Curee, ja sam danas postala ponosna tetka male curice !!! ❤️❤️👏👏👏
Sofi jakooo mi je zao,drzi se..bas sam mislila da ce bit sve ok..😞
Malo tele 🍬🍬🍬
Andela sretno ! ❤️
Leptirice 5 dana smo razlike, ja ti i Pami s terminima 👏👏
Cant wait 👏👏
Ruska nadam se da si dobro i da se lijepo oporavljas ,da je mala Kate dobra ,da lijepo jede i spava ❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
https://ibb.co/Vj5kDf6 nece on bit pametniji od nas,uspjeli smo ga uhvatit nekako 🥰
Predivan je😍😍😍
Miss cestitaaaaaaaam, nadam se da je s curkom sve okej i da Ce se uskoro igrat s malim rođakom 🥰🥰🥰
Anchy321 u tom slučaju navijamo da necemo biti tak koji Ce ostati trudan,ne zelimo izazvat srcani odma na pocetku trudnoce,to ne valja za bebu 😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Tuma hvala na savjetu bude li opet tako kritično da plaćem popit ću.. Ima mi smisla da je ok jedan uzet..
Piky meni je 5dan bila sjenica a na 7 se lipo vidjela.. Pa ako zelis skratit si zivciranje jer je ili nije 7dpt je dan kad moras imat makar sjenu ako je uspilo 🍀🍀🍀🍀🤗💐
Tuma hvala na savjetu bude li opet tako kritično da plaćem popit ću.. Ima mi smisla da je ok jedan uzet..
Piky meni je 5dan bila sjenica a na 7 se lipo vidjela.. Pa ako zelis skratit si zivciranje jer je ili nije 7dpt je dan kad moras imat makar sjenu ako je uspilo 🍀🍀🍀🍀🤗💐
Inače znam da se piše JEL je il nije* ovo JER ne znam odakle se stvorilo 🙄😂
Curee, ja sam danas postala ponosna tetka male curice !!! ❤️❤️👏👏👏
Sofi jakooo mi je zao,drzi se..bas sam mislila da ce bit sve ok..😞
Malo tele 🍬🍬🍬Andela sretno ! ❤️
Cant wait 👏👏
Ruska nadam se da si dobro i da se lijepo oporavljas ,da je mala Kate dobra ,da lijepo jede i spava ❤️❤️
I ja s vama 🥰😊🤭
Cant wait 👏👏
Na ovaj dio sam odgovorila 🙈
Miss- čestitam teta 🥳😊🥳🤗
Znači, nakon Tume, Women name i Samare, slijedimo nas četiri (ja, Miss, Teja i Leptirica) 🙊 brzo će to, jedva čekam 🙂🥰
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Dobro jutro!!! Danas imamo
Miss_Ivy - 2.5. transfer
Ako ja nisam nešto krivo zapisala. Sretno!!!
💔💔💔
Uspjela sve pročitati. Pa da krenem:
Nirvana2020, prešla ti nama 30 tjedana
Doria, wooohooo, dobra brojka
VM, wooohooo, idemo po jajašca. Zanemari koji je dan ciklusa, u ovome pratimo samo veličinu. Držmo fige da berba bude dobra.
Tiki, iskreno, ja se nadam da ako budem rađala, ipak neću morati preko carskog reza. Iako su mi već više njih najavili da je to za mene jedina opcija. Ali da, ako bude tako, napravit ću pauzu, ali ja ne mogu napraviti pauzu između poroda i novog pokušaja 2 godine radi godina - teško da će mi odmah prvi pokušaj biti uspješan.
Inače, jedna moja poznanica ima razliku od 1.5 godine između djece - oboje rođeno carskim rezom. Nije optimalno, znam, ali može se. Jednoj MPO curi ovdje su doktori dali zeleno svjetlo 6 mjeseci nakon poroda jer je lijepo zacijelila. Da sam mlađa, da, ne bih se igrala s tim, slažem se.
A na stimulaciju bih išla čim mi dozvole, pa makar išla na freeze all, treba ipak imati te zametke čim prije, tu se nema što gubiti vrijeme i za cure oko 35 već.
Anyway, ovo su za sad sve wishful thinking. Slažem se da tek trebamo roditi prve (a za neke od nas i ostati trudne kako spada )
Andela111, čestitam!!! Sad mazimo bebicu.
Lucka007, lijep završetak jedne jako ružne priče. Ne razumijem kako do osmog mjeseca trudnoće ne otkriju anomalije nespojive sa životom, tu je netko nešto sfušao.
SeniRemmus, hvala na upisu oko cjepiva. I sama slično razmišljam.
Lindsay, navijamo za dobar tulum! Pazi sad na sebe.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji