Ruska,MTB hvala cure,uvijek me utješite.,divne ste
Malotele zao mi je zbog druge bebice,ali nemoj biti tuzna,imas jednu ali vrijednu i cuvaj je ❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Tek sam se digla jer me glava rastura od jucer i nista ne vidim an oci. Danas dosta dobrih vijesti.
Mattan, mozda te sad nervira sta ti sve govorimo da je i biokemijska super, ali stvarno je….koliko ih je tu nakon prve biokemijske odmah na sljedecem transferu zatrudnilo. Evo i miss je tako.
Meto, imas taman jaja da izaberu 12 dobrih za oplodnju. I Maki su u dobitnom radili prp.
MTB ubit cu te s takvim mislima, a znas i sama da ih nije sve brojao.
Magnolia mi smo jutros isli na kariotip. Davno si me pitala za uputnicu, pise neplodnost, humana reprodukcija 😂. Rekla bi da njegov dr.opce prakse pojma nema na sta ga uopce salje
Pa lijepo sam rekla da mi se svašta diglo, hormoni su me baš pukli ovaj put.
Piši si to u tekicu kao jednu od nuspojava ove kombinacije.
Ja inace dok se pucam hormonima budem extra dobre volje, cak neobicno za mene. Ono nadam se necemu pa...ali kasnije, ono cekanje....rekla sam ako ikad vise budem ne zelim nista ispod petodnevnog da mi vracaju. Kad vrte dvodnevne, pa to nema kraja cekanju testa/bete
Cure, ima koja transfer ovaj tjedan.... Evo, meni je transfer u cetvrtak, u sri test na covid .... Endo je bio 8,3mm, sad sam na 3x3 estrofem i 3x2 utrogestan.... Valjda ce sve proci ok... ja sam skroz mislima drugdje ....
Sara kuglica kad legnem na jedan bok kao da se slijeva na tu stranu, pa na drugi bok se okrenem i ona pada na tu stranu..nekako mi izgleda prerano da vec osjetim bebu,ali ko zna,kod mene je sve ludo pa mozda i to dode ranije..ne znam kako stoji posteljica, samo znam da je niže, to mi je prokomentirao prosli tjedan ,ali da je jos rano ista rec jer da se ona moze podici do 24.tjedna ..
Mene brine ta abdomenalna bol i bol trbuha na dodir,al opet kontam to moze bit od bebe ,a moze od hematoma..ko zna, kad googlam o tome, a ne mogu ne googlat, to stvarno moze bit svasta, od bezazlene boli koje neke trudnice osjecaju u 2.tromjesjecju pa cak i do kraja trudnoce, do ne daj boze znakova abrupcije i spontanog..
Ja samo zelim vjerovati da ce sve bit ok, ipak sam vec dogurala skoro do pola trudnoce 🙏🙏 samo da iduci pregled hematom bude manji i zivot ce mi biti laksi.
Nemoj guglat, pliiiiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 znam da je tesko, ali ces se samo opterecivat bespotrebno... Vec sam spomenula bila, ja sam sam samo jedno 2 puta guglala nest i ispalo je da bebe vise nema i rekla sam sebi nikad vise! Odlucila sam vjerovat doktorima i nadat se najboljem, a mislim da i ti trebas isto napravit.. Jel pijes Magnezij?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure sad me zvala doktorica iz Petrove da su mi našli u urinu enteroccocus nekakav i dobila amoxicil kroz 10 dana. Jel imala koja u trudnoći? Dali je to opasno za bebicu?
