Pozdrav svima!
Ja sam Ivana, 37. god., očekujem svoj prvi postupak IVF krajem 4 mjeseca. Iza mene je cca 4 godine pokušavanja, s prekidima. Zadnjih godinu dana intenzivnog pokušavanja. Naši nalazi su u redu, ali jednostavno se ništa ne događa, pa smo se odlučili za MPO. Postupak ćemo odraditi u Petrovoj. Ne znam previše o postupku, ne znam ni kako će to sve ići. Mi smo prije mjesec dana preselili u Njemačku zbog njegovog posla, pa ću se ja vratiti u Hrv u 4 mj, a on ce doci kad ce biti njegov red. Dosta komplicirano… Molim vas da mi pomognete ako cu imati pitanja. I hvala vam cure!
Ivana, dobro nam došla i brzo nam otišla - trudna! Pročitaj prve tri stranice teme, sredi si potpis i slobodno nam se pridruži. Ovdje volimo pomagati i podržavati jedna drugu.
💔💔💔
MaloTele drago mi je da je sve ok. Bitno da je beba dobro ❤️. Ova druga što je odustala je dala svu svoju snagu braci ili seki. 🙏❤️
Hrabro dalje 🙏❤️
endometrioza
Da prijavim svoje ludo stanje 😂😂 kod mene je definitivno stalno zabavno i turbulentno..
Bar sam si nabavila lezaljku pa se sad suncam na balkonu,da nisam stalno na kaucu..veliki pomak i sreća 👏👏🌞
Za vikend relativno mirno ,ne skroz naravno,stalno ja tu nesto osjetim neko boluckanje,ali kad je manje meni je to ko da me ne boli nista, do sinoc,kad je krenilo ponovo ,bas sam pricala s Tiki kako osjecam kuglicu koja se mrda lijevo desno u stomaku (ona kaze da je to beba) ,cijeli abdomenalni dio me boli,donji dio stomaka cak i na dodir .ja mislim da to vise ne moze bit od istezanja, sta se vise tu moze istezat od 5.tjednq,kontam da se sve vec namjestilo, pretpostavljam da su bolovi od hematoma, koji se nadam se iskreno smanjuje i da ce me na iducem pregledu docekat malo ljepse vijesti,barem neki pomak na bolje ..ako treba i preletazati cijelu trudnocu samo da je beba ok i da taj glupi hematom nestane , vjerujte mi na sve sam spremna,samo da konacno docekam neki MIR.P.s. krvaruckanja vise nema , samo bolovi, nisu kontrakcije nego bas pritisak,abdomenalna bol, probadanja i slicno.
Eto malo sam se pojadala, sta vi mislite o mom stanju ?!
Trudnice,jel koja imala tu kuglicu i bol u abdomenu? 😂😂
Pami,kako si mi ti?
Ma kako ne! Pa rastezanje ces imat kroz cijelu trudnocu. Kako se beba povecava, tako se i sve ostalo rasteze, organi se guraju u stranu jer beba sebi sprema stan 🥰 Mislim da je super sta nema krvarenja, to je sigurno dobar znak 🙂🙂🙂 ja sam neki dan imala osjecaj kao da sam natukla rebra, cak sam se po noci morala dic i malo prohodat. A valjda ona sa nozicama nabija i tuce iznutra 🤷🏻♀️ za tu "kuglicu" bi ja isto rekla da je beburina, koja je sve aktivnija i koju ces sve vise osjecat 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tek sam se digla jer me glava rastura od jucer i nista ne vidim an oci. Danas dosta dobrih vijesti.
Mattan, mozda te sad nervira sta ti sve govorimo da je i biokemijska super, ali stvarno je….koliko ih je tu nakon prve biokemijske odmah na sljedecem transferu zatrudnilo. Evo i miss je tako.
Meto, imas taman jaja da izaberu 12 dobrih za oplodnju. I Maki su u dobitnom radili prp.
MTB ubit cu te s takvim mislima, a znas i sama da ih nije sve brojao.
Magnolia mi smo jutros isli na kariotip. Davno si me pitala za uputnicu, pise neplodnost, humana reprodukcija 😂. Rekla bi da njegov dr.opce prakse pojma nema na sta ga uopce salje
Pa lijepo sam rekla da mi se svašta diglo, hormoni su me baš pukli ovaj put.
Piši si to u tekicu kao jednu od nuspojava ove kombinacije.
💔💔💔
Sara kuglica kad legnem na jedan bok kao da se slijeva na tu stranu, pa na drugi bok se okrenem i ona pada na tu stranu..nekako mi izgleda prerano da vec osjetim bebu,ali ko zna,kod mene je sve ludo pa mozda i to dode ranije..ne znam kako stoji posteljica, samo znam da je niže, to mi je prokomentirao prosli tjedan ,ali da je jos rano ista rec jer da se ona moze podici do 24.tjedna ..
Mene brine ta abdomenalna bol i bol trbuha na dodir,al opet kontam to moze bit od bebe ,a moze od hematoma..ko zna, kad googlam o tome, a ne mogu ne googlat, to stvarno moze bit svasta, od bezazlene boli koje neke trudnice osjecaju u 2.tromjesjecju pa cak i do kraja trudnoce, do ne daj boze znakova abrupcije i spontanog..
Ja samo zelim vjerovati da ce sve bit ok, ipak sam vec dogurala skoro do pola trudnoce 🙏🙏 samo da iduci pregled hematom bude manji i zivot ce mi biti laksi.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Evo da se javim, ipak su bile 2 bebice,jedna na drugoj su bile u nekom položaju pa se nije vidjelo prosli put, jednoj nazalost me kuca srceko i premala je i nema nikakve nade za nju, vec se sama krenula apsorbirati 😔 zato drugoj srceko junacki kuca i skolska je i savršena za citavih 8tjedana 🥰🥰🥰🥰🥰 vidjela sam kako srceko treperi i skoro sam se rasplakala tamo 🥰💕 kontrola 15.3.
Citam kasnije,nisam popratila nista od uzbuđenja 🤣
Ma divno 🤗🤗 zao mi je zbog druge bebice, ali kazu da tako najcesce nekako i bude, ona jaca prezivi.. Tako da ti sad imas malog fajtera bebaca i on ce lijepo napredovat 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ina imamo iste carape 🤣,haljina je lijepa i ja sam ti kod prof. Smiljan. I mene prebacili sa pocetka ozujka na kraj,stimulacija IVF. Takoder,prirodni pokusavamo. Danas mi je 7 DPO imala sam bas menstrualne grceve jutros na granici za tabletu. Uvijek ocekujem M jer vec 3 g. Dolazi bez pitanja 😒 ali eto,uvijek tinja nada.... sretno ti!!
Meto,Marinela,Malotele,Bjelis lijepe vijesti i nek tako ostane.
Monkica ruzan je osjecaj kad propadne prirodni,meni je bio prazan folikul. Plakala sam ko kisna godina.i to je OK. 😘 bit ce bolje 🥰
Mattan zao mi je za betu!
MTB puno njih bude manji broj folikula na uzv nego što ih aspririraju. I neidi na "to mjesto",ruzno je i sama si tamo. Budi s nama tu ❤ mislim da ti je stimulacija super,doktor ti je super,vjerujes mu a uskoro ces mu to moci dokazati i sa lijepom,velikom betom za pocetak. Pozitivu koju dajes drugima udijeli sebi sada jer ti to zasluzujes 💗
Krvna grupa na sunce da se ne zamjerim ovim trudnicama 😁 ja 0 + ,mm 0- i kazu da je super kombinacija tako da smo taj potez rasturili 🤣🤣🤣 bar nesto 😏
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hvala cure! Čekam još pregled da vidim što će savjetovati. Ne živcira me 💜 Ja sam totalno kul ovo podnijela , zaista :)
Curke žao mi je za loše vijesti....
A drago za ove dobre... Neka bude još puno PUPIca 😁
Iako srela sam biologicu i ona još nije odustala od ovoga a ja sam već u novom postupku
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB 🤗 želim ti tri savršeno oplođene jajne stanice koje ce se pretvoriti u male aliene koji ti nece dati spavati ohoho vrimena. A hormoni nek te prate minumum 9 mjeseci manje dva tjedna😘
Sortiraj odgovore
Najstariji