Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    13. Svibanj 2021. 00:29

Piky žao mi je za negativnu betu. Držimo 🤞 da su 🐧🐧 tvoje bebe 🙏🍀💗 brzo će sad i 6.mjesec 😊

Beba 4321 vjerujem da te strah, i mene bi bilo. Ali kako cure kažu jako puno trudnoća je tu počelo s oskudnim krvarenjima, ali i obilnim, pa je sve bilo super. Najbolji primjer nam je naša Miss koja se približava 30im tjednima, a početak je počeo tako. Terapija i odmaranje, vjerujem da će bit sve supeeeer ❤️🍀🙏🤞 bolovi ništa ne znače, i mene je jako bolilo na početku. 
    Miss_Ivy istina, to što testovi ne tamne, nije baš dobro. Ali beta je ipak beta, ne moraju testovi uvijek pokazivati kako treba. Čekamo betu i nadamo se da će biti sve dobro. 🙏🤞 ❣️ 
    Matkisa i tebe uhvatilo... Ja sam imala dugo mučnine i povraćanja, ali nisu bila obilna nego samo više kao kiselina, pa nisam morala na infuzije. Pomagalo mi je jedino da jedem samo suhi kruh i običnu vodu. Dosta sam i izgubila kg u to vrijeme. Usput mi jee sve smrdilo, otkriveno gd i baš mi je pasala ta dijeta za gd. Da ti brzo prođe i uživaš u trudnoći 🤞🙏💞 
    Andela slažem se s curama, realno, beta je niska. Ali eto imamo primjer Tiine i može na kraju biti sve ok. Ima još nade, čekamo drugu betu i držimo 🤞 i na rukama i nogama da bude sve ok, da je i tvoj bebac čudo 🙏😘
    MaloTele baš mi je drago da si došla malo doma, napokon. Nadam se da će nalazi biti u padu, i da se nećeš morati vraćati u bolnicu. Malac je najjači borac, sve će on to izgurat. 🥰 Najbitnije da je bebac dobro, da napreduje i raste! ❤️❤️❤️ A sve ostalo ćeš istrpit, kad znaš cilj i najljepšu nagradu 😊 jako mi je drago da imaš lijepe vijesti 🤗🤗🤗
    Hrabrica mene cice nikad nisu bolile, pa ti nemogu baš pomoć... To je sve individualno. Nadamo se da je dobar znak 🙏🤞🍀😘
    Ana26 crtica je baš lijepa! Bit će to dobra beta sigurno 😊🥰🤞🙏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• perlla
    13. Svibanj 2021. 00:32

IscekivanjeDobrihStvari

perlla

ribic

PerllaNajbolje sve njih pitaj (i ne odustaj dok ne dobijes sve odg) jer se sve razlikuje od bolnice do bolnice i od klinike do klinike. Pogotovo dio za covid, opcu i sl.

Imas pravo, ako dobivam info na kapaljku, bit cu dosadna i iritantna, jer bar informacije bih trebala dobiti

I ja bih na tvome mjestu sve pitala . Iako mu nije jasno da aspiraciju ne rade vikendom .. Mslm ja sam u privatnika ali mi je doktor rekao da bi problem i za moje zdravlje bio da sami puknu ja sam ih imala puno … I radila sam nedjeljom aspiraciju
    Ne znam razlog mozda nisam upućena dovoljno ali ne vidim smisao da sve puste jer je vikend… Sretno 😊

Folikulometriju evtl dodjes za vikend na hitni ginekoloski, a aspiracije ne rade za vikend.da, malo je cudno