Ja nisam imala to, ali sam imala E.Coli. Nemoj nista brinut, sve sta to oni daju da pijes je sigurno u trudnoci. I bitno da sto prije pocnes to lijecit.. Citala sam da je to najcesca bakterija, uz E.Coli, u trudnoci.. Uz to, samo se natakaj tekucinom, to sigurno ne moze skodit. Bit ce sve ok, ne brini 🙂
Oki hvalaa. 10 na 4 je, mislim da to nije puno. Znam da se inače na 10 na 3 ne daju antibiotici. Jesi ti još kaj koristila ovako vaginalno uz to? Bojim se da mi se gljive ne vrate. Sad 10 dana penicilina plus utrici 🤦🏻♀️
Nisam. Pila sam jogurt i b aktiv uz to i nisam nista dobila, fala Bogu. Ali ako si sklona gljivama, onda ne bi bilo lose uzet neki probiotik. Ja sam to isto pila jos dok sam pila i duphaston i folnu i stavljala utrice, u prvom tromjesecju sam imala tu glupu E.Coli. Plus jos mucnine, bljak.. Ne sjecam se koji je prvi antibiotik bio al nije pomogao pa sam onda morala pit i Klavocin. Uzasno mi je sjedao na zeludac, a s jogurtom mi je bilo podnosljivije… Samo ti kreni sa terapijom sta prije i pij svakako jogurt, ne moze odmoc
Popila sam već jutros jednu, budem pila uz jogurt onda. Hvalaa
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, ima koja transfer ovaj tjedan…. Evo, meni je transfer u cetvrtak, u sri test na covid …. Endo je bio 8,3mm, sad sam na 3x3 estrofem i 3x2 utrogestan…. Valjda ce sve proci ok… ja sam skroz mislima drugdje ….
Proci ce, sigurno 🙏🏻🙏🏻💪🏻💪🏻 Znas da smo uz tebe! ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Cure sad me zvala doktorica iz Petrove da su mi našli u urinu enteroccocus nekakav i dobila amoxicil kroz 10 dana. Jel imala koja u trudnoći? Dali je to opasno za bebicu?
Ja nisam imala to, ali sam imala E.Coli. Nemoj nista brinut, sve sta to oni daju da pijes je sigurno u trudnoci. I bitno da sto prije pocnes to lijecit.. Citala sam da je to najcesca bakterija, uz E.Coli, u trudnoci.. Uz to, samo se natakaj tekucinom, to sigurno ne moze skodit. Bit ce sve ok, ne brini 🙂
Oki hvalaa. 10 na 4 je, mislim da to nije puno. Znam da se inače na 10 na 3 ne daju antibiotici. Jesi ti još kaj koristila ovako vaginalno uz to? Bojim se da mi se gljive ne vrate. Sad 10 dana penicilina plus utrici 🤦🏻♀️
Nisam. Pila sam jogurt i b aktiv uz to i nisam nista dobila, fala Bogu. Ali ako si sklona gljivama, onda ne bi bilo lose uzet neki probiotik. Ja sam to isto pila jos dok sam pila i duphaston i folnu i stavljala utrice, u prvom tromjesecju sam imala tu glupu E.Coli. Plus jos mucnine, bljak.. Ne sjecam se koji je prvi antibiotik bio al nije pomogao pa sam onda morala pit i Klavocin. Uzasno mi je sjedao na zeludac, a s jogurtom mi je bilo podnosljivije… Samo ti kreni sa terapijom sta prije i pij svakako jogurt, ne moze odmoc
Ma najgore je kad moras pit i te antibiotike, uz sve ovo sta vec pijes.. 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ meni je uz jogurt stvarno bilo puno lakse, pa probaj...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ma najgore je kad moras pit i te antibiotike, uz sve ovo sta vec pijes.. 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ meni je uz jogurt stvarno bilo puno lakse, pa probaj…
Ili kefir
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Teta ja bih otišla kod bilo kojeg drugog koji ima u blizini. Ovaj djeluje uzas.
Meto odličan broj!! A kako tvoj hiper?
Women_name nemam iskustva, al sigurna sam da nije ništa strašno i da ti ne bi dali antibiotik koji ne smiješ. Samo ti to pij i bude otišla i ta beštija 😊
Tera, ne teta, ovaj moj autocorect😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure gdje ste radile kariogram? kolko se čeka u bolnici na red i na nalaz, a koliko privatno i koja je cijena?
zanima me, nije me nitko poslao…još al ako zatreba
Mi smo radili u Klaičevoj (ne sječam se točno, ali mislim da se dugo ne čeka na red), a na nalaz se čeka mjesec dana.
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji