Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    22. Veljača 2021. 12:39

MTB

I konačno, sad pijem rdeča prsa.
    Moram priznati da, nekome tko ne voli ciklu, Biottina rdeča prsa koja su fino rashlađena u fridgeu ne tjeraju pretjerano na povraćanje.

🤢🤢🤢🤮
    Sorry, ali bljuje mi se na sam spomen tog soka. Mislim da sam ga u tri godine popila 20L i nadam se da ga necu vise morati piti. 😂🤦‍♀️
    Bit ce to sve ok i sa manje folikula mozes imati smrzlice ako budu ok js. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

nika0302
    22. Veljača 2021. 12:39

Smattan žao mi je, znam kako ti je. Glavu gore,idemo dalje ❤💪💪🙏
    Sbjelis supeer, 🙏🙏🙏🙏❤

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Marinela87
    22. Veljača 2021. 12:40

Cure nisam stigla sad procitat danasnje vijesti, samo da vam kazem da je sve dobro, pa cu kasnije se bacit na citanje! Plod je 2mm kolko sam skuzila po otpusnom pismu! cak se nejasno vidjelo treperenje srca ali mutno, idem opet 3.3! A GV je narasla sa 2 mm na 11 mm od proslog tjedna! Joj ovo sam napisala zbrda zdola, bas sam kao da sanjam

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:41

BjeliS 💕👣

Nina92 wohaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeee
    Mattan ja mrzim kada mi kazu i biokemijska je dobra 👀 Samo si mislim ko vas smirgla, ja imam smrzilce i vec iduci mjesec idem po njih!! Ti ces brzo po svoje 💗
    MTB kako mislis ruku je gurao do lakta 😳😳
    Omg ti si gora od Woman name 🙀
    Imas dobro folikula, worry not. Na kraju se uvijek jos koji pojavi iznebuha, vole se skrivati. Koliki su, koliki?!
    Ja vadim betu za 2tj. Uvijek kazu za 2tj. 😂😂😋

Nemoj ti meni 2 tjedna, datum na sunce. Ne tjeraj hormonalnu ženu da računa 
    A zašto do lakta? Pa lijepo sam ti rekla, jajnik mi je otišao na odmor i smjestio se kraj krajnika. Da bi ga uopće vidio, Gić je moram ugurati onu sondu a onda i ruku do lakta.  Ispričao mi se radi boli, a ja sam mu rekla da je od njega i bol slatka : 50nijansi :
    Zadnji put sam imala 11 folikula  9 aspiriranih  7 dobrih  4 oplođena  0 beba 
    Ako sad krenem s 7 koliko ih je sad vidio, završit ću na negativnom broju beba 
    Veličine su bile 14, 15 od ovih koje je mjerio. On se nada da će u svemu tome pronaći 7, 8 jajnih stanica.  Ja bih više 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:42

Nina92

MTB bit ce to hrpa dobrih
    Smattan i ostale ja sad nekako vjerujem da je sve pitanje srece neko prije uspije neko kasnije
    Hvala vam na podrsci betu vadim 5.3.malo ranije ali tako mi je biolog rekao da zeli betu od 300 na 11 dan 😲

Sad ga zajebi, i ti imaj 350 

💔💔💔

Tuma
    22. Veljača 2021. 12:44

Dada ja sam pila estrofem do 8.tt. 
    MTB to je sve oke. I da ih je 7 ujednačeni je super, ali biti će ih sigurno više, sad se sramežljivo skrivaju. Endo je isto već oke, a još s ciklom bude do sub već oko 10🥳 ja sam pila sok od cikle od enciana, on mi je bio puno finiji od biotte.. 
    Mattan ma super je što imaš smrzlice, bit će idući dobitni😊 
    Nina wuhuuuuu 🥳

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:44

🌼TiKi🌼

MTB

I konačno, sad pijem rdeča prsa.
    Moram priznati da, nekome tko ne voli ciklu, Biottina rdeča prsa koja su fino rashlađena u fridgeu ne tjeraju pretjerano na povraćanje.

🤢🤢🤢🤮
    Sorry, ali bljuje mi se na sam spomen tog soka. Mislim da sam ga u tri godine popila 20L i nadam se da ga necu vise morati piti. 😂🤦‍♀️
    Bit ce to sve ok i sa manje folikula mozes imati smrzlice ako budu ok js.

Ja ga nisam dosad pila, a vjerojatno ne moram ni sad jer mi je endo 7mm a tek mi je za cca 5 dana aspiracija - dakle, debljat će se još. Ali, kad sam ga već kupila... Pit ću 2dcl dnevno, ne trebam pretjerivati.
    Da, nadam se smrzlićima, iako, toliko puta su mi rekli da ih neću imati da se ne nadam previše.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:45

Marinela87

Cure nisam stigla sad procitat danasnje vijesti, samo da vam kazem da je sve dobro, pa cu kasnije se bacit na citanje! Plod je 2mm kolko sam skuzila po otpusnom pismu! cak se nejasno vidjelo treperenje srca ali mutno, idem opet 3.3! A GV je narasla sa 2 mm na 11 mm od proslog tjedna! Joj ovo sam napisala zbrda zdola, bas sam kao da sanjam

To ti je fantastično, tako rano vidjeti treperenje je jako dobar znak.
    Woooohooo, baš mi je drago da dobro ide. 

💔💔💔

sbjelisi
    22. Veljača 2021. 12:47

MTB 14 dana pada na Uskrsni pon 5.3., dakle ili petak 2.3. Ili utorak 6.3.
    Vezano za JS, ne zaboravi da sam ih ja imala 4 i sve su se oplodile, imala sam i za FET.  😘

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:48

Tuma

Dada ja sam pila estrofem do 8.tt.
    MTB to je sve oke. I da ih je 7 ujednačeni je super, ali biti će ih sigurno više, sad se sramežljivo skrivaju. Endo je isto već oke, a još s ciklom bude do sub već oko 10🥳 ja sam pila sok od cikle od enciana, on mi je bio puno finiji od biotte..
    Mattan ma super je što imaš smrzlice, bit će idući dobitni😊
    Nina wuhuuuuu 🥳

Da, dobro je da su ujednačeni. Prije je jedan bježao, sad su svi u manje više milimetar.
    Ma znam da je super da ih imam, samo bih ja stvaaarno jako jako jako rado smrzliće 
    Plus, prošli put sam bez obzira na impresivan broj folikula završila na nuli, pa sam zato malo anksiozna. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.