MaloTele wooohooo🥳 odlično su pale! Baš mi je drago 🥰 ide na bolje, super je da terapija djeluje, ja vjerujem da ćeš ti biti i prije puštena, početkom idućeg tjedna 🤞🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Curke imam pitanje, u ponedjeljka sam prestala sa terapijom, nakon biokemijske, da li ima neko pravilo za kolko bi otprilike trebala dobiti…ili ovisi od zene do zene?
Prosli mjesec sam imala biokemijsku prestala sam u utorak, a u petak sam dobila mengu....mislim da nema pravila 🙂
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
MaloTele jupiiiiiii
Munja 3 dana ali svakome drugacije
oharascarlett14@gmail.com
Dada hvala ti 😘 nisam jos sve rijesila nazalost ali nema veze, bude se i to rijesilo nekad 👍
Sanjich dobro sam, evo testirala se danas na covid 7.put al ko broji 🤣 iscekujem taj FET u petak, s jedne strane sam uzbudena i veselim se, a s druge se sjetim sto sam prosla zadnji put pa sam onda suzdrzana. A plan je nakon transfera ne radit nista i samo uzivat 😂
MTB hvala, ima u povratku svih osjecaja ali srece ipak najvise 🙂
Nina92 ❤ ma mora bit dobitni hah, to mi taman za rodendan koji je dan poslije transfera 🥰
MISS 👋 kako si ti?
VM super brojcek, tako sam i ja imala 🤞
anna.m to je super beta, drzim fige i dobrodosla
Belaaa 🤞🙏
Anitram ovo izgleda obecavajuce 🤞
SeniRemmus hahah nema mira do poroda, al bome ni poslije 😁 Mi imamo isti dan transfer pa se pratimo, al ja stavljam samo 1, ne smijem 2 😔
Lucyinthesky i ti si imala transfer, super 😃 Nema nista u potpisu 😠 ne mogu ja tolko pamtit i vracat se na listu, dajte cure malo detaljnije te potpise 🤣
Luna55 zao mi je 😔 koji ti je to dan i kolka je bila beta prije ove?
Tiki ❤ Malotele ❤ sbjelisi ❤ Matkisa ❤
Ostale cure 😘🤗
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Rina draga. Znam da si tužna i šokirana sada, ali treba tražiti drugo mišljenje. Treba prvo uložiti svu nadu u ovu malu mrvicu u tebi, da se primi čvrsto. Vjerujem, ako i ima nečeg u tome što je dr rekla, današnja tehnologija je uznapredovala . Ako se ne može tu, možda se može negdje vani. HZZO pokriva postupke vani, ako je nešto takvo što se ne može tu liječiti. Sigurno ima još načina. Ali ajde prvo da svi čvrsto vjerujemo u tu tvoju blastice! 😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Tweety, fala ti na info! Jeli mi mozes reci di se to tocno ide vadit?
Malotele,odlicne vijesti,kolektivno nam je pa kamen sa srca 🥰 napokon se lakse diše!bravo 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Samo da se javim, zucne su od petka odlicno pale, sa 570 na 78,šok i nevjerica,rekao je dokt da sam najveći rekorder kojeg zna,i po visini žučnih i po padu 😂 enzimi su također pali, malo manje nego žučne,i dalje su previsoki ali barem znamo da terapija djeluje i da su krenuli padat,po mojoj nekoj procjeni 10ak dana bolnice max jos 🙏🙏🤗 najbitnije mi je da vidim pomak i da ide na niže 😊
Čitam sve kasnije, od uzbuđenja nemam koncentraciju sad 😆🤣
Goooo giirll 🥳🥳🙏🙏🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
https://poliklinika-labplus.hr/%CE%B2hcg-humani-korionski-gonadotropin-2/.
79808.06 Beta🙏🙏❤️ sad samo da se u petak dupla bar na 110 tisuca po ovom linku ispada da sam tek 6,7 tjedan ne osmi ocito sve kasni samo da bude ok🙏🙏🙏
A zasto ne bi otisla do nekog malo iskusnijeg lijecnika za tako rane trudnoće? Npr da se javis dr Marusic ako ju vec poznajes i odes do nje? Ako vec nisi bila…..
Njoj sam se javila pozelia mi samo srecu i da se nada da ce sve biti ok nisam kod njih i to je to ovom doktoru vjerujem dobar je i nema se sta sta je tu je bit ce vjerujem u svoju mrvicu da ce se izborit nadsmse da ce biti u petak dupla i to je to opet sam u petak u njega ns uzv itd sve korak po korak🙏
Mislim da se beta kada je tolika ne moze ni duplati pravilno niti postoje neka pravila kako bi trebala izgledati. Mpo doktori su malo strucniji u gledanju tako ranih trudnoca i uvjerena sam da bolje snime situaciju. Mislila sam samo da si malo olaksas cekanje, pa odes do humane na firule ili do poljaka npr.
Ja se s tobom slazem, ali cini mi se daa je ona suprotnost od nas.. Mi strepimo i bojimo se pa sve redom provjeravamo a ona je kontra pa joj to nije potrebno za mir.. Svatko je drugaciji, sta god je njoj lakse tako nek napravi 🤗
MaloTele odlične vijesti!! Da je tako brzo palo! Još malo pa si doma!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cure kak ino ide 1DC..jel ono izljevi nakon 17h onda ide kao da je sutra prvi dan ili..nikako to ne mogu pohvatat 🤷🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji