MTB nije mi htio dati uputnicu za hormone, jedva nagovorila i za briseve, nije rekao ni kad ce to biti gotovo i jel to posalju na adresu ili idem kod njega po te nalaze?
I elektronsku uputnicu je poslao za konzultaciju,koliko ona vrijedi ako vec trebam čekati nalaze briseva?
Uputnica traje 3 mjeseca.
Brisevi obično dođu kroz 2, 3 tjedna. Iako, ne znam kako to ide kod socijalaca, meni kod privatnika dođe u 2 tjedna.
Hormone možeš i privatno napraviti 2, 3 dan ciklusa.
I konačno - mijenjaj ginekologa, ovaj ne djeluje kao netko kod koga želiš voditi trudnoću.
💔💔💔
I da se nadovezem nije me htio pregledati ultrazvučno, nego mi gurnuo prste i rekao da imam upalu da ce mi prepisati nesto za to i na kraju mi nije prepisao ništa. Nikako nisam zadovoljna ginekologom :/
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Cure sad me zvala doktorica iz Petrove da su mi našli u urinu enteroccocus nekakav i dobila amoxicil kroz 10 dana. Jel imala koja u trudnoći? Dali je to opasno za bebicu?
Ja nisam imala to, ali sam imala E.Coli. Nemoj nista brinut, sve sta to oni daju da pijes je sigurno u trudnoci. I bitno da sto prije pocnes to lijecit.. Citala sam da je to najcesca bakterija, uz E.Coli, u trudnoci.. Uz to, samo se natakaj tekucinom, to sigurno ne moze skodit. Bit ce sve ok, ne brini 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB ako ti šta znači, meni je doktor rekao da mi se baš slabo vide folikuli na 2. uzv. Vidio ih je manje nego na prvom. Od preko 20 koje sam stvarno imala, on je vidio svega 10ak.. Tako da ti to apsolutno ništa ne mora značiti za konačan rezultat. Pojavit će se oni kada bude trebalo . Ti si ova zadnja 2 mjeseca bila turbo koka i imati ćeš puno 🥚 😊😊💕
endometrioza
Meto, svaka čast na 14. Taman lijep broj (više od toga ne bi valjalo jer bi ridali radi glupog zakonskog ograničenja).
Hvala na utjesi.
I svima drugima, hvala cure što ste tu za mene. Baš mi značiRuska1986, ti si meni baš super. Krenula me prati gadna paranoja jutros u klinici, i tvoj prstić me baš lijepo izvukao vani.
Hvala ti. Vrlim te jako.
😘😘😘 🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Samo da pozz ekipu. Jos sam u klinici, imamo 14 jajnih stanica. Ja mislila bit ce duplo🙈
Odlican broj, rekla bih😍
Makiprije 8h sam dosla, dali fragmine i infuzije i onda sala😅 ako si vidila da se netko vozio na bolnickom krevetu, to sam bila ja😅 L mi je vadila krv i rekla da dr zeli uraditi prp🙈😁 to mi je prisapljala u sali🙈
Malacu je bas fino, on ce iskoristiti “hotelcic” do kraja💕
Sbjelisjeeeej ❤️❤️ Cestitam 🥰
Mattanmalo je niza, da. . Ako je biok. nadam se da ce se sve izregulirati i da mozes odmah u fet❤️
Ninajeeeeej, sretno i uspjesno❤️
Mtbja cu vjerovat da su se sakrili a i to nije uopce los broj. Jos kad tm nastupi😁😅🤗
Dadaestrofem ces postupno ukidat. Nastavljas sad sa istom th👌🍀
Monkica pikice su nista, vidjeti vec💪🍀
Marinela ❤️ Cestitam🥰
Ma odlican broj 🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Magnolia, imam hetero PAI 5G/4G. Dat će mi Clexane (iako ga mislim pitati koja je razlika između toga i fragmina; koliko razumijem oba su NMH). Vjerojatno mi ne bi dao da sam mlađa, ali ovako ne želimo riskirati. Morat ću ga plaćati jer kaže da ne postoji hematolog koji će mi opravdati taj trošak.
tera_, ako si u ZG, onda je stvarno trivijalno promijeniti ginekologa. Ja sam to odgađala godinama (nisam 20 godina bila kod svog socijalca). Na kraju sam, prije prošlog postupka, promijenila ginekologa u 1 dan i za sad sam jako zadovoljna novom.
Ne znam kako je u manjim mjestima.
💔💔💔
Cure gdje ste radile kariogram? kolko se čeka u bolnici na red i na nalaz, a koliko privatno i koja je cijena?
zanima me, nije me nitko poslao...još al ako zatreba
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Magnolia, imam hetero PAI 5G/4G. Dat će mi Clexane (iako ga mislim pitati koja je razlika između toga i fragmina; koliko razumijem oba su NMH). Vjerojatno mi ne bi dao da sam mlađa, ali ovako ne želimo riskirati. Morat ću ga plaćati jer kaže da ne postoji hematolog koji će mi opravdati taj trošak.
tera_, ako si u ZG, onda je stvarno trivijalno promijeniti ginekologa. Ja sam to odgađala godinama (nisam 20 godina bila kod svog socijalca). Na kraju sam, prije prošlog postupka, promijenila ginekologa u 1 dan i za sad sam jako zadovoljna novom.
Ne znam kako je u manjim mjestima.
Ja sam s juga, ovdje imaju 3 ginekologa 2 u Metkovicu kod jednog sam ja i ima zenska u Plocama.. a nista naruciti cu se na konzultacije kad budu gotovi brisevi pa cu vidjet sta ce reći...
Gin tvrdi da mi oni trebaju reci sve sta mi treba da nemogu ja to na pamet vaditi :/
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Samo da pozz ekipu. Jos sam u klinici, imamo 14 jajnih stanica. Ja mislila bit ce duplo🙈
Odlican broj, rekla bih😍
Makiprije 8h sam dosla, dali fragmine i infuzije i onda sala😅 ako si vidila da se netko vozio na bolnickom krevetu, to sam bila ja😅 L mi je vadila krv i rekla da dr zeli uraditi prp🙈😁 to mi je prisapljala u sali🙈
Malacu je bas fino, on ce iskoristiti “hotelcic” do kraja💕
Sbjelisjeeeej ❤️❤️ Cestitam 🥰
Mattanmalo je niza, da. . Ako je biok. nadam se da ce se sve izregulirati i da mozes odmah u fet❤️
Ninajeeeeej, sretno i uspjesno❤️
Mtbja cu vjerovat da su se sakrili a i to nije uopce los broj. Jos kad tm nastupi😁😅🤗
Dadaestrofem ces postupno ukidat. Nastavljas sad sa istom th👌🍀
Monkica pikice su nista, vidjeti vec💪🍀
Marinela ❤️ Cestitam🥰
Meto 😍14 mrak!
Maki ti si jos u komadul😳👀💕
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji