https://ibb.co/FXsRK8C bolnička večera za trudnice 🤦
Sanjich mislim da ti od jedne tablete ne moze nista bit, slob popij da ti prode bolnsto prije 🤞
Anchy321 jao sta ti zavidim 😅😅🤣 nadam se da niste na rolama 😅🤣
Uh meni ovo cak i izgleda primamljivo.. Pari mi se da bi ja nakon ovih mucnina dosla k sebi nakon tjedan dana bolnicke spize.. Jest da je kolicinski malo 🤪 jel govore sta kolko te planiraju zadrzat?
Ovo nije količinski malo,ovo nas je teta kuharica darežljivo nagradila,inace je manje 😅 i nema hrane do 8ujutro sutra 🤦 ja nisam imala mucnine pa mi je ovo šok jer sam do sad jela sve i svašta, al na sve se covjek navikne kad mora xD neznam nis,pretp da Ce mi vaditi krv u pon da se vidi djelovanje terapije pa mozda nekaj saznamo u utorak,al mislim da mi 10ak dana sig ne gine, bitno da sam ja mislila radit do porodiljnog 😅😅 jesi uspjela popit tabletu?
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Twetty88U Vinogradskoj npr. ni ne gledaju da li je folikul jos tu tj. da li je puknuo.
Andela111Drzim fige🤞
Eto, hvala na info, samo je pitanje je li ok da to ne rade ili bi ipak mogli. Ako ih prate prije kako se razvijaju, onda bi barem meni (koja nisam medicinar) bilo logično da ih prate do kraja... No možda sam zabrijala i to je uobičajena praksa 🤷🏻♀️
Andela 💛🤞🏻
MaloTele njaaami, traži repete 😉
💛🧡
Tweety88 hvala na lijepim zeljama! Nadam se da ces ti ugledat svoj +. Pitala sam dr za pauziranje, rekla je da ne treba jer sam dobro reagirala na terapiju tako da vec iduci ciklus idemo ponovo!
Svim ostalim trudilicama zelim puno srece! 😊
Drage trudilice,
prvi put se javljam na forum, no pratim vas već neko vrijeme i navijam u tišini 🤩.
Prvo, čestitke svim trudnicama i novopečenim mamama, a ostalima želim da to što prije postanu 💕💪🏻.
SofiSofi drži se 😔🤍
Mi prolazimo kroz prvi postupak inseminacije - 4 folikula 9 dc, 11 dc nastavio rasti samo 1 (zaključak samo 1 potencijalni folikul i dobivam štopericu). Zanima me jesu li onima koje su također radile inseminaciju pogledali veličinu folikula neposredno prije inseminacije? Meni nisu pa me to jako začudilo jer po nekoj logici je i taj jedan koji je rastao mogao prestati rasti do planirane inseminacije? Ili sam zabrijala? Isto tako, potpuno neočekivano me baš dosta bolio sam postupak inseminacije, puno jače od sono HSG pregleda, a do sad nisam nigdje pročitala da bi moglo toliko boljeti 🤷🏻♀️
Sretno svima 💛Tweety88ja sam prosli ciklus imala inseminaciju, i bas nista me nije bolilo, kao papa test… meni je gledao velicinu folikula prije same inseminacije… dobrodosla i cim prije otisla! 🥰
SofiSofi jako mi je zao 😔
Ja si veceras dajem stopericu, Decapeptyl, a u pon punkcija 🥴 prvi put mi je i uopce ne znam sto ocekivati… i nije me poslao da izvadim estradiol i progesteron… jel to onda znaci da idem na ET ili FET? Vise nista ne razumijem 🤣🤣
Lunar ja sam bila kod Lučingera. Mene isto nije slao vaditi estradiol i progesteron prije punkcije. Mislim da on to nema praksu raditi nego prati rast folikula i obično ih punktira otprilike one dane ciklusa kad je i inače ovulacija (ovisno o trajanju ciklusa). Tako je meni nešto objašnjavao. I eto, od 5 stanica tri su bile zrele za oplodnju. Ja sam primila Brevactid, ali mislim da se kod Decapeptyla cilja na FET, možda zbog opasnosti od hipera i sl? Neznam kakva je situacija kod tebe i koliko imaš folikula, ali ne brini. FET je čak i bolji i veća je uspješnost jer je tijelo odmorno. Sretno!
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sofi bas mi je zao... Hrabro dalje 😍 Dia, Lindsay i Andela sretno cure dalje, da svima bude uspjesno 🍀🧸🌺
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Malotele a cuj moras birat ili ces bit doma pa jest ili u bolnici pa spavat 😅😅 samo nek se sve to smiri da mozes ic domeka spavat i papat sve redom 🤞
A vidi to su te muške taktike..prvo u grad na kavu pa kući na trljanje guze 🤭🤭🤣🤣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Drage trudilice,
prvi put se javljam na forum, no pratim vas već neko vrijeme i navijam u tišini 🤩.
Prvo, čestitke svim trudnicama i novopečenim mamama, a ostalima želim da to što prije postanu 💕💪🏻.
SofiSofi drži se 😔🤍
Mi prolazimo kroz prvi postupak inseminacije - 4 folikula 9 dc, 11 dc nastavio rasti samo 1 (zaključak samo 1 potencijalni folikul i dobivam štopericu). Zanima me jesu li onima koje su također radile inseminaciju pogledali veličinu folikula neposredno prije inseminacije? Meni nisu pa me to jako začudilo jer po nekoj logici je i taj jedan koji je rastao mogao prestati rasti do planirane inseminacije? Ili sam zabrijala? Isto tako, potpuno neočekivano me baš dosta bolio sam postupak inseminacije, puno jače od sono HSG pregleda, a do sad nisam nigdje pročitala da bi moglo toliko boljeti 🤷🏻♀️
Sretno svima 💛Tweety88ja sam prosli ciklus imala inseminaciju, i bas nista me nije bolilo, kao papa test… meni je gledao velicinu folikula prije same inseminacije… dobrodosla i cim prije otisla! 🥰
SofiSofi jako mi je zao 😔
Ja si veceras dajem stopericu, Decapeptyl, a u pon punkcija 🥴 prvi put mi je i uopce ne znam sto ocekivati… i nije me poslao da izvadim estradiol i progesteron… jel to onda znaci da idem na ET ili FET? Vise nista ne razumijem 🤣🤣Lunar ja sam bila kod Lučingera. Mene isto nije slao vaditi estradiol i progesteron prije punkcije. Mislim da on to nema praksu raditi nego prati rast folikula i obično ih punktira otprilike one dane ciklusa kad je i inače ovulacija (ovisno o trajanju ciklusa). Tako je meni nešto objašnjavao. I eto, od 5 stanica tri su bile zrele za oplodnju. Ja sam primila Brevactid, ali mislim da se kod Decapeptyla cilja na FET, možda zbog opasnosti od hipera i sl? Neznam kakva je situacija kod tebe i koliko imaš folikula, ali ne brini. FET je čak i bolji i veća je uspješnost jer je tijelo odmorno. Sretno!
Pa ja evo ne znam, pitala sam ga koliko ima folikula, kaze: dosta... ma da pa to je onda FET sigurno... a sve cu znati iduci tjedan... a sta onda ako ce biti FET opet se pikam do ovulacije isto ovako kao ovaj mjesec? 🤯 na klomifene sam super reagirala sva 4 puta kad sam ih uzimala...
05/2022 💙 T
Lunar ne pikaš se, ili pratiš ovulaciju na UZV (prirodni FET) ili od 2.dc piješ Estrofem da zadeblja endometrij (stimulirani FET). Imaš više o tome na uvodnim stranicama foruma 🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Cure pomagajte.. Imam ocajnu glavobolju, nemogu maknut glavom, smeta mi zvuk svijetlo sve, tolko me boli da mi se povraca.. Lekadol naravno nije pomogao.. Jel stvarno steti ako popijem jedan brufen? Postoji li nesto sto mi moze pomoc a da smijem.. 🥺🥺🥺
Sanjich ,ja sam neki dan vezala krpe oko glave I napravila sam si čvorove iza na potiljku i dva sastrane pored sljepoočnica…povracala sam od boli . Ništa nije pomoglo dok mi jedna prijateljica nije dala prijedlog…
Popij si 2 paracetamola odjednom (to su mi rekli i u bolnici kod bilo kakvih većih bolova) , i pokušaj zavezati glavu tako s nečim.
Popij crnu kavu sa limunom ,onako jaku i legni u mrak …
Nadam se da će ti bar malo biti lakše. Ja kad nisam izludila taj dan i ovo me spasilo 🙈😘
Znaci nisam jedina, odma stavljam kavu i znaci jos jedan lekadol.. Mislim da je on paracetamol.. Pogledam imam li jos sta te vrste 😶😶 ajme meni j
I ja drzin mokri rucnik.. Jel te bolila samo jedan dan? Ja inace ako ne popijem brufen oduzi se na par dana bojim se toga
Tada kada su mi oči ispadale od bolova, me boljela 2 dana za redom... i sad me boli svaki treći dan. Kad popijem 2 odjednom onda stane u roku pola sata, a jedan mi ne pomogne .
Otkako sam kavu uvela ,rijeđe i boli...neko vrijeme ju nisam mogla piti radu mučnina, ali sad sve dolazi na svoje :D
Sad me evo malo boli ,ali to je jer sam cijeli dan u muvingu pa je izgleda vrijeme da stanem 🤣🤣🤣
endometrioza
Imam pitanje za vas expert sa utricima. Doktor mi prepisao utrogestan 200 po 3 puta na dan. Danas mi je 5dpo i imam osjecaj laganih grcica kao pred mengu 😳 il se mrvica gnijezdi sto je vrlo moguce . Ja sam vrlo osjetljiva . Al mi se cini prerano za tako nesto. Jest da sam prosli put na 7dpo dobila poz testic i sokirala se. Sto je naravno zavrsilo biokemijskom . Moze li to biti utrogestan pa imam taj osjecaj???
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji