Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    22. Veljača 2021. 12:49

MTB

BjeliS 💕👣

Nina92 wohaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeee
    Mattan ja mrzim kada mi kazu i biokemijska je dobra 👀 Samo si mislim ko vas smirgla, ja imam smrzilce i vec iduci mjesec idem po njih!! Ti ces brzo po svoje 💗
    MTB kako mislis ruku je gurao do lakta 😳😳
    Omg ti si gora od Woman name 🙀
    Imas dobro folikula, worry not. Na kraju se uvijek jos koji pojavi iznebuha, vole se skrivati. Koliki su, koliki?!
    Ja vadim betu za 2tj. Uvijek kazu za 2tj. 😂😂😋

Nemoj ti meni 2 tjedna, datum na sunce. Ne tjeraj hormonalnu ženu da računa
    A zašto do lakta? Pa lijepo sam ti rekla, jajnik mi je otišao na odmor i smjestio se kraj krajnika. Da bi ga uopće vidio, Gić je moram ugurati onu sondu a onda i ruku do lakta.Ispričao mi se radi boli, a ja sam mu rekla da je od njega i bol slatka : 50nijansi :
    Zadnji put sam imala 11 folikula9 aspiriranih7 dobrih4 oplođena0 beba
    Ako sad krenem s 7 koliko ih je sad vidio, završit ću na negativnom broju beba
    Veličine su bile 14, 15 od ovih koje je mjerio. On se nada da će u svemu tome pronaći 7, 8 jajnih stanica.Ja bih više

Sta je to sad, kao da citam post od neke druge osobe..... Sad ces imati manje al ce biti kvalitetniji
    Jel tako? 💪🤞💕 Tako je 🤩

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

sbjelisi
    22. Veljača 2021. 12:50

Marinela 😍💕
    MTB molim te vjeruj da ce biti smrica, nema druge opcije. 😋😉😘

oharascarlett14@gmail.com

Tuma
    22. Veljača 2021. 12:51

Andela sve mi je jasno. Ja sam isto dušu is plakala, pogotovo kad sam krenula čitati po internetu. Nisam se nikako mogla smiriti, muž me pokušavao utješiti (njemu ni ne trebaju djeca, pa možemo posvojiti, ma ništa, nabavit ćemo psa😂) al meni je bilo baš koma. I eto ni pola godine od kad sam saznala za svoj nizak amh sam ostala trudna iz 2.pokusaja, a mislila sam da je to nemoguće. Sve je moguće, malo se više moramo namučiti ali na kraju ćemo sve doći do svog cilja😊
    Monkica vjerujem da ti je sad teško kad ništa od aspiracije, ali u stimuliranom ionako imaš više šanse, a to pikanje nije toliko grozno i teško kako prvo promislimo 😊
    Marinela divne vijesti 😍 čestitam trudnica😍
    Maki ajde još malo, ima da se porodis do kraja tjedna 🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:53

BjeliS 💕👣

MTB 14 dana pada na Uskrsni pon 5.3., dakle ili petak 2.3. Ili utorak 6.3.
    Vezano za JS, ne zaboravi da sam ih ja imala 4 i sve su se oplodile, imala sam i za FET. 😘

O čemu ti pričaš? Uskrs je u travnju?
    Ma da, ali ti si imala očito puno bolje stanice od mene. Moje su pocrkavale sve, nisu se oplodile, itd itd.
    Pusti me da ridam, ja sam hormonalna trudnica pod dodatnom hormonalnom terapijom 

💔💔💔

22. Veljača 2021. 12:53

BjeliS 💕👣

Vezano za JS, ne zaboravi da sam ih ja imala 4 i sve su se oplodile, imala sam i za FET. 😘

Uskrs je 4. travnja🤔🤔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:55

Tanja79

MTB

BjeliS 💕👣

Nina92 wohaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeee
    Mattan ja mrzim kada mi kazu i biokemijska je dobra 👀 Samo si mislim ko vas smirgla, ja imam smrzilce i vec iduci mjesec idem po njih!! Ti ces brzo po svoje 💗
    MTB kako mislis ruku je gurao do lakta 😳😳
    Omg ti si gora od Woman name 🙀
    Imas dobro folikula, worry not. Na kraju se uvijek jos koji pojavi iznebuha, vole se skrivati. Koliki su, koliki?!
    Ja vadim betu za 2tj. Uvijek kazu za 2tj. 😂😂😋

Nemoj ti meni 2 tjedna, datum na sunce. Ne tjeraj hormonalnu ženu da računa
    A zašto do lakta? Pa lijepo sam ti rekla, jajnik mi je otišao na odmor i smjestio se kraj krajnika. Da bi ga uopće vidio, Gić je moram ugurati onu sondu a onda i ruku do lakta.Ispričao mi se radi boli, a ja sam mu rekla da je od njega i bol slatka : 50nijansi :
    Zadnji put sam imala 11 folikula9 aspiriranih7 dobrih4 oplođena0 beba
    Ako sad krenem s 7 koliko ih je sad vidio, završit ću na negativnom broju beba
    Veličine su bile 14, 15 od ovih koje je mjerio. On se nada da će u svemu tome pronaći 7, 8 jajnih stanica.Ja bih više

Sta je to sad, kao da citam post od neke druge osobe….. Sad ces imati manje al ce biti kvalitetniji
    Jel tako? 💪🤞💕 Tako je 🤩

Histeriziram jer sam pod hormonima i jer sam u 2tt.
    You've got problem with that? 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:55

Magnolia

BjeliS 💕👣

Uskrs je 4. travnja🤔🤔

Ma pusti je, vidiš da joj je trudnoća mozak popila. 

💔💔💔

Tuma
    22. Veljača 2021. 12:56

Bjelis Uskrsni pon je 5.4., ne 5.3.😊
    MTB kužim ja tebe, al šta ti znači da si ih imala više a nisu bili ujednačeni i toliko ih je bilo nezrelih. A i sad se sigurno skrivaju. Bit će ih 9-10 na kraju, budeš vidjela. I to svi otprilike isti, znači vj neće biti nezrelih 🤞😊 bit će to bolje nego prošli put ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    22. Veljača 2021. 12:57

Nina92

Cureeee ja trudnaaaaa, vracena 2 prekrasna 🐧🐧
    Ja sam se dogovorila s doktorom i bio logom da me vise nezrele gledat 🤣🤣

🥳🥳🥳🥳🥳🥳 sretnoooooo 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Meto
    22. Veljača 2021. 12:59

Samo da pozz ekipu. Jos sam u klinici, imamo 14 jajnih stanica. Ja mislila bit ce duplo🙈
    Odlican broj, rekla bih😍
    Maki prije 8h sam dosla, dali fragmine i infuzije i onda sala😅 ako si vidila da se netko vozio na bolnickom krevetu, to sam bila ja😅 L mi je vadila krv i rekla da dr zeli uraditi prp🙈😁 to mi je prisapljala u sali🙈
    Malacu je bas fino, on ce iskoristiti “hotelcic” do kraja💕
    Sbjelis jeeeej ❤️❤️ Cestitam 🥰
    Mattan malo je niza, da. . Ako je biok. nadam se da ce se sve izregulirati i da mozes odmah u fet❤️
    Nina jeeeeej, sretno i uspjesno❤️
    Mtb ja cu vjerovat da su se sakrili a i to nije uopce los broj. Jos kad tm nastupi😁😅🤗 
    Dada estrofem ces postupno ukidat. Nastavljas sad sa istom th👌🍀
    Monkica pikice su nista, vidjeti vec💪🍀
    Marinela ❤️ Cestitam🥰

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.