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

• *.Women_name.*
    13. Svibanj 2021. 00:49

Rina Wohooo! Beta je 🔝🔝🔝🥰 želim ti da ti trudnoća bude školska i uredna! 🤞🙏❣️

Bela draga drži se. Želim ti brz oporavak, odmori se maksimalno. Šaljem ti veliki zagrljaj ❤️❤️❤️ kad to završi i odmoris se, možda stvarno da potražiš drugo mišljenje u Zagrebu. Ja nebi znala reći koji je najbolji, ali sigurno ima dobrih stručnjaka koje će ti cure preporučiti. Doći će i vaše čudo 😘 najbitnije je sad da se ti oporavis. I jako je bitno da si u dobrim rukama, a po tvojem pisanju, jesi. 
    Pmak drago mi je da je sve okej, a drugo ćeš istrpit 🥰 jedva čekamo da nam javiš super vijesti uzva i pregleda! 🙏🤞

Tea prestrašno, kako su ljudi zločesti. Možeš dobiti bolovanje i od ginekologa i od svog LOM-a. Pa bi ja na tvom mjestu tako napravila. Ja imam jako dobru seficu pa mi je maksimalno izlazila u susret i baš sam joj zahvalna na tome. Iako uvijek ima zločestih ljudi, jedna kolegica me pitala zašto moram ići baš sad u vrijeme sezona gripe kad je na poslu kaos i općenito 🤦🏻‍♀️ moje kolegice i šefica su bili upućeni u sve, unaprijed sam tražila slobodno i dobila sam. Jednom me jedna zezala da neću moć ic kao iz šale, ja sam samo rekla da postoji bolovanje 😊 uopće se nisam htjela zivcirat oko toga. Na kraju smo se dogovarali pa je mislim, bilo lakše i meni i njima slagati smjene. 
    Perla ja sam bila upućena u sve, možda bi trebala pitati pa da ti bude lakše, da imaš uvid u situaciju. Suprug daje samo spermiogram u čašicu. Držimo 🤞 da se ne poklopi vikend. Ne možemo to točno znati, jer svakome folikul ići drugačije rastu. Meni npr nisu bili po PSu nego buknu  kasnije, u početku su spori. 😘

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    13. Svibanj 2021. 01:04

Annboleyn sretno 🙏🤞🍀💗 i moj doktor je takav, on kaže da je utjecaj zanemariv ili nikakav. Kako je nama vrlo brzo uspjelo, ja većinu stvari nisam ni vadila. Ali da je prošlo nekoliko postupaka, sigurno bi išla vaditi hrpu toga što su tu cure pisale. Iskreno, nisam ni znala za većinu toga dok se nisam priključila forumu. 
    Perla u početku rastu oko 1 do 1,5 mm po danu, kasnije kad predu 13,14 mm rastu 2 do 3 mm po danu. Iako to je sve individualno i nije pravilo, bar kod mene nije bilo tako. Aspiracija je meni bila na 21. Dan ciklusa, ali ja sam išla u prirodni ciklus gdje se pratila moja prirodna ovulacija bez stimulacije. Druge cure će ti pomoć kako to ide kod stimulacije, ali vjerujem da dosta ranije, oko 14 DC kada bi trebala biti ovulacija po PSu. Eh da, i slobodno budi dosadna. To je tvoje tijelo, i ti prolazis kroz taj stres. Bar informacije možeš dobiti. Sretno 😘

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• perlla
    13. Svibanj 2021. 05:53

*.Women_name.*

Annboleynsretno 🙏🤞🍀💗 i moj doktor je takav, on kaže da je utjecaj zanemariv ili nikakav. Kako je nama vrlo brzo uspjelo, ja većinu stvari nisam ni vadila. Ali da je prošlo nekoliko postupaka, sigurno bi išla vaditi hrpu toga što su tu cure pisale. Iskreno, nisam ni znala za većinu toga dok se nisam priključila forumu.
    Perla u početku rastu oko 1 do 1,5 mm po danu, kasnije kad predu 13,14 mm rastu 2 do 3 mm po danu. Iako to je sve individualno i nije pravilo, bar kod mene nije bilo tako. Aspiracija je meni bila na 21. Dan ciklusa, ali ja sam išla u prirodni ciklus gdje se pratila moja prirodna ovulacija bez stimulacije. Druge cure će ti pomoć kako to ide kod stimulacije, ali vjerujem da dosta ranije, oko 14 DC kada bi trebala biti ovulacija po PSu. Eh da, i slobodno budi dosadna. To je tvoje tijelo, i ti prolazis kroz taj stres. Bar informacije možeš dobiti. Sretno 😘

