Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Svibanj 2021. 08:47

Tweety88, dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna. Moguće da ti je maternica postavljena nestandardno pa te zato bolilo. Ima ovdje cura koje i transfer boli iako je to bezbolna procedura - baš radi zabačene maternice ili nekog drugog razloga. Navijamo za uspjeh. 
    Što se provjere folikula tiče, UVIJEK svi osim jednog ili dva prestanu rasti prije ovulacije u prirodnim postupcima, tako je to priroda postavila. Ako si ovulirala, bilo je jajne stanice.

Lunar, odlučit će ideš li na ET ili FET u razdoblju prije transfera, vidjet će razvija li ti se hiper. Nema veze vrsta štoperice sa tim hoćeš li u FET ili ET, dobila si Decapteptyl jer bi ti HCG štoperica možda uzrokovala hiper.

Samy2, dobro nam došla i brzo nam otišla - trudna. Pročitaj prve tri stranice teme i sredi si potpis pa se pruključi čoporu, vidiš da smo živahne.

Ina85, ja uvijek imam grčiće od utrića. Znam da su povezani jer ih obično imam u nekom periodu poslije stavljanja, onda sam mirna do idućeg stavljanja.

MaloTele, bitno da je beba dobro 
    Ti nam nisi bitna 

Matkiša, možeš uzimati D vitamin, ali ne više konjske doze. Dakle, nula Dvital, možeš si špricnuti DLux ponekad.
    Feritin ti je bitniji od željeza. Koliki je on?

Piky, od danas nadalje možeš raditi test. Što više pričekaš, to bolje.

Miss, čestitam!!!

Puf pant. Mic drop.

💔💔💔

MISS
    02. Svibanj 2021. 08:56

Teja1408 daaa,sorry,vidim da mi neko fali ❤️🥰
    Hvala cure ❤️❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

🌼TiKi🌼
    02. Svibanj 2021. 09:09

Pami, Miss… Nirvana je prije vas pa ste onda vas 4. 
    Miss cestitke na bebuski! 😍❤️
    Ja imam osjecaj da ce mene poslat na carski, ne znam zasto. Zadnji put je rekao da cemo vidjet sto cemo s porodom, sta god to znacilo 🤷‍♀️
    MTB razumijem te skroz. Samo ti nama ostani trudna prvi put i nek sve bude u redu i nek sve mi rodimo pa cemo razmisljati za dalje. Meni su nakon poroda zabranili trudnocu na 6mj iako je bio prijevremeni. Svasta je tu bilo, od na silu otvaranja cerviksa alatom jer su dali prejaki drip pa sam imala uzasne trudove i krvarila nenormalno... Do cupanja bebe van... Vjerujem da je i zbog toga svega bio malo duzi oporavak. U svakom slucaju, nakon ovog poroda cu malo stat na loptu.
    Sretno Miss Ivy danas 🤞❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Tiinaa
    02. Svibanj 2021. 09:11

Jutro cure kako ste mi danas ???
    Ja sam naravno obavila svoj testic i jos dva dana do bete al nazalost danas je crtica dosta svjetlija bar ja tako mislim... test mi je stigao u pakiranju ostecen pa neznam jel to moze bit lose ili ??
    Neznam sad sama jel to jos stoperica izlazi danas je sesti dan otkako sam je primila il  sta....

https://ibb.co/xFTL11y

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Lindsay
    02. Svibanj 2021. 09:12

Mtb bome nije za zezanciju, u pravu si moram paziti. Stomak moram mjeriti 3 puta na dan, tlak, tezinu i tako to. Oooogroooman je jucer bio danas od oka mrvicu manji jos nisam izmjerila. Hodanje je avantura. Mislim da bol pojacavaju 8 folikula koji pucaju sami 😭😭 
    9/9 za sada oplodjeno ali 1 ce najvjerojatnije propasti tako sam sada dobila poziv. Vjerujem da ce i vise s obzirom na spermio.
    Svaka svima cast vama koji ste isli u nekoliko stimulacija. Ja vam se divim. Za mene je ova avantura prva i zadnja barem dok je amh ovoliki. Ne bih ponovila ove boli.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Svibanj 2021. 09:12

🌼TiKi🌼

nakon ovog poroda cu malo 

uživati u svojoj bebici 

💔💔💔

Anči 💕
    02. Svibanj 2021. 09:13

Andela nisam stooo posto sigurna ali mislim da ti ananas ne ide nakon transfera..ali reci ce ti netko iskusniji...
    Lindsay čekamo rezultate 🤞🤞🤞🤞
    Miss_Ivy sretno 🍀
    Miss čestitam 🥳

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

darliv
    02. Svibanj 2021. 09:13

Lindsay odlican broj 👏🏻
    Miss čestitam na maloj necakinji 😍
    Tweety88 dobrodosla 😊 ja sam prosla tri inseminacije i nikad mi nisu provjeravali da li je folikul jos u komadu na taj dan, ili je ovulacija bila malo ranije, nego sam vadila krv dan prije i po tome su odlucivali kada ce biti.. Prva bezbolna, druga katastrofa bolna, treca neuspjesna zbog ciste.. Ubaci vedre misli u glavu i navijamo da nam uskoro javis lijepe vijesti 🤗

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Svibanj 2021. 09:14

Lindsay

Mtbbome nije za zezanciju, u pravu si moram paziti. Stomak moram mjeriti 3 puta na dan, tlak, tezinu i tako to. Oooogroooman je jucer bio danas od oka mrvicu manji jos nisam izmjerila. Hodanje je avantura. Mislim da bol pojacavaju 8 folikula koji pucaju sami 😭😭
    9/9 za sada oplodjeno ali 1 ce najvjerojatnije propasti tako sam sada dobila poziv. Vjerujem da ce i vise s obzirom na spermio.
    Svaka svima cast vama koji ste isli u nekoliko stimulacija. Ja vam se divim. Za mene je ova avantura prva i zadnja barem dok je amh ovoliki. Ne bih ponovila ove boli.

Draga, ma samo ti idući put trebaju ići sa drugačijom/manjom stimulacijom. Ovo ti je prvi put pa su onda istraživali što uopće mogu.
    A bez brige, tebi će se AMH smanjiti barem malo dok rodiš ovu djecu i malo poodrastu 

💔💔💔

Matkiša 😎
    02. Svibanj 2021. 09:15

MTBica feritin 74, prije 2 mj... Ali to je to jer nisam ništa dodatno koristila... Meni izgleda ok...
    Piky ovisi koliko si nestrpljiva 🙃 ja sam na 6dpt imala finu crticu.... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.