Cureeee ja trudnaaaaa, vracena 2 prekrasna 🐧🐧
Ja sam se dogovorila s doktorom i bio logom da me vise nezrele gledat 🤣🤣
🤞🙏❤️
Magnolia, imam hetero PAI 5G/4G. Dat će mi Clexane (iako ga mislim pitati koja je razlika između toga i fragmina; koliko razumijem oba su NMH). Vjerojatno mi ne bi dao da sam mlađa, ali ovako ne želimo riskirati. Morat ću ga plaćati jer kaže da ne postoji hematolog koji će mi opravdati taj trošak.
tera_, ako si u ZG, onda je stvarno trivijalno promijeniti ginekologa. Ja sam to odgađala godinama (nisam 20 godina bila kod svog socijalca). Na kraju sam, prije prošlog postupka, promijenila ginekologa u 1 dan i za sad sam jako zadovoljna novom.
Ne znam kako je u manjim mjestima.
MTB citala sam upravo jucer clexane u trudnoci preporucuju jer je jedan od najboljih NMH koje trudnice podnose. Najmanje nuspojava moze dati. Ne prolazi kroz posteljicu na bebu. I naravno odradi svoj job kako treba. Eh sad to disam nasla nepitaj me jer sam googlala i dosao mi cjeli artikal. Pokusat cu nac pa ti zaljepim ovdje
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Da prijavim svoje ludo stanje 😂😂 kod mene je definitivno stalno zabavno i turbulentno..
Bar sam si nabavila lezaljku pa se sad suncam na balkonu,da nisam stalno na kaucu..veliki pomak i sreća 👏👏🌞
Za vikend relativno mirno ,ne skroz naravno,stalno ja tu nesto osjetim neko boluckanje,ali kad je manje meni je to ko da me ne boli nista, do sinoc,kad je krenilo ponovo ,bas sam pricala s Tiki kako osjecam kuglicu koja se mrda lijevo desno u stomaku (ona kaze da je to beba) ,cijeli abdomenalni dio me boli,donji dio stomaka cak i na dodir .ja mislim da to vise ne moze bit od istezanja, sta se vise tu moze istezat od 5.tjednq,kontam da se sve vec namjestilo, pretpostavljam da su bolovi od hematoma, koji se nadam se iskreno smanjuje i da ce me na iducem pregledu docekat malo ljepse vijesti,barem neki pomak na bolje ..ako treba i preletazati cijelu trudnocu samo da je beba ok i da taj glupi hematom nestane , vjerujte mi na sve sam spremna,samo da konacno docekam neki MIR.P.s. krvaruckanja vise nema , samo bolovi, nisu kontrakcije nego bas pritisak,abdomenalna bol, probadanja i slicno.
Eto malo sam se pojadala, sta vi mislite o mom stanju ?!
Trudnice,jel koja imala tu kuglicu i bol u abdomenu? 😂😂
Pami,kako si mi ti?
Miss, pa ti vec guras 17. tt! WOW! 👏🥰🧡
Pa može lako bit beban, ne znan kako ti posteljica stoji, meni je sprijeda i za to kazu da se beba osjeti kasnije, ja i muž smo ga osjetili sa 18 + nešto. Baš mi se rano ucinilo, i mislila bi da umisljam da moj muž nije stavija ruku i da ga tad nije lupija-zato ga sad ignorira 🤣.
Lako je moguće da je beba kod tebe.
Za kuglice i ostalo, ne znan sta mislis. Ja sam imala suprotnih "problema" od tvojih, nikakva rastezanja nit bolovi u abdomenu, apsolutno nista, pa sam umišljala da nešto ne valja.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure nisam stigla sad procitat danasnje vijesti, samo da vam kazem da je sve dobro, pa cu kasnije se bacit na citanje! Plod je 2mm kolko sam skuzila po otpusnom pismu! cak se nejasno vidjelo treperenje srca ali mutno, idem opet 3.3! A GV je narasla sa 2 mm na 11 mm od proslog tjedna! Joj ovo sam napisala zbrda zdola, bas sam kao da sanjam
🎊🎊🎊🎉❤️🙏
MaloTele, baš mi drago da je sve OK.
