Tuma jesi gotova? Ja sam naručena u 11 i 50h. Moja luduje cijelo jutro, sad kad dođem tamo isto će tak sigurno 🤦🏻♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure sretno danas 😘
Sanjich bebica je preslatka 😍😍 i curica ❤️
A sta tii cekas s tickerom 🤪🤪 meni je prelipo vidjet na ovoj temi u potpisu šarenilo.. A i sokiram se kad vidim curama tjedne kako vrijeme leti..
Jel kopiram u potpis ili ?
Daa
Valjda sam uspjela 💪🤣
Jesiii 🤗
anabelaaaa, žao mi je.
RebekaB, bez brige, i moji folikuli su kakti malo sporiji. To samo znači da sam imala aspiraciju 14DC što je meni taman.
A to što si low responder, no woriz. Evo vidi Tumu i mene. Ona je low responder, imala jednu jajnu stanicu i samo što ne rodi (iz drugog pokušaja). Ja imam lijepu hrpicu stanica i mućak. Nije bitno koliko ih je, bitno je da imaš pobjednika.
Neće ti omašiti ovulaciju, bez brige. Zato dobivaš Cetrotide ili Orgalutran.
Sanjich, čestitam!!
Tess88, čekaš 1DC.
Hvala na odg. Ja inace u svom prirodnom imam ovulaciju 11 ili 12ti dan... ali da, sad ovako puca u sub sto je 14ti dan. Na menopuru sam, ovaleap i orgalutran.. Sparac je skroz suzdrzan od bilo kakvih komentara a ja uvijek bar malo pozitive zelim izvuc.. Ok. Znaci ima nade za ova 2 (ovog manjeg je skoro otpisao a vrlo malo kaska za vecim) .. jos jedno pitanje 😅 Dali preporucas nesto za ova 2 da prezive kako treba? Tipa suncanje, hrana neka, ili tako nesto...
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Čestitaaaam i jedva čekam vidjeti tvoju betu :)) Kad vadiš? Posebno sam se poistovjetila s tobom jer sam i ja vratila dva jaka embrija (doduše četverodnevna ali su rekli da odlično izgledaju) pa čekam vidjeti hoće bit plusić, i ako bude..koliko njih
Kada ti vadiš betu?
Uff di sam ja od bete još Tek sad u sub je bio transfer pa sam mislila moooožda sad u petak ujutro piškiti pa ako će biti kakve sjene, u subotu ujutro vaditi betu. Ili je to malo rano? U prošloj T sam ju vadila na 9dnt i fino se vidjelo i beta je bila visoka pa me malo prpa da nije malo rano još...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Leia2.0, niš još nije stiglo. Beta je pala na negativnu još prije 12 dana.
RebekaB, što se tiče tvojih folikula, sva priprema koju si napravila završava sa danom kad krećeš u postupke. Sad više ne možeš ništa osim navijati za svoje malce. Uzimaj i dalje D vitamin (to je za implantaciju) i eventualno još neke suplemente koje si i do sad uzimala do aspiracije, ali to je to.
💔💔💔
Sretno svima cure🍀🍀🍀🍀
Tuma ne bi ti se ni ja razbudila na bananu😁🤭
Ne brini, vide oni i kada beba spava jel ok.🤗
Sanjich beba ti je preslatka😍🤗
Cestitam svima na pozz testicima i betama i da sve nastavi biti po skolski.
Miss ivy valjda sam nick upamtila🙈 meni je smedjarenje krenulo 10dnt, da nisam radila testice mislila bi da menga probija. Trajalo mi je skoro 2mj, tek pred kraj su mi ispali nekakvi osuseni baloncici pa pretpostavljam da je bila rijec o hematomima bez obzira sto nisu uoceni na uzv. I progesteron je bio ispod donje granice pa bi bilo dobro da to provjeris. I obavezno mirovati..🍀☝️
Tiky 😘
Belaaa draga, javi se jesi dobro, barem fizicki..
Mislim na tebe i neopisivo mi je zao zbog svega..❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hrabrica ja sam prvi test napravila 6 dnt, nemam ja živaca čekati. I betu bi išla danas vaditi, al se suzdržavam. Mislim da me ne bi smirila, pošto piškim neke slabašne crtice. Tako da možda ne pitaš pravu osobu
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Čestitaaaam i jedva čekam vidjeti tvoju betu :)) Kad vadiš? Posebno sam se poistovjetila s tobom jer sam i ja vratila dva jaka embrija (doduše četverodnevna ali su rekli da odlično izgledaju) pa čekam vidjeti hoće bit plusić, i ako bude..koliko njih
Kada ti vadiš betu?
Uff di sam ja od bete jošTek sad u sub je bio transfer pa sam mislila moooožda sad u petak ujutro piškiti pa ako će biti kakve sjene, u subotu ujutro vaditi betu. Ili je to malo rano? U prošloj T sam ju vadila na 9dnt i fino se vidjelo i beta je bila visoka pa me malo prpa da nije malo rano još…
Nema smisla vaditi prije 9DNT betu (kad pričamo o blasticama). Nemaš referentnu točku s kojom možeš mjeriti veličinu bete.
💔💔💔
Meto hvala na odgovoru, javila sam se sestrama i dobila odgovor da nastavim s terapijom i da se smeđi iscjedak zna pojaviti uslijed korištenja vaginaleta.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Hrabrica ja sam prvi test napravila 6 dnt, nemam ja živaca čekati. I betu bi išla danas vaditi, al se suzdržavam. Mislim da me ne bi smirila, pošto piškim neke slabašne crtice. Tako da možda ne pitaš pravu osobu
uf oprosti ne mogu se sjetiti kakvi su bili tvoji testići. Imaš možda slikicu pri ruci?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Sortiraj odgovore
Najstariji