo mi donili juhice i sad sam bolje stvarno me ništa ne boli cak ni moje kosti ledja kad se siti one prve kiretaže uzas ko u nocnoj mori užas islustvo i bolovi ali ovo sad koda nije ništa bilo mozda zato sta je vakum il sta vec uglavnom ziva sam i idemo dalje💪😍❤️ hvala vam na podrsci i svemu a ti Andela111 nešto cu ti reci koje odustajanje zeno moja samo hrabro naprijed pa tvoj amh cudo moj je 3.12 ej nema predaje sad vam je tesko ovo vridi za sve vas koje zelite odustat ne samo za nju nikad ne gubi nadu nikad malo se lipo opustit i dodjite sebi i onda druga mišljenja druge klinike itd do zadnje se treba boriti dokle god znaš da još ima vremena!
To ti kazem ja koja je danas u sali htjela da umre i da me nema a sada sada vec mislim kako se posvetiti poslu primjeni radnog mjesta i kako moju pitati koji je plan za dalje koga preporucuje jer cemo ici privatno ja više preko hzzo nemam pokusaja ali to me nece sprijeciti samo cu sada posteno odmoriti od svega i napuniti baterije grlim vas sve idem spavati još sam unina❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sunny 🤣🤣🤣 ahahaha umrit cu 🤣
Inace,sve je odobreno,svi zahtjevi,samo jos nisu svi poslani na adrese 💪🏻💪🏻💪🏻
Danas sam razgovarala sa fantasticnim gospodinom u ministarstvo radi naseg odobrenja a on mi je usput reka da su imali dosta toga za odobrit ali da je sve odobreno 🤣🤣 ko da je znao sta me zanima 🤣🤪tako da ocekuj pisamce 🥳🥳❤️
Hahaha znaci iduci tjedan naganjam poštara 😂😂 sad si mi opet draga 😍😍
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
MissyIvy i Andela Zao mi jos jednom ali glavu gore!
S vama sam se nekako najvise poistovjetila jer smo isto nizak amh i prvi ivf. I tako me bilo obradovalo i dalo mi nadu kada sam vidjela vase plusice. Zao mi je da je ovako zavrsilo i nadam se da ce vrlo brzo biti pravi cvrsti plus!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Anđela111 žao mi je 💔 vjerujem da si razocarana i beskrajno tužna. Treba preboliti i krenuti dalje. Mislim da ces za par dana drugacije razmišljati i kovati planove za iduci postupak 😊 teško je, ali nagrada koja nas na kraju čeka je vrijedna ovog svega ❤
Bela ❤❤❤❤ koja si ti borilica. Želim ti brz oporavak i što skoriju urednu trudnoću.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Andela jako mi je zao ❤ Da, tezak je ovaj put, ko ga ne prolazi nema pojma. Pa i sama prije x godina kad sam ovako samo po pricama cula da je netko bio na kako smo tada govorili umjetnoj oplodnji nisam imala ustvari pojma, iz tih prica jedino sam znala kako je netko uspio zatrudniti cudom i mislila sam si uvijek mah ako ne uspijem prirodno idem ja na umjetnu i super. Ehh kad sam bila neznalica... Ali kao sto su cure rekle, uzmite si vremena, ja vjerujem da ces u meduvremenu, ako ne uspijes prirodno, skupiti snage opet za ovaj put, ili ce sama zelja za bebom prevagnuti. Nevjerojatno je kako jedan tren budes sretan a drugi padnes totalno, i to sve mi tu znamo i jedna smo uz drugu ❤
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Bela drago mi je što je sve ok prošlo i što si toliko pozitivna. Svaka čast,divim ti se! Želim ti da što prije dočekao svoju bebu!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji