Roxy dobrodošla! Gdje si u Njemačkoj? Mi smo isto nedavno preselili u Stuttgart, ali sam ja odlučila u Zagrebu odraditi IVF jer tu imam zdravstveno.
Lunar želim brzi oporavak!
Sofi ❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Tiinaa, super da si malo sredila potpis, to pomaže. Dakle, da, danas ti je deseti dan trodnevnih. Sutra navijamo za lijepu betu.
razigrana, jesu li ti blastice ili trodnevne? za trodnevne je puno prerano. Za blastice na knap, bolje da pričekaš.
ribic, sad moraš pikati Cetrotide kad si krenula jer ti on sprečava ovulaciju. Inače se s njim počne kad ti folikuli pređu 10mm, i pričeka se da ih što više pređe to jer nakon toga sporije raste. U zadnjoj stimulaciji je G čekao i do 14mm i ja sam se usrala i nisam mu vjerovala, ali bio je u pravu. Htio je izvući što više stanica i dati priliku onim manjima da stignu i oni na cilj.
Ti si prvi Cetrotide zabila dan prije folikulometrije gdje su ti folikuli tek bili 10tak mm. Znači da su dan prije bili i manji.
Nije drama, samo bi možda imala veću konačnu brojku da su pričekali sa supresijom. A ovi koji su sad u utrci - njih se dalje stimulira da dođu do cilja.
Prva stimulacija je često samo poligon za vježbanje jer nitko pojma nema kako ćeš reagirati i što tebi paše. Super da nekima odmah i upali, ali bitno je iz ovoga naučiti što je više moguće o tvom tijelu.
SofiSofi
Iskreno, ja ne bih dala da mi prerano čiste. Krvarila sam 2 tjedna, polako sam se počistila, navodno će mi tek sad ova menstruacija očistiti sve do kraja. Ali sve je to bolje od oštećenja koje može napraviti kiretaža. Ja sam samo svakih 10tak dana vadila betu, ako beta pada, onda je OK. Ako ne, znači da je ostalo previše posteljice koja i dalje diže HCG. 30 dana nakon vađenja ploda je beta pala na negativnu. Ionako sam morala pričekati ciklus, nije mi to bio problem pričekati u odnosu na alternativu. Mislim, OK, sve mi je problem, ali kužiš o čemu govorim.
Lucka007, pa da, baš su mi slatke ove mladice koje misle da su lude jer se testiraju. Mlado, naivno.
💔💔💔
E sad, niste mi baš bile od pomoći za muške pretrage, ccc. Za one kojima to može biti korisno:
Koliko vidim, mikrodelecije je najbolje raditi na Rebru, čekaju se nalazi oko mjesec dana, nema naručivanja.
Ejakulat bakteriološki isto možemo na Rebru, nalazi za desetak dana, nema naručivanja, apstinencija od 4 dana prije.
HLA tipizaciju - možemo na Rebru ili u Petrovoj 3, nisam još nijedne dobila na telefon da provjerim postupak.
💔💔💔
Lunar 🤞🤞🤞 da ih se što više oplodi.
Doria drago mi je da si uspjela dobiti neke informacije.
Roxy dobro došla!
MTB definitivno mi ne treba hiper nego bebe, ali ako moram izdržati ću i hiper za njih. 🙂
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
MTB hvala na objašnjenju 🤗
Miss_Ivy mi smo u bavarskoj kraj Ingolstadta 😃
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
MTBica, u subotu je bila aspiracija, a transfer utorak. Radit cu test krajem tjedna, u petak vjerojatno.
30 g. oboje
OTP 9.11.
SofiSofi treba otpustiti sve emocije, to je prirodno... Ovo nije nešto što treba "hrabro" izdržavati, to je gubitak a s gubitkom se treba nositi... I neće taj osjećaj trajati vječno 😔 Želim ti što brži oporavak 🧡
.
A samo da napomenem da se i Lh trakice kupuju po osjetljivosti te ukoliko je u pitanju cista Lh trakica će odreagirati tako da neće ravnomjerno tamniti nego će biti tamnija, svjetlija pa tamnija itd...
I nakon što se uhvati "pik" treba nastaviti raditi par dana kako bi se vidjelo da testna linija gubi boju.
A i bitno je kako i kada se radi, jer puno cura ne radi ispravno.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTBica, u subotu je bila aspiracija, a transfer utorak. Radit cu test krajem tjedna, u petak vjerojatno.
Šesti dan trodnevnog ti je prerano, petak je dobar dan za test. Prije toga možda bude sjene, ali to je grickanje živaca. Meni je sedmi dan svaki put bio snješko, a beta mi je drugi put bila ogromna.
💔💔💔
Hvala vam cure, bas ste velika podrska 🤗🥰 bolovi su malo popustili, krumpirice iz Mcd sam smazala u 5 milisekundi jer sam bila preeegladna 🤣 prosli put poslije inseminacije ih nisam jela i eto tako mi i treba, zato sad znam da ce ovaj ciklus biti uspjesan 🥳
05/2022 💙 T
Hvala vam cure, bas ste velika podrska 🤗🥰 bolovi su malo popustili, krumpirice iz Mcd sam smazala u 5 milisekundi jer sam bila preeegladna 🤣 prosli put poslije inseminacije ih nisam jela i eto tako mi i treba, zato sad znam da ce ovaj ciklus biti uspjesan 🥳
Želim ti sreću i što bezbolnije iščekivanje
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji