Rina, obavezno po drugo mislienje,preozbiljne su to konstatacije da bi se povjerovalo odmah prvom doktoru!
Cure hvala sta se veselite sa mnom 😊 mislim da necemo pokušavati prirodno jer smo vecinom odvojeno zbog prirode posla,vec smo dvi godine u pokušavanju,nemamo vise zivaca,bar za pocetak 🙊
Ja zasad imam hormone i bris na ureaplasmu,ostalo mi je sve staro...koliko se ceka za te markere nalaz jeli znate?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Roxy paperflower_design :)
Anchy321 🥰
Cure ostalo mi je kapsula Noćurak + vitamin E, kutija Decortina i folne kiseline … Ako nekome treba neka mi se javi da pošaljem…. :)
Moze meni noćurak + vitamin e 🥰😁
Može, javi mi se tamo na cvjetiće za podatke 🙃
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Anchy321 🥰
Cure ostalo mi je kapsula Noćurak + vitamin E, kutija Decortina i folne kiseline … Ako nekome treba neka mi se javi da pošaljem…. :)
Ili hoćeš na mail? Kako god...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Bok cure.
Za sad je i dalje sve ok, cerviks 32mm, T oblika, zatvoren. Beba je glavom dolje pa i dalje moram strogo mirovati s jastukom ispod guze. Ima 800g, veca i dalje za tjedan, protoci i sve mjere uredni. Iduci utorak idem na OGTT i ponavljam kks, crp, urin i UKT. Iduca kontrola za dva tjedna 19.05.
Idem sad malo odmoriti pa vas citam navecer.
Puse 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Drage ženice, ja prekjučer zvala za kariogram i bio napokon gotov i odmah nas za danas naručili na kontrolu jer se kao nešto pokazalo. Danas bili i saznali uzrok naših problema: višestruki neuspjeha i jako malog broja embrija na velik broj stanica i odličnog spermiograma. Ja imam satelit na 22.kromosomu. Uz to teško ćemo, po genetičarki, u postupcima dobit bebu. Ako i dobijemo, velike su šanse za pobačajima i abnormalnostima. Totalno sam potonula…😢😢😢
Po njoj su veće šanse za zdravom bebom prirodno, bez postupaka, kad se dogodi prirodna selekcija.
Jako mi je žao, bome šok. Ja također mislim da treba vidjeti što mpo dr kaže. Držim velike fige 🤞🤞🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Anchy321 🥰
Moze..kad zavrsim s poslom javim ti se ☺️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Rina,obavezno po drugo mislienje,preozbiljne su to konstatacije da bi se povjerovalo odmah prvom doktoru!
Cure hvala sta se veselite sa mnom 😊 mislim da necemo pokušavati prirodno jer smo vecinom odvojeno zbog prirode posla,vec smo dvi godine u pokušavanju,nemamo vise zivaca,bar za pocetak 🙊
Ja zasad imam hormone i bris na ureaplasmu,ostalo mi je sve staro…koliko se ceka za te markere nalaz jeli znate?
Za 3 dana je gotov nalaz 😃
Ovo je stvarno vauuuu koliko se poboljsao nalaz! Sretno dalje 🙏
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
Evo drage moje da vam se i ja javim..nazalost beta je jucer bila samo 500 i ginekolog je odlucio na prekid trudnoce..bili smo spremni na sve,bolje sad nego kasnije..sinoc sam dobila spricu za prekid trudnoce i sad vadjenje krvi i kontrola u petak i drugi utorak..jeli netko od vas imao takav prekid trudnoce??
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
https://poliklinika-labplus.hr/%CE%B2hcg-humani-korionski-gonadotropin-2/.
79808.06 Beta🙏🙏❤️ sad samo da se u petak dupla bar na 110 tisuca po ovom linku ispada da sam tek 6,7 tjedan ne osmi ocito sve kasni samo da bude ok🙏🙏🙏
A zasto ne bi otisla do nekog malo iskusnijeg lijecnika za tako rane trudnoće? Npr da se javis dr Marusic ako ju vec poznajes i odes do nje? Ako vec nisi bila…..
Bela i ja bi na tvom mjestu otisla po jos jedno misljenje.. Iskreno ne znam sta beta u ovim tjednima moze pokazati ako se ne vidi plod.. On bi se vec trebao vidjeti u 7 tjednu a ako tvoja gin nema neki uzv i cini joj se da nesto nazire odi skrati si muku da se mozes opustit dalje 🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji