Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope33
    05. Svibanj 2021. 21:46

Cure,.imam pitanje ako je koja bila u istoj situaciji, dr me stavio na kontracepciju nakon cega zapocinje dugi protokol (supresija pa po novoj men. injekcije) medutim, meni otkako sam pocela s kontracepcijom od 1. dana menstruacije je ista  jaako oskudna pa se sve pitam je li to normalno ?

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Matkiša 😎
    05. Svibanj 2021. 21:48

Bajoma hvala ti, ne radim ništa za pričest 🙃

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🌼TiKi🌼
    05. Svibanj 2021. 21:57

Belaa moze to sve jos biti u redu, u spontanim trudnocama se nikad ne zna kad je bila ovulacija. Navijam za malu bebusku 🤞❤️🙏
    Pami hvala ti. Drago mi je da je kod vas dvoje sve ok, samo neka malisan raste, jos malo pa ce biti sa svojom mamom.
    Rina nemam komentara za takvo ponasanje doktorice. Samo ti potrazi drugo misljenje jer ovo njeno nema veze s vezom.🤞
    Luna zao mi je, drzi se ❤️
    Nina89 ❤️
    Nina92 drago mi je da je sve ok i da si se javila ❤️
    Women_name i Tuma, hvala vam cure na lijepim rijecima ❤️😘
    MaloTele samo neka enzimi padaju da sto prije dođes doma 🤞
    anaAn hvala puno na podijeljenom iskustvu. Malo sam danas pala s raspolozenjem kad mi je spomenuo potencijalnu serklazu ako se cerviks bude skracivao pa se iskreno nadam da se to nece dogoditi. Vec 6tjedana strogo mirujem, jos toliko moram izdrzati da se mogu malo opustiti. Rekao mi je da sve izgleda super za sada, ali kak sam imala tu situaciju u prethodnoj trudnoci, puse i na hladno. Neka, bitno mi je jako da se tako brine i da sam pod kontrolom stalno. Daje mi dodatnu sigurnost. Izdrzat cemo nas dvije to. 🤞🙏.
    Cure ako sam koga zaboravila, oprostite. Bas nas je puno sada, ne mogu sve poloviti. Vrlim vas sve ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

BAJOMA
    05. Svibanj 2021. 22:05

Bela držim 🤞🤗

BAJOMA
    05. Svibanj 2021. 22:09

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mag.nolia

Belaaa

Mag.nolia

Belaaa

https://poliklinika-labplus.hr/%CE%B2hcg-humani-korionski-gonadotropin-2/.
    79808.06 Beta🙏🙏❤️ sad samo da se u petak dupla bar na 110 tisuca po ovom linku ispada da sam tek 6,7 tjedan ne osmi ocito sve kasni samo da bude ok🙏🙏🙏

A zasto ne bi otisla do nekog malo iskusnijeg lijecnika za tako rane trudnoće? Npr da se javis dr Marusic ako ju vec poznajes i odes do nje? Ako vec nisi bila…..

Njoj sam se javila pozelia mi samo srecu i da se nada da ce sve biti ok nisam kod njih i to je to ovom doktoru vjerujem dobar je i nema se sta sta je tu je bit ce vjerujem u svoju mrvicu da ce se izborit nadsmse da ce biti u petak dupla i to je to opet sam u petak u njega ns uzv itd sve korak po korak🙏

Mislim da se beta kada je tolika ne moze ni duplati pravilno niti postoje neka pravila kako bi trebala izgledati. Mpo doktori su malo strucniji u gledanju tako ranih trudnoca i uvjerena sam da bolje snime situaciju. Mislila sam samo da si malo olaksas cekanje, pa odes do humane na firule ili do poljaka npr.

Ne dupla se više, pravilo je da treba više od 5 dana - što znači da više nema pravila. Ovo je već ogromna beta.

Mtb sjeti se kad sam ti objasnjavala za tvoju betu i rast , mozda grijesim međutim🤷‍♀️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Svibanj 2021. 22:17

BAJOMA

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mag.nolia

Belaaa

Mag.nolia

Belaaa

https://poliklinika-labplus.hr/%CE%B2hcg-humani-korionski-gonadotropin-2/.
    79808.06 Beta🙏🙏❤️ sad samo da se u petak dupla bar na 110 tisuca po ovom linku ispada da sam tek 6,7 tjedan ne osmi ocito sve kasni samo da bude ok🙏🙏🙏

A zasto ne bi otisla do nekog malo iskusnijeg lijecnika za tako rane trudnoće? Npr da se javis dr Marusic ako ju vec poznajes i odes do nje? Ako vec nisi bila…..

