Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    12. Svibanj 2021. 17:21

Hrabrica

Cure čekalice bete/testića..jel vas bole sise od utrogestana? Imam feel da će meni moje danas eksplodirati. Krenulo je sa svrbežom bradavica i sad bole tak jako da ne vjerujem…Nikad me nisu tak boljele (ni pred M ni u prvoj T)

Hrabica, mene ne bole kad uzimam utrice dodoslovno  nista, tek nesto krene boluckat dan dva prije nego dobijem, a bez njega me ubijaju od par dana nakon ovulacije. Ne kužim zašto i kako, ali tako je 🤷🏻‍♀️. Možda kod svakog djeluju drugačije pa tebe zato bole 🙈

💛🧡

razigrana
    12. Svibanj 2021. 17:24

Andela🤞🤞
    Rina🥰😍

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Samara
    12. Svibanj 2021. 17:25

Bela sretno i drži se!
    Andela, po meni si možda rano vadila s obzirom da nisi blastice vracala. Ponovi betu, ima nade. Sretno

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Tweety88🐞
    12. Svibanj 2021. 17:29

Rina89

Moja betica 1291,8 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰.
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Bravoooo Rina 🥳🥳🥳🥳🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰🥰

💛🧡

Matkiša 😎
    12. Svibanj 2021. 17:32

Hvala cure, baš što kaže Sanjich muka mi dođe od gledanja u mob 😳 Pa mi nemojte zamjeriti što sam odusutna, ali naravno mislim na sve vas 😘🧡
    Magnolia probat ću još par pića, ako ne uspijem ići ću i ja na infuziju...
    Dada haha jao znaš kako su mi sjele te jabuke, prefine su, šteta što sam ih sve povratila 😂😂😂
    Ali začudo grah mi je vrhunski sjeo i ostao, možda zato što ga nisam ja kuhala😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tweety88🐞
    12. Svibanj 2021. 17:38

Belaaa

Evo bija mi onaj moj doktor Roje od jucer u posjeti ajme koji divni covjek lipo sija s menom prica sve sta ce i kako biti nece biti klasicna kirtaza nema grebanja kod molarne trudnoce ide vakum i pod ultrazvukom se radi i polako dio po dio i ako bude trebalo i dva puta iako kaze rijetko obicno od prve uspiju sve i da samo polako i opušetno i da se ovo dogodi i ne ponavlja i da nema odustajanja bitan je cimbenik da moje tijelo moze i uspijem zatrudniti i da je to najbitnije da tijelo prihvaca bez obzira na negativne ishode vjeruje da cemo danas sutra uspijeti ❤️
    Eto cure moje lipo je kad ovako lipo ti se da podrska❤️

Drzi se Bela ❤💛🧡

💛🧡

Anči 💕
    12. Svibanj 2021. 18:16

Bela drzi se..ljepo je u tako teskoj situaciji imat takav pristup doktora...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Tea_0501
    12. Svibanj 2021. 18:52

Cure, ja sam trebala ići sutra kod dr. Poljaka na završni dogovor za postupak na koji trebam krenuti sad kad dobijem menstruaciju i moja šefica me ne pušta sutra da zamjenim sa njom smjenu niti mi želi dati dan godišnjeg i ne mogu otići. Zanima me da li mi moj ginekolog može dati bolovanje na temelju toga, što moram ići na pregled ili kako već to ide ako koja od vas zna? 

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

• Tiinaa
    12. Svibanj 2021. 19:05

Andela ponovi za dva dana... ako se pravilno dupla onda je ok... al vjerovatno ces trebat onda jos koji put vadit... moja je bila slicna tvojoj 11 dnt pa mi je doktor rekao posto sam vratila cetverostanicni i sedmostanicni da njima treba duze posto se jos djele u nama.. a kad blastice vrate to je drugacije... i da sam rano vadila da sam trebala barem 14 dan... drzim fige da sve bude u redu 😙 i ja kazem da sam vadila 14 dan bila bi mirnija a ovako necu ni bit dok ne odem na ultrazvuk

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

12. Svibanj 2021. 19:10

Tea_0501

Cure, ja sam trebala ići sutra kod dr. Poljaka na završni dogovor za postupak na koji trebam krenuti sad kad dobijem menstruaciju i moja šefica me ne pušta sutra da zamjenim sa njom smjenu niti mi želi dati dan godišnjeg i ne mogu otići. Zanima me da li mi moj ginekolog može dati bolovanje na temelju toga, što moram ići na pregled ili kako već to ide ako koja od vas zna?

Može, naravno! Ja isto radim u takvoj okolini. Prije sam se suzdrzavala, a sada i kada imam bilo kakav događaj i zdravstveni i koji nije vezan za zdravlje, npr pir, a ne puste me otvorim i za to bolovanje. Ja bih na tvom mjestu u dr opce prakse dan bolovanja, imas proljev😅. Bas užas je to, baš te razumijem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.