Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Svibanj 2021. 19:38

Mag.nolia

Belaaa

https://poliklinika-labplus.hr/%CE%B2hcg-humani-korionski-gonadotropin-2/.
    79808.06 Beta🙏🙏❤️ sad samo da se u petak dupla bar na 110 tisuca po ovom linku ispada da sam tek 6,7 tjedan ne osmi ocito sve kasni samo da bude ok🙏🙏🙏

A zasto ne bi otisla do nekog malo iskusnijeg lijecnika za tako rane trudnoće? Npr da se javis dr Marusic ako ju vec poznajes i odes do nje? Ako vec nisi bila…..

Njoj sam se javila pozelia mi samo srecu i da se nada da ce sve biti ok nisam kod njih i to je to ovom doktoru vjerujem dobar je i nema se sta sta je tu je bit ce vjerujem u svoju mrvicu da ce se izborit nadsmse da ce biti u petak dupla i to je to opet sam u petak u njega ns uzv itd sve korak po korak🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Matkiša 😎
    05. Svibanj 2021. 19:38

MaloTele frajerice 😎 Rasturaš!
    Women_name tnx, a oznake su baš čudnovate haha
    Sbjelis 🧡

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• *.Women_name.*
    05. Svibanj 2021. 19:40

MaloTele

Samo da se javim, zucne su od petka odlicno pale, sa 570 na 78,šok i nevjerica,rekao je dokt da sam najveći rekorder kojeg zna,i po visini žučnih i po padu 😂 enzimi su također pali, malo manje nego žučne,i dalje su previsoki ali barem znamo da terapija djeluje i da su krenuli padat,po mojoj nekoj procjeni 10ak dana bolnice max jos 🙏🙏🤗 najbitnije mi je da vidim pomak i da ide na niže 😊
    Čitam sve kasnije, od uzbuđenja nemam koncentraciju sad 😆🤣

Wohooooo kako mi je dragooo 😍😍😍😍 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

05. Svibanj 2021. 19:42

Belaaa

Mag.nolia

Belaaa

79808.06 Beta🙏🙏❤️ sad samo da se u petak dupla bar na 110 tisuca po ovom linku ispada da sam tek 6,7 tjedan ne osmi ocito sve kasni samo da bude ok🙏🙏🙏

A zasto ne bi otisla do nekog malo iskusnijeg lijecnika za tako rane trudnoće? Npr da se javis dr Marusic ako ju vec poznajes i odes do nje? Ako vec nisi bila…..

Njoj sam se javila pozelia mi samo srecu i da se nada da ce sve biti ok nisam kod njih i to je to ovom doktoru vjerujem dobar je i nema se sta sta je tu je bit ce vjerujem u svoju mrvicu da ce se izborit nadsmse da ce biti u petak dupla i to je to opet sam u petak u njega ns uzv itd sve korak po korak🙏

Mislim da se beta kada je tolika ne moze ni duplati pravilno niti postoje neka pravila kako bi trebala izgledati. Mpo doktori su malo strucniji u gledanju tako ranih trudnoca i uvjerena sam da bolje snime situaciju. Mislila sam samo da si malo olaksas cekanje, pa odes do humane na firule ili do poljaka npr.

• *.Women_name.*
    05. Svibanj 2021. 19:43

Samara

Moram vam ispricati kaj mi se malo prije dogodilo :)
    Moji imaju malog psa pa ponekad odem s njima u setnji kvartom kad vode psa van. I tak mi prolazimo kroz parkić i doleti curica od kojih 5,mozda 6 godina i pita dal moze podragati psa. Od jednom dođe do mene, zagrli me oko trbuha i odmakne se i da mi pusu u trbuh 🥰 nakon toga je pozdravila i otisla. Ja sam prvi put vidjela to dijete. Pitam tatu ko je to i on veli da nema pojma.. Ono curica me skoro rasplakala. Prekrasna bica su ta djecica

😍😍😍😍😍😍😍 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tweety88🐞
    05. Svibanj 2021. 19:49

Josipab

Rina,obavezno po drugo mislienje,preozbiljne su to konstatacije da bi se povjerovalo odmah prvom doktoru!

Cure hvala sta se veselite sa mnom 😊 mislim da necemo pokušavati prirodno jer smo vecinom odvojeno zbog prirode posla,vec smo dvi godine u pokušavanju,nemamo vise zivaca,bar za pocetak 🙊
    Ja zasad imam hormone i bris na ureaplasmu,ostalo mi je sve staro…koliko se ceka za te markere nalaz jeli znate?

Josipab mi smo cekali tjedan dana. Moras imati papirnatu uputnicu kad ides tamo, ne primaju elektronske, a nalaze mogu po dogovoru poslati i na mail. Sretno 🤞🏻💛

💛🧡

Tweety88🐞
    05. Svibanj 2021. 19:52

Luna55

Evo drage moje da vam se i ja javim..nazalost beta je jucer bila samo 500 i ginekolog je odlucio na prekid trudnoce..bili smo spremni na sve,bolje sad nego kasnije..sinoc sam dobila spricu za prekid trudnoce i sad vadjenje krvi i kontrola u petak i drugi utorak..jeli netko od vas imao takav prekid trudnoce??

Luna drži se 💛😔

💛🧡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Svibanj 2021. 19:55

Mag.nolia

Belaaa

Mag.nolia

Belaaa

Mislim da se beta kada je tolika ne moze ni duplati pravilno niti postoje neka pravila kako bi trebala izgledati. Mpo doktori su malo strucniji u gledanju tako ranih trudnoca i uvjerena sam da bolje snime situaciju. Mislila sam samo da si malo olaksas cekanje, pa odes do humane na firule ili do poljaka npr.

Ne dupla se više, pravilo je da treba više od 5 dana - što znači da više nema pravila. Ovo je već ogromna beta. 

💔💔💔

Tweety88🐞
    05. Svibanj 2021. 19:58

MaloTele

Samo da se javim, zucne su od petka odlicno pale, sa 570 na 78,šok i nevjerica,rekao je dokt da sam najveći rekorder kojeg zna,i po visini žučnih i po padu 😂 enzimi su također pali, malo manje nego žučne,i dalje su previsoki ali barem znamo da terapija djeluje i da su krenuli padat,po mojoj nekoj procjeni 10ak dana bolnice max jos 🙏🙏🤗 najbitnije mi je da vidim pomak i da ide na niže 😊
    Čitam sve kasnije, od uzbuđenja nemam koncentraciju sad 😆🤣

Braaaaavo 💪🏻🤩🙃

💛🧡

munja
    05. Svibanj 2021. 19:58

Curke imam pitanje, u ponedjeljka sam prestala sa terapijom, nakon biokemijske, da li ima neko pravilo za kolko bi otprilike trebala dobiti...ili ovisi od zene do zene?

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.