Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perlla
    12. Svibanj 2021. 22:16

ribic

Aha, i za opcu sam ti zab napisati. Kod mene (Vinogradska) ak je vise folikula te automatski salju u opcu osim ak ne kazes da to neces. Treba covid test ne stariji od 48h. Oni mi izdaju internu uputnicu i u Vinogradskoj toj odradim.

A ako netko ima samo jedan folikul isto moze trazit opcu ako hoce.

Dobijes papire za potpisat (za opcu i njegov uzorak) i to je to. Mislim, njemu naravno pogledaju stanje al nije to klasicni spermoiogram pa da ide uputnica.

Ok, ja na SD. U petak cu pitati kad idem na uzv, nadam se da mi nece propasti ovaj stimulirani ciklus tj.da promase tj da jajne stanice vec ovuliraju valjda sam se dobro izrazila..a za testiranje na covid nitko nije spominjao da treba ponovno..radila sam ga na pocetku ovog ciklusa prije pocetka pikanja

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

• ribic
    12. Svibanj 2021. 22:19

Perlla Najbolje sve njih pitaj (i ne odustaj dok ne dobijes sve odg) jer se sve razlikuje od bolnice do bolnice i od klinike do klinike. Pogotovo dio za covid, opcu i sl.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

annboleyn
    12. Svibanj 2021. 22:29

Eh da, nas dr tvrdi da nema dokaza da vitamin D na bilo koji nacin utice na bilo koji fazu koncepcije (navodno je izasla studija o tome u aprilu 2021), tako da on niti provjerava njegove vrijednosti prije postupka niti preporucuje njegovu posebnu primjenu (izuzev u sastavu prenatal tableta), ista je stvar i sa ostalim suplementima koje koristim (vitamin C, cink, selen...) 🤷‍♀️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Svibanj 2021. 22:33

annboleyn

Pozdrav cure. Mi smo danas obavili svoje prve konsultacije kod mpo doktora, detaljno nas je saslusao i pitao za sve informacije koje bi po njegovom misljenju mogle biti od znacaja, pregledao nalaze koje smo ponijeli sa sobom i napravio mi UZ pregled. Zadovoljan je mojim nalazima i pregledom, kaze da imam dobre rezerve jajnika (15-ak antralnih folikula), endometrij takodje ok. Sljedeci korak je da mm uradi sljedece sedmice nalaz spermiograma kod njih, buduci da je prvi radjen u laboratoriji koja se ne bavi IVF-om i referentne vrijednosti ne odgovaraju onima koje se koriste u mpo postupcima. Buduci da je mm imao tumor testisa i prosao i jedan ciklus radioterapije, od njegovog nalaza u mnogome zavisi u kojem smjeru cemo ici dalje.
    P.S. svim curama sa pozitivnim testicima i betama od srca cestitam, istovremeno mi je veoma mi je zao zbog losih vijesti kod nekih od vas/nas a narocitu podrsku i zagrljaje saljem Beli ❤️

Želim vam od srca mnogo sreće i strpljenja na ovom putu,i nadam se da će biti što kraći 🙏❤

endometrioza

anabelaaaa
    12. Svibanj 2021. 22:35

Neko je pitao od cura, nisam zapamtila ime..Da bila sam u Bonadei,I zadovoljna sam klinikom.
    Ponovo cemo kod njih pa sta nam Bog da.
    Andela cestitke, fige za duplanje bete 🤞🤞

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• perlla
    12. Svibanj 2021. 22:41

ribic

PerllaNajbolje sve njih pitaj (i ne odustaj dok ne dobijes sve odg) jer se sve razlikuje od bolnice do bolnice i od klinike do klinike. Pogotovo dio za covid, opcu i sl.

Imas pravo, ako dobivam info na kapaljku, bit cu dosadna i iritantna, jer bar informacije bih trebala dobiti

1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.

annboleyn
    12. Svibanj 2021. 22:43

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

annboleyn

Pozdrav cure. Mi smo danas obavili svoje prve konsultacije kod mpo doktora, detaljno nas je saslusao i pitao za sve informacije koje bi po njegovom misljenju mogle biti od znacaja, pregledao nalaze koje smo ponijeli sa sobom i napravio mi UZ pregled. Zadovoljan je mojim nalazima i pregledom, kaze da imam dobre rezerve jajnika (15-ak antralnih folikula), endometrij takodje ok. Sljedeci korak je da mm uradi sljedece sedmice nalaz spermiograma kod njih, buduci da je prvi radjen u laboratoriji koja se ne bavi IVF-om i referentne vrijednosti ne odgovaraju onima koje se koriste u mpo postupcima. Buduci da je mm imao tumor testisa i prosao i jedan ciklus radioterapije, od njegovog nalaza u mnogome zavisi u kojem smjeru cemo ici dalje.
    P.S. svim curama sa pozitivnim testicima i betama od srca cestitam, istovremeno mi je veoma mi je zao zbog losih vijesti kod nekih od vas/nas a narocitu podrsku i zagrljaje saljem Beli ❤️

Želim vam od srca mnogo sreće i strpljenja na ovom putu,i nadam se da će biti što kraći 🙏❤

Hvala 🤗

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

IscekivanjeDobrihStvari
    12. Svibanj 2021. 22:43

anabelaaaa

Neko je pitao od cura, nisam zapamtila ime..Da bila sam u Bonadei,I zadovoljna sam klinikom.
    Ponovo cemo kod njih pa sta nam Bog da.
    Andela cestitke, fige za duplanje bete 🤞🤞

Ja sam ta bila :) mislila sam se izmedju njih ili da probam jos jednom u Splitu  odluka je pala za Split nadam se da ce nam biti uspješno u obe klinike 😊😊

Hvala na odg ☺️ 

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

• perlla
    12. Svibanj 2021. 22:45

Na koliko mm se radi aspiracija folikula? I koliko dnevno rastu folikuli?prosjek?

IscekivanjeDobrihStvari
    12. Svibanj 2021. 22:48

perlla

ribic

PerllaNajbolje sve njih pitaj (i ne odustaj dok ne dobijes sve odg) jer se sve razlikuje od bolnice do bolnice i od klinike do klinike. Pogotovo dio za covid, opcu i sl.

Imas pravo, ako dobivam info na kapaljku, bit cu dosadna i iritantna, jer bar informacije bih trebala dobiti

I ja bih na tvome mjestu sve pitala . Iako mu nije jasno da aspiraciju ne rade vikendom .. Mslm ja sam u privatnika  ali mi je doktor rekao da bi problem i za moje zdravlje bio da sami puknu ja sam ih imala puno ... I radila sam nedjeljom aspiraciju  
    Ne znam razlog mozda nisam upućena dovoljno ali ne vidim smisao da sve puste jer je vikend... Sretno 😊 

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.