Moram vam ispricati kaj mi se malo prije dogodilo :)
Moji imaju malog psa pa ponekad odem s njima u setnji kvartom kad vode psa van. I tak mi prolazimo kroz parkić i doleti curica od kojih 5,mozda 6 godina i pita dal moze podragati psa. Od jednom dođe do mene, zagrli me oko trbuha i odmakne se i da mi pusu u trbuh 🥰 nakon toga je pozdravila i otisla. Ja sam prvi put vidjela to dijete. Pitam tatu ko je to i on veli da nema pojma.. Ono curica me skoro rasplakala. Prekrasna bica su ta djecica
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
VM eto teeeeeee, jupiii petaaaak ❤💪
Ribic
Anitram 😍😍
Pami 😍😍
Mattan hja sta te briga, sto ljidi sto ukusa. Dok ima judi kjim asi svidja, ostali mogu davati samo konstruktivne kritike. Mozda 😂
Josipab wohooooooooi jeeeeee 💪😎
SaniRemus ahahaha to cu si zaljepit na fridge 👀💪😜
Rina pa drugo misljenje 💪 Nema predaje!!
Lucy ❤
Ja skuzila, u petak ima puno dogadjanja 😊😍
oharascarlett14@gmail.com
Dadauspjela sam uhvatit srceko sad placem od srece , kako si mi rekla , tak sam uspjela , predobro 😘😘
Sbjelis ❤️
💪💟💟❤ juhuuu sad znaš kako se možeš druškati sa svojom mrvicom 🍬🍭
....
Cure puno lijepih vijesti danas,baš mi je drago...🥰🥰🥰🥰
Ove malo manje lijepe, nadam se da su riješive sa vremenom 💟💟💟
endometrioza
Ribic ako je punkcija bila u petak, oplodnja je isti dan, 5dan su blastice, znaci u utorak. Onda je u utorak transfer.
oharascarlett14@gmail.com
Tiki odlično 🥰🥳🥳 i brzo će i drugi pregled, super 🥰
Josipa wow odlične vijesti!! Baš mi je drago 🥳
Rina89 žao mi je zbog kariograma i što te tako isprepadala dr.. Slažem se s curama, idi kod mpo dr i vidi što će ti reći, po meni je to glupost da je bolje prirodno jer ovako su ti sigurno veće šanse....
Bela isto se slažem s curama. Ja bih otišla kod nekog drugog ginekologa da još jednom provjeri....
Luna žao mi je. Nemam iskustva, nadam se da neće biti bolno i jako traumatično.... Drži se❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Moram vam ispricati kaj mi se malo prije dogodilo :)
Moji imaju malog psa pa ponekad odem s njima u setnji kvartom kad vode psa van. I tak mi prolazimo kroz parkić i doleti curica od kojih 5,mozda 6 godina i pita dal moze podragati psa. Od jednom dođe do mene, zagrli me oko trbuha i odmakne se i da mi pusu u trbuh 🥰 nakon toga je pozdravila i otisla. Ja sam prvi put vidjela to dijete. Pitam tatu ko je to i on veli da nema pojma.. Ono curica me skoro rasplakala. Prekrasna bica su ta djecica
Kako lijepo 🥰🥰🥰 ja radim u vrtiću i nagledala sam se predivnih situacija s djecom ❤️
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
Samo da se javim, zucne su od petka odlicno pale, sa 570 na 78,šok i nevjerica,rekao je dokt da sam najveći rekorder kojeg zna,i po visini žučnih i po padu 😂 enzimi su također pali, malo manje nego žučne,i dalje su previsoki ali barem znamo da terapija djeluje i da su krenuli padat,po mojoj nekoj procjeni 10ak dana bolnice max jos 🙏🙏🤗 najbitnije mi je da vidim pomak i da ide na niže 😊
Čitam sve kasnije, od uzbuđenja nemam koncentraciju sad 😆🤣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ribic ako je punkcija bila u petak, oplodnja je isti dan, 5dan su blastice, znaci u utorak. Onda je u utorak transfer.
Opet si trudna. Utorak je četvrti dan, srijeda je peti.
💔💔💔
Samo da se javim, zucne su od petka odlicno pale, sa 570 na 78,šok i nevjerica,rekao je dokt da sam najveći rekorder kojeg zna,i po visini žučnih i po padu 😂 enzimi su također pali, malo manje nego žučne,i dalje su previsoki ali barem znamo da terapija djeluje i da su krenuli padat,po mojoj nekoj procjeni 10ak dana bolnice max jos 🙏🙏🤗 najbitnije mi je da vidim pomak i da ide na niže 😊
Čitam sve kasnije, od uzbuđenja nemam koncentraciju sad 😆🤣
Ajmeee 🥰🥰🥰❤❤❤🙏🙏🙏🙏
endometrioza
MaloTele odlični rezultati 😊😊 jako mi je drago da ide na bolje, još malo i odlično 🥰🥰
Sve druge cure, nikako ja vas sve pohvatati, ali čitam sve i držim fige za sve 💖💖
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Sortiraj odgovore
Najstariji