Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nakapaka
    10. Svibanj 2021. 14:37

Prelijepo je vidjeti pozitivne trakice i betu, cestitke ❤️❤️❤️
    MTB htjela sam te nesto pitati 😬  na pocetku ivf (a i dvije godine prije kad god bih radila) hormoni su mi uvijek bili LH 9 a FSH 8... i ono za to su se hvatali i to komentirali a nemam policisticne jajnike i bila sam na dugu semu itd... sad nakon 2 ciklusa od neuspjele uradim opet hormone zbog komisije jer su prosli u 12. Mjesecu radjeni i LH 2.5 a FSH 5.4 znam da je to uredno i u granicama al zar se moze to tako promijeniti a zadnje 2 god uvijek iste vrijednosti bile😏  kopka me samo da nije neka greska s obzirom da cu sa ovim vrijednostima u naredni ivf, thanks 😉

👩🏽34god

manemoj
    10. Svibanj 2021. 14:38

Rina 🎉🎉🎉🎉🎉
    Iris žao mi je ❤️
    Ribic Pupo 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Svibanj 2021. 14:59

Nakapaka

Prelijepo je vidjeti pozitivne trakice i betu, cestitke ❤️❤️❤️
    MTBhtjela sam te nesto pitati 😬 na pocetku ivf (a i dvije godine prije kad god bih radila) hormoni su mi uvijek bili LH 9 a FSH 8… i ono za to su se hvatali i to komentirali a nemam policisticne jajnike i bila sam na dugu semu itd… sad nakon 2 ciklusa od neuspjele uradim opet hormone zbog komisije jer su prosli u 12. Mjesecu radjeni i LH 2.5 a FSH 5.4 znam da je to uredno i u granicama al zar se moze to tako promijeniti a zadnje 2 god uvijek iste vrijednosti bile😏 kopka me samo da nije neka greska s obzirom da cu sa ovim vrijednostima u naredni ivf, thanks 😉

Znaju se poremetiti hormoni nakon postupka, trebala bi pauza biti barem 3 mjeseca (ako ne i duže) od stimulacije prije vađenja novih kako bi dobila realne vrijednosti...
    Možda se mogu i prirodno promijeniti nekim suplementima ako si nešto uzimala?

💔💔💔

Nakapaka
    10. Svibanj 2021. 15:15

MTB nisam znala za pauzu,nego mi je komisija pocetkom juna pa zato uradih da bih imala freske za njih, bice onda do toga sigurno, od suplemenata sam pocela odmah nakon bete sve sa spiska ovog od maticne, ubiquinola 200mg, vit E, D, C, omega, prenatali, selen+cink, inositol, i to je to a to nisam prije uzimala pred prvu osim profertila i ovaj put nisam htjela vec ove suplemente uzimam. Hvala 😘

👩🏽34god

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Svibanj 2021. 15:26

Nakapaka

MTB nisam znala za pauzu,nego mi je komisija pocetkom juna pa zato uradih da bih imala freske za njih, bice onda do toga sigurno, od suplemenata sam pocela odmah nakon bete sve sa spiska ovog od maticne, ubiquinola 200mg, vit E, D, C, omega, prenatali, selen+cink, inositol, i to je to a to nisam prije uzimala pred prvu osim profertila i ovaj put nisam htjela vec ove suplemente uzimam. Hvala 😘

Navodno inositol popravlja ovu inverziju FSH-LH, možda je i to doprinijelo. Ja sam isto počela piti nedavno, možda ću vaditi hormone u lipnju pa ću vidjeti je li utjecalo.

💔💔💔

• ribic
    10. Svibanj 2021. 15:28

Znate kaj je najbolje? Za vikend sam isla proci pored vinogradske, pricala bebicama koje su tamo bile.

A sad, bebac je u meni i ja totalno tupa nekak - nemam nikakav osjecaj (u glavi) da je beba tu. I sad se osjecam kao losa mama😏😱

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    10. Svibanj 2021. 15:32

Zapravo stalno imam osjecaj kao da nije mrva dobro “istisnuta” u mene. I da su nes sfusali. Jer se desilo par propusta prije (bar tak mislim).

I nema tog uzv da se vidi da li je mrva fakat unutra. Pa me i to muci. Evo ne znam kaj bih rekla.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    10. Svibanj 2021. 15:33

Mislim propusta u mojoj stimulaciji. Ne da nekome nisu ok vratili 🙈

Evo i vec dvosmislene gluposti pisem.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

iris_iris
    10. Svibanj 2021. 15:42

Hvala curke 💕 
    Rina wooo hooo, mogu mislit srece na takvu brojku 💪 sretno dalje 🥳🤞
    Ribic sretnooo! Mrva je sigurno na mjestu 🐥🥰 tulumari unutra

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Nadja81
    10. Svibanj 2021. 15:44

Hvala vam cure. Znate li mozda koliko se dugo ceka na konzultacije u Petrovoj? 

👱‍♀️41 👨43, AMH 5 pmol/L, FSH 11 IU/L, MM sve ok
    Pokušavamo od 03/18
    02/20 AIH, VV, neuspješno
    03/21 IVF u prirodnom postupku, VV, prazan folikul
    04/21 adneksitis, salpingitis, posljedica: Sactosalpinx
    02/22 Petrova, stimulirani IVF, 3 embrija, neuspješno
    06/22 Petrova, stimulirani IVF, neuspješno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.