Njoj sam se javila pozelia mi samo srecu i da se nada da ce sve biti ok nisam kod njih i to je to ovom doktoru vjerujem dobar je i nema se sta sta je tu je bit ce vjerujem u svoju mrvicu da ce se izborit nadsmse da ce biti u petak dupla i to je to opet sam u petak u njega ns uzv itd sve korak po korak🙏

Mislim da se beta kada je tolika ne moze ni duplati pravilno niti postoje neka pravila kako bi trebala izgledati. Mpo doktori su malo strucniji u gledanju tako ranih trudnoca i uvjerena sam da bolje snime situaciju. Mislila sam samo da si malo olaksas cekanje, pa odes do humane na firule ili do poljaka npr.

Ne dupla se više, pravilo je da treba više od 5 dana - što znači da više nema pravila. Ovo je već ogromna beta.
    Mtbsjeti se kad sam ti objasnjavala za tvoju betu i rast , mozda grijesim međutim🤷‍♀️

😘😘😘😘😘

💔💔💔

Tuma
    05. Svibanj 2021. 22:20

AnaAn još malo i ti si u 2 dijela 😍 drago mi je da je sve super prošlo 🥰
    Tiki pa 32 mm nije neki mali cerviks. Naravno, bilo bi bolje da je oko 40, ali i 32 je oke. I još je T oblik, znači super.... Koliko ti je bio zadnji put? Meni od 28.tj nisu ni mjerili više vaginalnom sondom cerviks, samo prstima provjeravali.... Znam da te je strah zbog prošle trudnoće, ali ja sam uvjerena da će u ovoj biti sve u redu🥰 bebica lijepo raste, cerviks je dobrog oblika, ideš često na preglede, paziš jako, primaš terapiju, kontrakcije su ti rijetke, posteljica nije nisko.... Bit će sve u redu ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MaloTele
    05. Svibanj 2021. 22:26

Tiinaa drzimo fige za betu sutra, optimizam do kraja 🙏
    Nina92 super sta si se javila,nemoj samo tako nestat,javi se barem jednom mjesečno da znamo da je sve okej,kad se samo sjetim kako si skoro odustala od svega a vidi te sad,suze mi krenu skoro odma 😊
    Miss je li izasla seka iz bolnice,kako je malecka? 
    Matkiša bit Ce uredna trudnoca,nema bas nikakvog razloga za mislit suprotno, bitno da je zasad sve na mjestu,mantramo i dalje za hajducko dite 🥰 i btw super su ti radovi,ne sjecam se dal' sam to rekla ili ne xd 
    Tuma ocemo i mi vidjet trudnicki photoshooting kad ga obavis 😊
    Ribic super za folikulice, i super su ujednačeni, drzimo fige za negativan covid test za pocetak ;) 
    Sunflower14 💕💕🥰
    Anna.m divna betaaa, kad je uzv?
    Anitram testici su divni,jedva cekam betu :) 
    Belaaa nekako vjerujem u tvoju bebicu nakon svega, zelim ti svu sreću,mislim da si zasluzila :) 
    Pami odlicno za uzv, tvoja veca,tumina manja i taman ti je to to :D bitno da bebica napreduje 🥰
    Tiki ova beba je tvoja i nista ju nece omesti u naumu da izade na vrijeme van, i mene bi bilo strah nakon svega,ali s ovoliko navijača ne moze bit lose a ti stvarno mirujes i izgurat cete do kraja, vi ste naši fajteri 🥰🥰😊
    Lucy jel sutra testica? Vidim gospođa nije dosla jos, dobar znak svakako 🤞🤞🤞

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    05. Svibanj 2021. 22:29

Koga sam zaboravila neka oprosti, danas nisam sva svoja xD hvala svima na podršci,bas znaci puno 😘😘🥰🥰ja sam vjerovala od početka u svog JJ-a , to je mali Dalmatinac,njemu je sve pomalo 😊🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Tweety88🐞
    05. Svibanj 2021. 22:55

Josipab

Magnolia,tnx,taman se mislim ko ce sad ici po uputnice,pogotovo sta mm doktorica nije u Splitu. Znaci mirni smo s E-uputnicom 😊

Sorry Josipab, automatski sam mislila da si iz Zg, promaklo mi je ako si negdje napisala da nisi 🙈🙈🙈

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.