Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RebekaB
    15. Svibanj 2021. 09:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Danas imamo:
    Beba4321 - 15.5. druga beta
    Miss_Ivy - 15.5. beta
    RebekaB - 15.5. aspiracija

Sretno, cure!!!

MTBica Hvala!!!! Evo imamo 1!! Ovaj drugi je "fake" otpao... prvo sam se molila za 1 a evo nakon sat vremena mi je zao ovog drugog za vecu sansu... 🙏

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

⭐ Miss_Ivy ⭐
    15. Svibanj 2021. 09:17

Tweety ,Doria jako mi je žao .. 
    Aurora držim fige da je danas bolje stanje, javi nam..
    ribic ja se ne bih cjepila, plaši me što je još dosta neistraženo, djeluje mi kao da ni oni nisu sigurni koliko doza trebas primiti. Sve to mi ne ulijeva neku sigurnost. Ali mislim da ću pokleknuti jer sam na relaciji Hrv - Deu, i kad odem u Deu bez obzira na test, moram biti 5 dana u karanteni, pa opet ponoviti test. 
    perla ne znam baš odgovore na tvoja pitanja, pričekaj iskusnije cure. Znam da sam se ja isto bojala, ali ne sjećam se baš da sam čula da je nekome pobjegla ovulacija tko je koristio štopericu. Ne brini..
    Rebeka jedan , ali vrijedan! Nek taj bude dobitni!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• *.Women_name.*
    15. Svibanj 2021. 09:23

Doriana žao mi je ❣️

Perla neznam kj bi ti rekla. Ja sam uvijek dobivala stopericu oko 36 sati prije, između 21 i 30h i 22h. I folikul ići su mi bili oko 16 mm 🤷‍♀️
    Tweety cb ti pokazuje evaporacijske, kod njega ako je trudnoća pokazuje baš onako lijepu crtu. Žao mi je ❤️ kakav je plan za dalje, s obzirom da je bio AIH? IVF ima puno bolju uspješnost, iako ni s AIHom nije nemoguće. Frendica mi je tako zatrudnila iz prve. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

IscekivanjeDobrihStvari
    15. Svibanj 2021. 09:24

perlla

Jutro svima, zao mi je cure za lose vijesti 😔 nazalost to je vjerojatno dokaz da do srece treba proci trnovit put, nekome tezi, nekome laksi..nadajmo se da ce ipak put biti sto kraci i da sto prije sve imamo nase male smotuljke!
    Cure s plusicima cestitke!!
    Ja u ponedjeljak u 8 imam aspiraciju. A danas u 20 sati stoperica. Citala sam da od stoperice do ovulacije prodje u prosjeku 34-38 sati..da li bi mi jajne stanice mogle popucati prije nego uopce dodje aspiracija?jer ce mi od injekcije proci 36 sati, a imam kraci ciklus?da li bi znacilo sto da mi bude ipak stoperica npr.u 22 sata? E, da, jucer na uzv..jedan jajnik 18 mm, drugi jajnik 17, 16,16

Jutro, mslm da ne moze zato primamo cetrotide ❤️ sretno 😊 

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

Samara
    15. Svibanj 2021. 09:24

Pitam za prijateljicu 😂 kolko unaprijed se uzima ananas za otvaranje? Jel dovoljan jedan pa je to to ili treba par dana prije poceti?? 😆 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

IscekivanjeDobrihStvari
    15. Svibanj 2021. 09:28

Cure s negativnim testom zao mi je... Nisu neka vremena grrr... 

Ja sam dns s prvog uzv a  doktor se uhvatio za glavu kad je vidio moje folikule, ima ih vec dosta  a 6ti dan ciklus jednostavno i s najmanjom dozom ja tako reagiram.. Vidjet cemo kako ce se odvijati i koliko su kvalitetne bojim se sad hiperstimulacije ali nesto cemo skontat :)
    Sretno svima da krene sve najbolje ❤️

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

• *.Women_name.*
    15. Svibanj 2021. 09:29

Samara

Pitam za prijateljicu 😂 kolko unaprijed se uzima ananas za otvaranje? Jel dovoljan jedan pa je to to ili treba par dana prije poceti?? 😆

Treba to duže, ja osobno ću početi od 37 tjedna. Iako moje dvije frendice i s a ananasom i onim čajem dogurale do 41tt 🤦🏻‍♀️😂 naravno, to ništa nije dokazano da djeluje. Ali mi se nadamo 🤷‍♀️😂 ananas, čaj, odnosi, puno stepenica, hodanja, lopta i čučnjevi! 😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

15. Svibanj 2021. 09:36

*.Women_name.*

Samara

Treba to duže, ja osobno ću početi od 37 tjedna. Iako moje dvije frendice i s a ananasom i onim čajem dogurale do 41tt 🤦🏻‍♀️😂 naravno, to ništa nije dokazano da djeluje. Ali mi se nadamo 🤷‍♀️😂 ananas, čaj, odnosi, puno stepenica, hodanja, lopta i čučnjevi! 😊

Jos mi je nestvarno da ce za par tjednaa biti toliko mpo majki tu... Nekad zastanem na popisu trudnica i sjetim se stanja prije godinu dana cini mi se da sad ima sve vise i vise trudnoca 🍀🍀🍀🙏🙏🙏 

Samara
    15. Svibanj 2021. 09:44

Znaci moram kupit karton ananasa 🙈 aj dobro.. Loptu imam, stepenice hvala Bogu imam.. Onda pocinjem za par dana 😆

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

🌼TiKi🌼
    15. Svibanj 2021. 09:45

Samara

Od 37.tjedna pa na dalje. Tako cu ja. Plus lopta i onaj caj od lista maline. Sad cinim sve da se ne porodim, a onda cu ciniti sve da se porodim sto prije da ne idem na indukciju zbog dbt. Koji apsurd. 😂🤦‍♀️
    Cijepiti se necu dok ne prestanem dojiti, onda hocu jer radim u bolnici pa da ne bi bilo... Također ne preporucam cijepljenje zenama koje planiraju trudnocu narednih 6mj.
    Sretno cure danas. Zao mi je zbog losih vijesti. ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.