Žene, mene zanima jel okej da me jos uvijek nenormalno boli trbuh, jedva dodem do wca, ne mogu se ispraviti nego pogrbljena hodam jer me grči cijelo vrijeme u trbuhu 🤔
Da, pogotovo s tvojim brojem folikula. Mene je boljelo par dana. Al ak nece ic na bolje onda se javi dr.
E sad mi je vec lakse jer sam htjela cut da je normalno da boli 😂 hvala 😘
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
Sanjich divna ti je bebica 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MtbMa ne, sve si ti u pravu. Al nekako mislim da je par poteza koji nuzno ne zvuce kao drasticni moglo dati bolji rezultat. Uvjerena sam u to. Al dobro.
Danas sam okupirala forum🙈 Sorry cure
Apsolutno se slažem s tobom i nisi okupirala forum.
Poanta je da je većina tih klinika za trojku. Na žalost. I ako imaš sreće i upali ti iz prve, to zaboraviš i počneš uvjeravati druge da to zapravo i nije bitno
Ali bitno je. Sve smo zaslužile petice. Nije ovo mala stvar, preteški su ovo emocionalno procesi da bi bile odrađivane ko na traci pa ako upali upali. Ono, ako ne upali iz prve, upalit će iz druge ili treće, šta se plačeš. Ali TI si ta koja prolazi kroz te postupke, truje si tijelo hormonima, gubi dane, mjesece, godine života u strahu, tremi, panici, nervozi... Te sitnice bi doprinijele da možda jedna od deset žena prođe kroz jedan postupak manje - njima zanemarivi uspjeh, nama OGROMNA stvar.
Ja sam se pomirila s tim da je tako kako je, ali da sam zadovoljna nisam. Ja nisam željela biti osoba koja je maltene doktorirala na MPO postupcima da bi koliko toliko znala što se radi s mojim tijelom. Niti mislim da sam to trebala postati, mislim da su se liječnici trebali pobrinuti za mene. Ali, kad sam vidjela da tako nije, umjesto da to i dalje priželjkujem, preuzela sam stvari u svoje ruke. I od osobe koja maltene ne zna gdje se jajnici nalaze postala laički ekspert.
Jako se nadam da ću u neko dogledno vrijeme moći osloboditi svoj mozak od svih ovih informacija i opet postati obično neuko žensko biće.
💔💔💔
Mozda nas Tejacita pa javi da li je imala uzv. Ona je isto Vinogradska
Evo me, i mene je vodio dr. B.
Meni je on bio samo na inseminaciji jednoj i nije bio uzv.
Na 1. IVF na transferu je bio dr. T i nije bilo uzv. Nisu nista spominjali mjehur. To je bilo prije nego sam se priključila na forum i ni nisam znala da se preporucuje da je pun.
Na 2. IVF je bio dr. Kuna i tad je bio uzv, ali mislim da zato sto je bilo problema s transferom i embrij se nikako nije mogao smjestiti u maternici. Trajalo je nekih 10 min sigurno to vracanje i bilo je bolno.
Svaki put su mi prije stoperice vadili krv, ali nikad nisam imala uzv na 2. DC.
Kad čitam koliko se beba uhvati kod "traumatskih" transfera, sjetim se svoje doktorice kako mi je rekla "kak smo ga teško ugurali, nema da ide van" 🙈😂
Hahaha bas tako ispada 😂
Sanjich kako lijepa slikica 😍😍😍 prekrasno izgleda🥰 drago mi je da je sve oke i da ćemo izgleda imati još jednu curku😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MtbMa ne, sve si ti u pravu. Al nekako mislim da je par poteza koji nuzno ne zvuce kao drasticni moglo dati bolji rezultat. Uvjerena sam u to. Al dobro.
Poanta je da je većina tih klinika za trojku. Na žalost. I ako imaš sreće i upali ti iz prve, to zaboraviš i počneš uvjeravati druge da to zapravo i nije bitno
Ali bitno je. Sve smo zaslužile petice. Nije ovo mala stvar, preteški su ovo emocionalno procesi da bi bile odrađivane ko na traci pa ako upali upali. Ono, ako ne upali iz prve, upalit će iz druge ili treće, šta se plačeš. Ali TI si ta koja prolazi kroz te postupke, truje si tijelo hormonima, gubi dane, mjesece, godine života u strahu, tremi, panici, nervozi… Te sitnice bi doprinijele da možda jedna od deset žena prođe kroz jedan postupak manje - njima zanemarivi uspjeh, nama OGROMNA stvar.
Ja sam se pomirila s tim da je tako kako je, ali da sam zadovoljna nisam. Ja nisam željela biti osoba koja je maltene doktorirala na MPO postupcima da bi koliko toliko znala što se radi s mojim tijelom. Niti mislim da sam to trebala postati, mislim da su se liječnici trebali pobrinuti za mene. Ali, kad sam vidjela da tako nije, umjesto da to i dalje priželjkujem, preuzela sam stvari u svoje ruke. I od osobe koja maltene ne zna gdje se jajnici nalaze postala laički ekspert.
Jako se nadam da ću u neko dogledno vrijeme moći osloboditi svoj mozak od svih ovih informacija i opet postati obično neuko žensko biće.
❤ (stavila bih ono veliko, ali ne znam kako 🙃)
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sanjich predivna slikica, uzivaj u svojoj bebi
Ribic nisi okupirala forum, meni si pomogla iako sam sad više u strahu dal je vinogradska dobar odabir, više sam i na oprezu pa ću probat trazit, pitat i ostalo
Leia drago mi je da si se javila..kako si? Ja sam vjerovala zimus da si zadovoljna s tim kako tamo idu ultrazvuci i ostalo..šta se tiče promjene terapije, svakako traži da ti bude tvoj doktor na konzultacijama tj.onda kad ćeš preuzimati lijekove i nek ti on odredi novu th ako tako misli da treba..ja sam bila tako par dana prije same menstruacije i dog protokol i odmah preuzela lijekove
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Evo curke malo mojih radova 🤭🤭🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ali bitno je. Sve smo zaslužile petice. Nije ovo mala stvar, preteški su ovo emocionalno procesi da bi bile odrađivane ko na traci pa ako upali upali. Ono, ako ne upali iz prve, upalit će iz druge ili treće, šta se plačeš. Ali TI si ta koja prolazi kroz te postupke, truje si tijelo hormonima, gubi dane, mjesece, godine života u strahu, tremi, panici, nervozi… Te sitnice bi doprinijele da možda jedna od deset žena prođe kroz jedan postupak manje - njima zanemarivi uspjeh, nama OGROMNA stvar.
❤ (stavila bih ono veliko, ali ne znam kako 🙃)
Misliš ovaj:
💔💔💔
Cure,da I ja javim svoju negativnu betu.
Onima koje nisu uspjele puno snage za dalje,suosjecam. ❤
Cestitke pozitivnim betama od srca.❤
Moj drugi pokusaj ce biti krajem 6mj,nadam se.
Tako smo planirali pa cemo vidjeti...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji