Nina89 stvarno ti se divim jer znam kako gadan može biti cron. Moj muž ima UC pa odprilike znam kakve su to žrtve, a uznapredovali cron je itekako jos gori od UC. Prolaziti jos i kroz i stimulaciju i trpanje hormonima koji i meni koja imam zdrava crijeva poremete probavu, i onda jos nakon toga imati nesrecu pa prolaziti kroz taj pobačaj sa tabletama, užas! I zdravoj osobi je tesko proci kroz stimulaciju, a pogotovo tebi sa takvom dijagnozom. Nadam se da ces sto prije uspjeti🤍
Malo sam pustila suzu na ovo, hvala ti puno ❤ Nadam se da ti muz ima efikasnu terapiju i sto manje poteskoca ❤
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Mrvica i Ana26 čestitam!!! Predivne bete 👏👏
Tiki super za GUK i uskoro treće tromjesečje ❤️❤️
Nina i Miss Ivy, žao mi je jakoo! Drzite se
Anchy 👏👏👏🙏
Women,Tuma,Samara uskoro su vase bebice s vama ,bas se veselim!!!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sunnyhoces jednu novu informaciju? 🤣
ajme ubijaš me...baš si za prebacit preko koljena i ispljuskat po guzici
NARAVNOOOOOOO DA HOĆUUUUU
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure gdje nam je Doria? A ni Andela se nije danas javila... Nadam se da je sve ok...
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sunny 🤣🤣🤣 ahahaha umrit cu 🤣
Inace,sve je odobreno,svi zahtjevi,samo jos nisu svi poslani na adrese 💪🏻💪🏻💪🏻
Danas sam razgovarala sa fantasticnim gospodinom u ministarstvo radi naseg odobrenja a on mi je usput reka da su imali dosta toga za odobrit ali da je sve odobreno 🤣🤣 ko da je znao sta me zanima 🤣🤪tako da ocekuj pisamce 🥳🥳❤️
sanjass322@gmail.com
Mtbica kako si ti? U kojoj si fazi? odradila histero?
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Draga andela, žao mi je. Možda ti ne pomaže kad ti kažem da znam kako se osjećaš. Ja sam prije 4 dana hodala cestom, mazila trbuh, bila si sva trudna, a jucer sam provela cijeli dan plačući, jos me glava boli. Mogu ti samo reci da se danas malo bolje osjecam, isplakala sam se, previla rane i napravila neki plan za dalje. Nadam se da ćeš i ti tako sutra gledati na stvari. Ostat ce nam svima ožiljak od svakog neuspjelog postupka, ali to nas cini jacima. Kao kazu da je biokemijska dobra bla bla bar mozes zatrudniti bla bla Ja ne znam kako je dobra, ali ako tako kazu, ajmo im vjerovati, lakse je. Šaljem puse, vrlim i daj si vremena, odtuguj!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Drage Beta je samo 4…. cvetic je otisao, ljubim vas i idemo dalje…. suprug i ja smo pricali…. i zaista nam je ovo bolno iskustvo….. dogovorili smo se da cemo ovo jos dva puta pokusati i da ne mozemo psihicki podnositi ovoliku bol…. a ostatak zivota pokusavati prirodno. Za mene je ovo bilo najlosije zivotno iskustvo, vrlo tesko vrlo neizvesno…. a bol jos nakon plusa pa minusa….. ne zelim to nikom nikada. Volim vas i ljubim.
Zao mi je Andela111, ovaj naš put nikako nije lagan i kad osjetimo da nam pretesko to pada trebamo stati i uzeti predah...tko zna, mozda nakon nekog vremena skupite dovoljno snage za jos jedan pokusaj, ili kako si i sama rekla mozda vas razveseli jedan plusic iz prirodnih pokušaja..vazno je da se razumijete..saljem ti ogroman zagrljaj
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nina89 stvarno ti se divim jer znam kako gadan može biti cron. Moj muž ima UC pa odprilike znam kakve su to žrtve, a uznapredovali cron je itekako jos gori od UC. Prolaziti jos i kroz i stimulaciju i trpanje hormonima koji i meni koja imam zdrava crijeva poremete probavu, i onda jos nakon toga imati nesrecu pa prolaziti kroz taj pobačaj sa tabletama, užas! I zdravoj osobi je tesko proci kroz stimulaciju, a pogotovo tebi sa takvom dijagnozom. Nadam se da ces sto prije uspjeti🤍
Malo sam pustila suzu na ovo, hvala ti puno ❤ Nadam se da ti muz ima efikasnu terapiju i sto manje poteskoca ❤
Dobro je kad pazi na svoje i fizicko i psihicko stanje, izbjegava stres i pazi sto jede i pije, a i sama znas da je ponekad to tesko, pogotovo tako mladim osobama gdje si sputan ponekad i u izlascima i vecerama i svatovima i slicno.
A ti si jos i zena i koliko god se govorilo da je ovaj put od oboje, istina je, ali ipak zena podnese onaj tezi dio i zato se stvarno nadam da ces sto prije uspjeti i da ce ti bolest do daljnega stagnirati i da ti nece stvarati dodatne probleme.
Drage Beta je samo 4…. cvetic je otisao, ljubim vas i idemo dalje…. suprug i ja smo pricali…. i zaista nam je ovo bolno iskustvo….. dogovorili smo se da cemo ovo jos dva puta pokusati i da ne mozemo psihicki podnositi ovoliku bol…. a ostatak zivota pokusavati prirodno. Za mene je ovo bilo najlosije zivotno iskustvo, vrlo tesko vrlo neizvesno…. a bol jos nakon plusa pa minusa….. ne zelim to nikom nikada. Volim vas i ljubim.
Jako mi je zao 😔
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji