Ribic mislim da je tebe samo strah da je ovo nestvarno :) strah je sa sobom donio puno sumnji i sad je na tebi da udahneš i umiriš se. Ako ti što znači, dok mrva konačno ne bude u rukama dotle ćeš prolaziti milion strahova. To su nažalost one boli koje dolaze u paketu sa postupkom. Prvo brineš oće bit folikula, pa koliko će bit stanica, pa nakon transfera stišćeš noge jer te strah da ne izleti van (bar je meni tak bilo )..I onda dođe plus pa brineš doooslovno od ultrazvuka do ultrazvuka...pa oće bit dobar anomaly, mali, pa veliki,..ma čudo briga. A znam da znaš da svaka ta briga vrijedi kad mrva konačno dođe u zagrljaj <3 To je naš put koji mi lavice moramo proći, i ok, zato je i dan upravo nama jer mi imamo snage proći ga. <3 I uživaj jer i ta mala mrva u buši koju uzv još ne vidi, osjeti svaki strah i brigu. <3 I ne nisi loša mama, da se uopće ne brineš možda bi bila ali ovako si već sad fantastična mama
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Zapravo stalno imam osjecaj kao da nije mrva dobro “istisnuta” u mene. I da su nes sfusali. Jer se desilo par propusta prije (bar tak mislim).
I nema tog uzv da se vidi da li je mrva fakat unutra. Pa me i to muci. Evo ne znam kaj bih rekla.
Svašta se može desiti, ali da ti nisu vratili mrvicu ne. Provjere oni na UZV kad je stave (kad je tek stave se vidi točkica - to nije mrvica već tekućina u kojoj mrvica pliva) + provjere je li cjevčica prazna odmah nakon transfera, prije nego se ti uopće skineš sa stola.
Mrva je u tebi.
A sve što osjećaš, čao i ovo da si loša majka, je sasvim prirodno, i osjećat ćeš do smrti makar bila okružena sa svojih petero djece koje te obožavaju i 20 unučaci. To se zove biti žena.
💔💔💔
MTB nisam znala za pauzu,nego mi je komisija pocetkom juna pa zato uradih da bih imala freske za njih, bice onda do toga sigurno, od suplemenata sam pocela odmah nakon bete sve sa spiska ovog od maticne, ubiquinola 200mg, vit E, D, C, omega, prenatali, selen+cink, inositol, i to je to a to nisam prije uzimala pred prvu osim profertila i ovaj put nisam htjela vec ove suplemente uzimam. Hvala 😘
Navodno inositol popravlja ovu inverziju FSH-LH, možda je i to doprinijelo. Ja sam isto počela piti nedavno, možda ću vaditi hormone u lipnju pa ću vidjeti je li utjecalo.
Ako je, ima da se nalivam, jos kad bi mi skinuli 10kg to bi bilo pravo 🤣
👩🏽34god
Hrabrica ja sam si screenshotala ovu tvoju poruku da me hrabri kad ću se brinuti u budućnosti zbog ovog ili onoga. Hvala ti, naježila sam se.
Ribic bit ce sve ok pupice!!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Hrabrica ja sam si screenshotala ovu tvoju poruku da me hrabri kad ću se brinuti u budućnosti zbog ovog ili onoga. Hvala ti, naježila sam se.
Ribic bit ce sve ok pupice!!
neka si, drago mi je ❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Sanjich sretnooo i navijam da saznaš spol danas 🤞❤❤❣
endometrioza
Ribic zene Hrabrica i MTBica su ti lijepo objasnile 🥰🥰
Sve što prozivljavaš je normalno ❤️
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
Bila mogu ti samo poželjeti najviše snage na svijetu i da prođe što bezbolnije sve skupa..jako mi je zao💔
Rina prekrasne vijesti, prava beturina😊
Ribic pupo čestitam ti.🥳.budi mirna, beba je u busi..žao mi je što si čekala, dogodi se nekad i kod privatnika..nemoj se zamarati s uzvom, sigurno je na mjestu..upijam sve tvoje dojmove jer me čeka to u istoj bolnici pa i ja sada uspoređujem rade li transfer pod kontrolom uzv-a kao privatnik..I kuzim da ti to stvori nemir.. ali na kraju dana nije to presudno već tvoj krasan embriji kako je biologica rekla💜
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Bela oprosti na tipfeleru❤
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Hvala curke. Jedino mi vi razumijete i strahove i sl. Ne moze to nitko izvana skuziti (pa ni muz ponekad)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji