Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    22. Veljača 2021. 13:27

MTB izgleda da je tamo dobra ekipa 😂😂😂  što se tiče tvog spoja s dečkom to su i dalje super vijesti. Tu je negdje tvoj bebac 🙏🤞🥰
    Šmattan super da imaš smrzlica, i to blastice. Brzo ćeš ti bit 🤰😍
    Nina supeer 😍😍😍 nek ostanu kod mamice 🤞🙏🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    22. Veljača 2021. 13:33

MTB

Tuma

Bjelis Uskrsni pon je 5.4., ne 5.3.😊
    MTB kužim ja tebe, al šta ti znači da si ih imala više a nisu bili ujednačeni i toliko ih je bilo nezrelih. A i sad se sigurno skrivaju. Bit će ih 9-10 na kraju, budeš vidjela. I to svi otprilike isti, znači vj neće biti nezrelih 🤞😊 bit će to bolje nego prošli put ❤️

Sad iskreno i ozbiljno.
    Sve to što pišeš znam. I racionalni dio mene osjeća da je ova stimulacija bila dobra, neovisno o konačnim rezultatima.
    Ali provjela sam vikend u crnoj rupi, plakala sam pola vikenda i oči su mi još otečene i jedva gledam. Jako su me gadno lupili hormoni ovaj put emotivno, i digli su se moji demoni (nevezano za majčinstvo, gadnije od toga).
    Peru me strahovi, nesigurnost, želim skliznuti u svoju samodestruktivnost koja nije lijepa (ali je dobar bijeg). Ne dam si jer sam ipak trudna skoro dva tjedna.
    Baš mi je teško.
    Pa pišem gluposti ovdje, i pokušavam raditi svoj posao koliko toliko prolazno i samo preživjeti do te aspiracije. Iako znam da nakon toga dolazi još zahtjevnije razdoblje.
    Da se mene pita, imala bih onaj vrag od UZVa doma i gledala 24/7 live prijenos rasta mojih folikula.

A gle nisu hormoni bomboni. Normalno da te lupkaju i tu i tamo si moramo dopustiti tugu i negativne osjećaje pa da ih izbacimo iz sebe. Sve dok se nakon tih par dana vratimo u normalu. A sad si trudna tako da i moraš malo dramiti 😉

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MISS
    22. Veljača 2021. 13:35

Mattan zao mi je,vjerojatno je biokemijska,znam da to u ovom trenutku nije neka utjeha,ali i meni su tad govorili da je to dobar znak, i eto bio je, iduci postupak je bila trudnoća..tako ces i ti ,drzi se ❤️
    Malotele nije se još javila? 
    Nina92 ,Meto,Maeinela  super vijesti  kod vas ,bas mi je drago.
    MTB ❤️❤️❤️ mozda ih je manje ,ali nema pravila, tu se krije tvoja bebica 🙏🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Tuma
    22. Veljača 2021. 13:39

Teta ja bih otišla kod bilo kojeg drugog koji ima u blizini. Ovaj djeluje uzas.
    Meto odličan broj!! A kako tvoj hiper?
    Women_name nemam iskustva, al sigurna sam da nije ništa strašno i da ti ne bi dali antibiotik koji ne smiješ. Samo ti to pij i bude otišla i ta beštija 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MISS
    22. Veljača 2021. 13:42

Da prijavim svoje ludo stanje 😂😂 kod mene je definitivno stalno zabavno i turbulentno..
    Bar sam si nabavila lezaljku pa se sad suncam na balkonu,da nisam stalno na kaucu..veliki pomak i sreća 👏👏🌞
    Za vikend relativno mirno ,ne skroz naravno,stalno ja tu nesto osjetim neko boluckanje,ali kad je manje meni je to ko da me ne boli nista, do sinoc,kad je krenilo ponovo ,bas sam pricala s Tiki kako osjecam kuglicu koja se mrda lijevo desno u stomaku (ona kaze da je to beba) ,cijeli abdomenalni dio me boli,donji dio stomaka cak i na dodir .ja mislim da to vise ne moze bit od istezanja, sta se vise tu moze istezat od 5.tjednq,kontam da se sve vec namjestilo, pretpostavljam da su bolovi od hematoma, koji se nadam se iskreno smanjuje i da ce me na iducem pregledu docekat malo ljepse vijesti,barem neki pomak na bolje ..ako treba i preletazati cijelu trudnocu samo da je beba ok i da taj glupi hematom nestane , vjerujte mi na sve sam spremna,samo da konacno docekam neki MIR.
    P.s. krvaruckanja vise nema , samo bolovi, nisu kontrakcije nego bas pritisak,abdomenalna bol, probadanja i slicno.
    Eto malo sam se pojadala, sta vi mislite o mom stanju ?! 
    Trudnice,jel koja imala tu kuglicu i bol u abdomenu?  😂😂
    Pami,kako si mi ti? 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• *.Women_name.*
    22. Veljača 2021. 13:43

Ruska1986

*.Women_name.*

Cure sad me zvala doktorica iz Petrove da su mi našli u urinu enteroccocus nekakav i dobila amoxicil kroz 10 dana. Jel imala koja u trudnoći? Dali je to opasno za bebicu?

Ja nisam imala to, ali sam imala E.Coli. Nemoj nista brinut, sve sta to oni daju da pijes je sigurno u trudnoci. I bitno da sto prije pocnes to lijecit.. Citala sam da je to najcesca bakterija, uz E.Coli, u trudnoci.. Uz to, samo se natakaj tekucinom, to sigurno ne moze skodit. Bit ce sve ok, ne brini 🙂

Oki hvalaa. 10 na 4 je, mislim da to nije puno. Znam da se inače na 10 na 3 ne daju antibiotici. Jesi ti još kaj koristila ovako vaginalno uz to? Bojim se da mi se gljive ne vrate. Sad 10 dana penicilina plus utrici 🤦🏻‍♀️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    22. Veljača 2021. 13:45

Tuma

Teta ja bih otišla kod bilo kojeg drugog koji ima u blizini. Ovaj djeluje uzas.
    Meto odličan broj!! A kako tvoj hiper?
    Women_name nemam iskustva, al sigurna sam da nije ništa strašno i da ti ne bi dali antibiotik koji ne smiješ. Samo ti to pij i bude otišla i ta beštija 😊

Ma nisam mislila jel opasno za bebicu antibiotik, znam da daju koji smijem. Mislim na glupu bakteriju. Nadam se da će otic od ove kure antibiotika odmah 🙏😀

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 13:50

miss, meni zvuči dobro to što nema krvarenja. A i to što je vikend bio koliko toliko mirniji. 

💔💔💔

Ruska1986
    22. Veljača 2021. 13:52

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Cure sad me zvala doktorica iz Petrove da su mi našli u urinu enteroccocus nekakav i dobila amoxicil kroz 10 dana. Jel imala koja u trudnoći? Dali je to opasno za bebicu?

Ja nisam imala to, ali sam imala E.Coli. Nemoj nista brinut, sve sta to oni daju da pijes je sigurno u trudnoci. I bitno da sto prije pocnes to lijecit.. Citala sam da je to najcesca bakterija, uz E.Coli, u trudnoci.. Uz to, samo se natakaj tekucinom, to sigurno ne moze skodit. Bit ce sve ok, ne brini 🙂

Oki hvalaa. 10 na 4 je, mislim da to nije puno. Znam da se inače na 10 na 3 ne daju antibiotici. Jesi ti još kaj koristila ovako vaginalno uz to? Bojim se da mi se gljive ne vrate. Sad 10 dana penicilina plus utrici 🤦🏻‍♀️

Nisam. Pila sam jogurt i b aktiv uz to i nisam nista dobila, fala Bogu. Ali ako si sklona gljivama, onda ne bi bilo lose uzet neki probiotik. Ja sam to isto pila jos dok sam pila i duphaston i folnu i stavljala utrice, u prvom tromjesecju sam imala tu glupu E.Coli. Plus jos mucnine, bljak.. Ne sjecam se koji je prvi antibiotik bio al nije pomogao pa sam onda morala pit i Klavocin. Uzasno mi je sjedao na zeludac, a s jogurtom mi je bilo podnosljivije... Samo ti kreni sa terapijom sta prije i pij svakako jogurt, ne moze odmoc

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MaloTele
    22. Veljača 2021. 13:52

Evo da se javim, ipak su bile 2 bebice,jedna na drugoj su bile u nekom položaju pa se nije vidjelo prosli put, jednoj nazalost me kuca srceko i premala je i nema nikakve nade za nju, vec se sama krenula apsorbirati 😔 zato drugoj srceko junacki kuca i skolska je i savršena za citavih  8tjedana 🥰🥰🥰🥰🥰 vidjela sam kako srceko treperi i skoro sam se rasplakala tamo 🥰💕 kontrola 15.3. 
    Citam kasnije,nisam popratila nista od uzbuđenja 🤣

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.