Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia3.0
    10. Svibanj 2021. 18:07

Ribic imam identicno iskustvo iz Vinogradske. S jednom razlikom sto su mi vadili krv prije stoperice. 
    Al isto tak, cetritide napamet, puno nezrelih, transfer (Tomic) bez uzv-a, s tim da meni nitko nije ni rekao kakav mjehur treba bit.
    Najbolji dojam je ostavio dr Bolanca, ali ako ga nema onda si prepusten rutini ostalih. To je nazalost tako. 
    Brine me ovo sto je Teja pisala - da je Bolanca imao ideju za iducu stimulaciju, no da drugi dr nije htio ni cut. Meni je isto Bolanca rekao da cemo mijenjati jer rezultat nije bio zadovoljavajuci kod mene prvi put. Ali prvi put je ionako “probni” - nitko ne zna kako ces odreagirati. No za drugu stimulaciju zelim individualniji pristup i iskreno se nadam da ce bit Bolance tada… 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

ANKSIMORON
    10. Svibanj 2021. 18:18

Rina bravoooooo.... tako mi je drago zbog tebe... nas si zasluzila s obzirom sto ti se sve zaredalo... drzim fige za dalje...
    Ribic vjerujem ti da si tuzna i razocarana... ali sad moras svu paznju usmjeriti na tu mrvu... drzim fige za dalje... kad budes isla po drugog bebaca biti ces pametnija 🥰
    Bella zao mi je jako... 
    Bajo curka i ti ste divne...
    Aurora jesi zenska ziva? Kako ide bockanje?

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

10. Svibanj 2021. 18:31

Dia85

ribic

Dia85

Da, nema provjere uzv-om. Nisu mi ni gledali endometrij niti opcenito stanje nakon aspiracije (petka). Zadnji uzv mi bio proslu srijedu i tad je endo bio 10 mm i to je to.

A doktor je vec izasao iz sobe (i ostavio vrata sirom otvorena, a ja na stolu rasirenih nogu okrenutih naravno prema vratima). A biologica je onda gledala jel izasao embrij iz one tubice i rekla da je sve ok. A on vec otisao 🙈

I taj dio, malo prazni mjehur, a malo nije - ovisno na kog naletis. Ne znam.

Najdrazi mi dr. Bolanca. I sestre su stvarno jako drage.
    Al ono, da idem dat ocjenu ovog postupka dala bih slabasnu trojku. Ako i toliko.

Ne znam što bih rekla..ja sam mislila da je kontrola uzv pod obavezno..ali endometrij 10 je super već onda bio tak da nemaš brige i općenito kao sto rekoh sve je stvar dobrog embrija a tvoj je odličan😁..mene vodi Bolanča, radi njega sam i tamo pa se nadam da ću imat srece i potrefit ga..ti sad uživaj, mazi busu i nek se mrvica sretno implantira❤

Pa kad radi transfer slamcica ulazi sa sondom i on tako prati di ostavlja mrvicu i vidi da je izasla i jos embriolog provjeri da je slamcica prazna.. Ne znam kakav drugi uzv na transferu bi radili kad se nista me vidi...

⭐ Miss_Ivy ⭐
    10. Svibanj 2021. 18:38

IscekivanjeDobrihStvari

Belaa uzasno mi je zao, vjerujem da ti kroz glavu ide sto pitanja zašto, ali sigurno ce doci bolje vrijeme a ti ces biti i spremna i jaka i sigurna da je sve imalo smisla .. I sama se pitam nakon trećeg puta kada je uspjelo,, pa došlo do spontanog čime sam zaslužila .. Ali vrijeme je učinilo svoje i negdje Gore ce nam se i te kako brojati 👑🌹🌹
    Ribic cekamo pozitivni test ii betu. Čekanje je nekako najgori dio svega.. Svasta ti pada na pamet da odeš po još jedne 🥔 krumpirice 🙈 endometrij je vec u srijedu bio okej mogao je samo rasti pa ti vjerojatno zato nije gledao…
    Vec si divna mama
    Ni meni nikada nije vadjena krv odnosno nalaz hormona na dan stoperice al sti kaze MTbica od sada na svoju ruku
    Nemoj biti negativna jer evo osvrni se ishod je pozitivan 🍓 do sada i biti ce i od sada 🍓
    Iris iris zao mi je…
    Rina89 vau, neka sve bude po školski…
    Miss ivy jel koristiš utrogestan ?
    Hope stavarno super vijesti, nadamo se transferu☺️
    Razigrana sretno