Braco ili seka su pomogli bebi da pregrmi prve tjedne, a sad će ova beba živjeti za oboje.
Ina85, hvala ti!
💔💔💔
Pozdrav svima!
Ja sam Ivana, 37. god., očekujem svoj prvi postupak IVF krajem 4 mjeseca. Iza mene je cca 4 godine pokušavanja, s prekidima. Zadnjih godinu dana intenzivnog pokušavanja. Naši nalazi su u redu, ali jednostavno se ništa ne događa, pa smo se odlučili za MPO. Postupak ćemo odraditi u Petrovoj. Ne znam previše o postupku, ne znam ni kako će to sve ići. Mi smo prije mjesec dana preselili u Njemačku zbog njegovog posla, pa ću se ja vratiti u Hrv u 4 mj, a on ce doci kad ce biti njegov red. Dosta komplicirano... Molim vas da mi pomognete ako cu imati pitanja. I hvala vam cure!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Evo da se javim, ipak su bile 2 bebice,jedna na drugoj su bile u nekom položaju pa se nije vidjelo prosli put, jednoj nazalost me kuca srceko i premala je i nema nikakve nade za nju, vec se sama krenula apsorbirati 😔 zato drugoj srceko junacki kuca i skolska je i savršena za citavih 8tjedana 🥰🥰🥰🥰🥰 vidjela sam kako srceko treperi i skoro sam se rasplakala tamo 🥰💕 kontrola 15.3.
Citam kasnije,nisam popratila nista od uzbuđenja 🤣
🥰🥰🥰🥰🥰 Čestitam i nek se tako uredno nastavi i dalje. Zasad ti želim puno strpljenja i ne guglaj puno ako si takav tip 🙈
Uistinu mi je žao zbog druge bebice. 💔
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
MTB 14 dana pada na Uskrsni pon 5.3., dakle ili petak 2.3. Ili utorak 6.3.
Vezano za JS, ne zaboravi da sam ih ja imala 4 i sve su se oplodile, imala sam i za FET. 😘
Uskrs je u travnju 4,travnja😂😂😂 vec mozak trudnice 😂😂🤗🤗🤗
Tek sam se digla jer me glava rastura od jucer i nista ne vidim an oci. Danas dosta dobrih vijesti.
Mattan, mozda te sad nervira sta ti sve govorimo da je i biokemijska super, ali stvarno je....koliko ih je tu nakon prve biokemijske odmah na sljedecem transferu zatrudnilo. Evo i miss je tako.
Meto, imas taman jaja da izaberu 12 dobrih za oplodnju. I Maki su u dobitnom radili prp.
MTB ubit cu te s takvim mislima, a znas i sama da ih nije sve brojao.
Magnolia mi smo jutros isli na kariotip. Davno si me pitala za uputnicu, pise neplodnost, humana reprodukcija 😂. Rekla bi da njegov dr.opce prakse pojma nema na sta ga uopce salje
Pozdrav svima!
Ja sam Ivana, 37. god., očekujem svoj prvi postupak IVF krajem 4 mjeseca. Iza mene je cca 4 godine pokušavanja, s prekidima. Zadnjih godinu dana intenzivnog pokušavanja. Naši nalazi su u redu, ali jednostavno se ništa ne događa, pa smo se odlučili za MPO. Postupak ćemo odraditi u Petrovoj. Ne znam previše o postupku, ne znam ni kako će to sve ići. Mi smo prije mjesec dana preselili u Njemačku zbog njegovog posla, pa ću se ja vratiti u Hrv u 4 mj, a on ce doci kad ce biti njegov red. Dosta komplicirano… Molim vas da mi pomognete ako cu imati pitanja. I hvala vam cure!
Draga Miss Ivy, žao mi je zbog neuspjelih pokusaja. samo mali info, pazi radi zdravstvenog osiguranja, posebice ako si se prijavila u DE na adresu i bit ces (ili vec jesi) osigurana preko supruga ili i ti radis pa imas vl osiguranje u DE. Ako te "uhvate" može biti problema. Ali ne znan puno info, posebno o tvom slucaju, al ovo što znam, pazi.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji