Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    10. Svibanj 2021. 17:01

Dia85

Da, nema provjere uzv-om. Nisu mi ni gledali endometrij niti opcenito stanje nakon aspiracije (petka). Zadnji uzv mi bio proslu srijedu i tad je endo bio 10 mm i to je to.

A doktor je vec izasao iz sobe (i ostavio vrata sirom otvorena, a ja na stolu rasirenih nogu okrenutih naravno prema vratima). A biologica je onda gledala jel izasao embrij iz one tubice i rekla da je sve ok. A on vec otisao 🙈

I taj dio, malo prazni mjehur, a malo nije - ovisno na kog naletis. Ne znam. 

Najdrazi mi dr. Bolanca. I sestre su stvarno jako drage.
    Al ono, da idem dat ocjenu ovog postupka dala bih slabasnu trojku. Ako i toliko. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Beba4321
    10. Svibanj 2021. 17:07

Rina čestitam na beti odlična jeee <3 <3 nadam se da će i moja biti bar blizu takva 😊😊
    Miss Ivy ja sam imala isto tako smeđarenje, čak 2 dana za redom i eto nakon 2 dana imala super + koji sutra ponavljam da ga utvrdim. Samo pozitivno!! 🥰

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

• ribic
    10. Svibanj 2021. 17:11

Meni niti je raden uzv 2dc (prije uzimanja lijekova), s Cetrotide trebala krenuti prije prvog uzv-a, prije stoperice nije vadena krv, nisam dobila objasnjenje kako to da su mi cetiri folikula prazna i zasto se dvije oocite nisu oplodile. ET bez uzv-a i tak...

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    10. Svibanj 2021. 17:12

Al dosta o negativnom. Jedan mrva je tu i mora biti dovoljan

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Dia85
    10. Svibanj 2021. 17:13

ribic

Dia85

Da, nema provjere uzv-om. Nisu mi ni gledali endometrij niti opcenito stanje nakon aspiracije (petka). Zadnji uzv mi bio proslu srijedu i tad je endo bio 10 mm i to je to.

A doktor je vec izasao iz sobe (i ostavio vrata sirom otvorena, a ja na stolu rasirenih nogu okrenutih naravno prema vratima). A biologica je onda gledala jel izasao embrij iz one tubice i rekla da je sve ok. A on vec otisao 🙈

I taj dio, malo prazni mjehur, a malo nije - ovisno na kog naletis. Ne znam.

Najdrazi mi dr. Bolanca. I sestre su stvarno jako drage.
    Al ono, da idem dat ocjenu ovog postupka dala bih slabasnu trojku. Ako i toliko.

Ne znam što bih rekla..ja sam mislila da je kontrola uzv pod obavezno..ali endometrij 10 je super već onda bio tak da nemaš brige i općenito kao sto rekoh sve je stvar dobrog embrija a tvoj je odličan😁..mene vodi Bolanča, radi njega sam i tamo pa se nadam da ću imat srece i potrefit ga..ti sad uživaj, mazi busu i nek se mrvica sretno implantira❤

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• ribic
    10. Svibanj 2021. 17:21

Dia85 I mene je vodio Bolanca al na transferu mi bio dr. T.
    Zanima bas jos curka iz Vinogradske i da li su njima radolo uzv na transferu.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• ribic
    10. Svibanj 2021. 17:23

Mozda nas Teja cita pa javi da li je imala uzv. Ona je isto Vinogradska

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

IscekivanjeDobrihStvari
    10. Svibanj 2021. 17:27

Belaa uzasno mi je zao, vjerujem da ti kroz glavu ide sto pitanja zašto,  ali sigurno ce doci bolje vrijeme a ti ces biti i spremna i jaka i sigurna da je sve imalo smisla .. I sama se pitam nakon trećeg puta kada je uspjelo,, pa došlo do spontanog čime sam zaslužila .. Ali vrijeme je učinilo svoje i negdje Gore ce nam se i te kako brojati 👑🌹🌹 
    Ribic cekamo pozitivni test ii betu. Čekanje je nekako najgori dio svega.. Svasta ti pada na pamet da odeš po još jedne 🥔 krumpirice 🙈  endometrij je vec u srijedu bio okej mogao je samo rasti pa ti vjerojatno zato nije gledao... 
    Vec si divna mama
    Ni meni nikada nije vadjena krv odnosno nalaz hormona na dan stoperice al sti kaze MTbica od sada na svoju ruku 
    Nemoj biti negativna jer evo osvrni se ishod je pozitivan 🍓  do sada i biti ce i od sada 🍓
    Iris iris zao mi je... 
    Rina89 vau, neka sve bude po školski... 
    Miss ivy jel koristiš utrogestan ? 
    Hope stavarno super  vijesti, nadamo se transferu☺️
    Razigrana sretno

Ja sam dns dobila konačno nakon dva mjeseca i sutra krecem s Rekowelle... Inace mi endometrij bude tanak jel mi rano vec dns s ciklom krenuti? :) 
    Prvi uzv bi trebao biti za vikend 👌 🙈
    Anabela se nije javljala s testom ili betom? 

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

Tweety88🐞
    10. Svibanj 2021. 17:48

Anchi321 🤞🏻🍀 da kariogram stvarno bude gotov iduci tjedan
    MaloTele 🤞🏻🍀 da uzivas bez svrbeza od pon
    Bajoma malena je med medeni ❤
    Tuma jos stvarno malo pa ces upoznati slatkicu 🤩
    Ana26, Miss Ivy braavo  🥳🥰💛
    Belaa, groznoo, jako mi je zao sto ti se to dogada, drzi se 😔🤍
    Iris_iris zao mi je sto ti opet nije uspjelo😔🤍  jesu ti dali stopericu pa su svejedno prije popucali ili?
    Ribic cestitam PUPO 💛😍
    Hope bravo za hrpu🥚🤩 i 🍀🤞🏻 za oplodnju i transfer
    Rina beta je 🔝🧡🥳 cestiiiitam

💛🧡

• ribic
    10. Svibanj 2021. 17:58

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ribic

https://ibb.co/4YHHwMd

Opet prvi nije radio pa evo :)

Radio je i prvi. A nisi napisala kad je beta
    A di je mužev? Dobila si zadatak za duplu porciju

Muzu sam dala jedan svoj krumpiric. Zurio je na posao :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.