Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    13. Svibanj 2021. 09:52

Samara

Tuma, Women_name cure jel imate vi kakve munje "dolje"?
    Ne znam kak to opisati no jucer u tri navrata mi se pojavilo, nije bol nije peckanje nego ko da me zazarilo na 3 sekunde i prestalo 🤔 se trebam zabrinuti ili?

Imala sam par puta prije par dana pa su prestale. Mislim da je to sve normalno jer se sad beba spušta i onda je pritisak na neki zivac, mislim da je sad sve normalno.... Kad ti imaš idući pregled? Jesi krenula u TA? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

⭐ Miss_Ivy ⭐
    13. Svibanj 2021. 09:53

Nema mi smisla ići danas i u subotu privatno, a sutra u petrovu. Bojim se da ću se samo još više zbuniti! Recite ako sam u krivu. Ja bolova nemam. Po meni ako je vanmaterična, prestao se plod razvijati ako ne raste beta tj u mom slučaju crta je ista. Ma ne znam, nisam pametna. Tuzna sam neizmjerno....

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Samara
    13. Svibanj 2021. 10:02

Uff znaci normalno je to, ok. Bas sam se malo prepala bila
    Sutra ujutro mi je pregled kod mog dr.i onda dogovor kad krecem u TA

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Hrabrica
    13. Svibanj 2021. 10:05

Meni danas krenuo neki ultra mini pritisak/nelagoda skroz nisko u trbuhu i u leđima...Jučer sise, danas ovo...a sve to može u oba smjera... 🙄

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

13. Svibanj 2021. 10:07

⭐ Miss_Ivy ⭐

Nema mi smisla ići danas i u subotu privatno, a sutra u petrovu. Bojim se da ću se samo još više zbuniti! Recite ako sam u krivu. Ja bolova nemam. Po meni ako je vanmaterična, prestao se plod razvijati ako ne raste beta tj u mom slučaju crta je ista. Ma ne znam, nisam pametna. Tuzna sam neizmjerno….

Rano ti je za znat je li vanmaternicna, ona tek kad je beta oko 1000 moze izazvat probleme.. Cure nemaju simptome ranije a rijetko i kasnije, vecinom se na prvom uzv otkrije i rijesi dok se ne zakomplicira.. Tako da ne brini nemozes jos nista znati.. Pratit betu i vidjet... Mozda sama krene padat pa bude biokemijska.. Nemoj se unaprijed stresirat 🍀🍀🍀🙏❤️

🌼TiKi🌼
    13. Svibanj 2021. 10:12

Hvala cure, bas sam se malo zabrinula... Vidjet cemo u srijedu, dr. kaze da bi trebala bi biti oko 1kg. Mislim da je malo i sok za organizam ova dijeta nagla, bas strogo pazim. Jutros mi je guk bio 3.9. Vidjet cu sad kroz dan.
    Pusa svima 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Nakapaka
    13. Svibanj 2021. 10:19

⭐ Miss_Ivy ⭐

Nema mi smisla ići danas i u subotu privatno, a sutra u petrovu. Bojim se da ću se samo još više zbuniti! Recite ako sam u krivu. Ja bolova nemam. Po meni ako je vanmaterična, prestao se plod razvijati ako ne raste beta tj u mom slučaju crta je ista. Ma ne znam, nisam pametna. Tuzna sam neizmjerno….

Ja mislim da je nemoguce znati bilo sta kroz trakice i nijansu na njima, prosto ne misli dok ne vidis betu o negativin ishodima jer po tome je li sjenka jaca ili nije na trakici bas ti niko ne moze znati je li uredna beta i je li ostalo sve tamo gdje treba da bude... tj uredna trudnoca... to je nemoguce slobodno zato cekaj betu pa ili danas ili ako mozes cekati sjutra, jer da se to gleda i da se po tome moze znati je li vanmat. Il uredna i dupla li se-ne bi se beta iz krvi vadila 😉  a ja sam sigurna da ce ti beta biti normalna 😘

👩🏽34god

Tuma
    13. Svibanj 2021. 10:19

Mrvica72

⭐ Miss_Ivy ⭐

Da ti je vanmaternična umirala bi od bolova i krvarila bi i to podosta

Bolovi i krvarenje se najčešće jave kad je beta već visoka. Zasad ne bi još nikakvih simptoma imala, osim po nepravilnom rastu bete može pretpostaviti da bi moooozda mogla biti, ali ni to nije znak.
    MissIvy onda pričekaj sutra pa ćeš vidjeti. Najgore mi je kad na betu naruce u petak i onda ne možeš u nedjelju provjeriti duplanje već tek u ponedjeljak.... Želim ti svu sreću da ipak izađe na dobro.... Kako je krvarenje? Jel stalo? 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Tuma
    13. Svibanj 2021. 10:23

🌼TiKi🌼

Hvala cure, bas sam se malo zabrinula… Vidjet cemo u srijedu, dr. kaze da bi trebala bi biti oko 1kg. Mislim da je malo i sok za organizam ova dijeta nagla, bas strogo pazim. Jutros mi je guk bio 3.9. Vidjet cu sad kroz dan.
    Pusa svima 😘

Uh nikad mi nije guk nataste bio toliko nizak😅 a koja je donja granica? Ja nisam mogla otvoriti tvoje nalaze, tebi je problem bio u ovim drugim vrijednostima, kao i Women_name, a ne u guk nataste? Ma bit će sve oke sa bebom, tvoja je i bila uvijek malo veća, tako da ne brini, a i one sebi uzmu koliko im treba. 😊

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    13. Svibanj 2021. 10:23

Tuma

Samara

Tuma, Women_name cure jel imate vi kakve munje "dolje"?
    Ne znam kak to opisati no jucer u tri navrata mi se pojavilo, nije bol nije peckanje nego ko da me zazarilo na 3 sekunde i prestalo 🤔 se trebam zabrinuti ili?

Imala sam par puta prije par dana pa su prestale. Mislim da je to sve normalno jer se sad beba spušta i onda je pritisak na neki zivac, mislim da je sad sve normalno…. Kad ti imaš idući pregled? Jesi krenula u TA?

Meni je znalo tu i tamo. I baš mi se neki dan desilo kao onak neki menstrualni val onak od leda prema nogama. Ali mislim da sad pred kraj je to sve normalno, beba se spušta. Meni se baš vidi da mi se trbuh spustio, mislim da se to mora osjetit. Ne brini 😘😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.