Hvala ti 💜 meni je kraci ciklus, pa me toga bas strah da se ne promasi. Kad kazem kraci, 25-26 dana. Dal se moze npr.otici na aspiraciju u drugu kliniku? S obzirom da imam nizi amh, moguce da imam i manje jajnih stanica koje sam stimulacijom dobila, pa mozda mi savjetuju za vikend i da muz i ja to obavimo po starom 😄 nemam pojma kako je to zamisljeno. Mozda su mi terapijom omogucili da mi ne prsnu prerano?lagano me brine ova situacija..a rekli su info preko tel.ne daju, ne daju ni uzivo, a ni preko maila, vjerojatno jer ga nemaju

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

• *.Women_name.*
    13. Svibanj 2021. 06:22

perlla

*.Women_name.*

Annboleynsretno 🙏🤞🍀💗 i moj doktor je takav, on kaže da je utjecaj zanemariv ili nikakav. Kako je nama vrlo brzo uspjelo, ja većinu stvari nisam ni vadila. Ali da je prošlo nekoliko postupaka, sigurno bi išla vaditi hrpu toga što su tu cure pisale. Iskreno, nisam ni znala za većinu toga dok se nisam priključila forumu.

Hvala ti 💜 meni je kraci ciklus, pa me toga bas strah da se ne promasi. Kad kazem kraci, 25-26 dana. Dal se moze npr.otici na aspiraciju u drugu kliniku? S obzirom da imam nizi amh, moguce da imam i manje jajnih stanica koje sam stimulacijom dobila, pa mozda mi savjetuju za vikend i da muz i ja to obavimo po starom 😄 nemam pojma kako je to zamisljeno. Mozda su mi terapijom omogucili da mi ne prsnu prerano?lagano me brine ova situacija..a rekli su info preko tel.ne daju, ne daju ni uzivo, a ni preko maila, vjerojatno jer ga nemaju

Ciklus pod stimulacijom nema veze sa tvojim prirodnim ciklusom. E sad za ovo dalje vezano za lijekove za simulaciju i drugo stvarno nebi znala. Bude ti MTBica pomogla, ili netko drugi od cura kj su to isto prošle. 😊

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Beba4321
    13. Svibanj 2021. 06:23

Jutro cure, evo ja se spremam sada i idem vaditi betu.. Danas sam se probudila s manjim bolovima, kada sam išla na wc bilo je dosta, ali je sve smeđe, nije baš svježa krv.. Ne znam, nekako imam osjećaj da je to sve prošlo i da ću sada samo ispratiti svoju betu 😥
    Javim vam se s rezultatima..
    Svim drugim curama želim sreću 🥰🥰

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

• ribic
    13. Svibanj 2021. 06:31

Beba Nadam se da ce ishod biti dobar! Drzim fige!

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• *.Women_name.*
    13. Svibanj 2021. 06:51

Beba4321

Jutro cure, evo ja se spremam sada i idem vaditi betu.. Danas sam se probudila s manjim bolovima, kada sam išla na wc bilo je dosta, ali je sve smeđe, nije baš svježa krv.. Ne znam, nekako imam osjećaj da je to sve prošlo i da ću sada samo ispratiti svoju betu 😥

Nadamo se dobrim vijestima. Sretno!  🍀🤞🙏💗

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Anči 💕
    13. Svibanj 2021. 08:06

Beba4321

Nadam se dobrim vijestima 🤞🤞🍀🍀

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.