Ja sam dns dobila konačno nakon dva mjeseca i sutra krecem s Rekowelle… Inace mi endometrij bude tanak jel mi rano vec dns s ciklom krenuti? :)
    Prvi uzv bi trebao biti za vikend 👌 🙈
    Anabela se nije javljala s testom ili betom?

Koristim 3x2 utrogestana dnevno. Jutros kad sam ga stavila sam smeđarila, i sada također. Mozda je slučajnost.. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

10. Svibanj 2021. 18:38

Evo mene s uzva  😍 
    Sve je uredu 🎊 7.6. Sljedeci uzv gdje ce mi sto posto potvrditi da je ♀️
    Dala mi je plivit d3 kapi na recept jer mi je vit D nizak.
    Sve drugo savršeno, pustila mi je 1 put da cujem srce na kratko, sve detaljno pogledala.. Odusevljena sam a doktoricom napokonn

manemoj
    10. Svibanj 2021. 18:44

Sanjich ajme 🥰🥰🥰🥰
    Ribic znaš šta ću ti ja reći, ovaj tvoj će biti sigurno dobitan.. pazi šta ti kažem 😉🤞🏻. ti si išla u svježi transfer jel tako? Po mom malom znanju trebao ti je pogledati jajnike i tekućinu prije transfera a i endometrij se ženama zna stanjiti..a ovo za transfer bez UZV.. meni je u Podobniku svaki put radio s UZV pa je evo treći transfer tek upalio 🤷. Mislim ja da oni to već po osjećaju znaju.. na kraju je najbitnija ta mala mrvica u tebi da se izbori i čvrsto zalijepi.. 
    Ali čim si toliko nezadovoljna to će sigurno na kraju biti dobitno.. vidjeti ćeš ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Hope0306
    10. Svibanj 2021. 18:49

Sanjich bebaaa 😍😍😍 drago mi je da je sve super 

🧚‍♀️27
    AMH 30.5
    Anti TPO 61.4
    🦸‍♂️28
    Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
    1/21 TESE 3 spermatida
    4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
    10.5. aspiracija - 16 oocita
    Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
    8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa

⭐ Miss_Ivy ⭐
    10. Svibanj 2021. 18:54

Sanjich predivno  drago mi je da je sve u redu! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

10. Svibanj 2021. 18:59

Hvala curke tako cete vi uskoro, meni je bilo nestvarno da cu to dozivit kad sam gledala tu kako cure kače sličice s uzv.  Drzim svima fige da sta prije budee 🍀🍀🍀

• *.Women_name.*
    10. Svibanj 2021. 19:01

Tuma neće onda ni tebe vjerojatno, da. Jer tko god ima dijagnozu, bez obzira u kojoj je mjeri gd, većinom ne puštaju preko 40 tt. 😊 Ali eto, držim nam 🤞 da krenu bebe same i prije! 😘
    Ribic pa ti već imaš simptome trudnoće 🤭 šalim se malo, ne brini. Mrva je u tebi, provjere oni to na više načina nakon kj ju istisnu iz katetera. Ja sam krvarila, pa je u kateteru ostalo krvi. Ja sam si u glavi zamisljala kako dio stanice je zapelo negdje za tu krv 🤭🤦🏻‍♀️     baš kao što Hrabrica kaže, nikad te neće prestat biti strah. Uvijek misliš još samo da ostanem trudna, pa da prođe prvo tromjesečje, pa da prođe rizik od prijevremenog, pa da prođe porod. I tako dalje... 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.