Cure pomagajte.. Imam ocajnu glavobolju, nemogu maknut glavom, smeta mi zvuk svijetlo sve, tolko me boli da mi se povraca.. Lekadol naravno nije pomogao.. Jel stvarno steti ako popijem jedan brufen? Postoji li nesto sto mi moze pomoc a da smijem.. 🥺🥺🥺
Cure pomagajte.. Imam ocajnu glavobolju, nemogu maknut glavom, smeta mi zvuk svijetlo sve, tolko me boli da mi se povraca.. Lekadol naravno nije pomogao.. Jel stvarno steti ako popijem jedan brufen? Postoji li nesto sto mi moze pomoc a da smijem.. 🥺🥺🥺
Sanjich ,ja sam neki dan vezala krpe oko glave I napravila sam si čvorove iza na potiljku i dva sastrane pored sljepoočnica...povracala sam od boli . Ništa nije pomoglo dok mi jedna prijateljica nije dala prijedlog...
Popij si 2 paracetamola odjednom (to su mi rekli i u bolnici kod bilo kakvih većih bolova) , i pokušaj zavezati glavu tako s nečim.
Popij crnu kavu sa limunom ,onako jaku i legni u mrak ...
Nadam se da će ti bar malo biti lakše. Ja kad nisam izludila taj dan i ovo me spasilo 🙈😘
endometrioza
Drage trudilice,
Pratim vas već duže vrijeme i jako puno ste mi svojim postovima pomogle kako na najbrži i najlakši način napraviti sve nalaze i krenuti u postupak. Kod mene i muža je sve u najboljem redu (od hormona,spermiograma, sono HSG), trudimo se vec godinu i 2 mjeseca, pa nam je dr preporucila AIH. Prošli ciklus smo isli u prvi postupak AIH, nažalost bezuspješno! Sad cekamo početak novog ciklusa i u nove pobjede! Navijam za sve vas da što prije ostavite ono zbog čega smo ovdje! ❤️
Sanjich ,ja sam neki dan vezala krpe oko glave I napravila sam si čvorove iza na potiljku i dva sastrane pored sljepoočnica…povracala sam od boli . Ništa nije pomoglo dok mi jedna prijateljica nije dala prijedlog…
Popij si 2 paracetamola odjednom (to su mi rekli i u bolnici kod bilo kakvih većih bolova) , i pokušaj zavezati glavu tako s nečim.
Popij crnu kavu sa limunom ,onako jaku i legni u mrak …
Nadam se da će ti bar malo biti lakše. Ja kad nisam izludila taj dan i ovo me spasilo 🙈😘
Znaci nisam jedina, odma stavljam kavu i znaci jos jedan lekadol.. Mislim da je on paracetamol.. Pogledam imam li jos sta te vrste 😶😶 ajme meni j
I ja drzin mokri rucnik.. Jel te bolila samo jedan dan? Ja inace ako ne popijem brufen oduzi se na par dana bojim se toga
Drage cure, cestitam na plusicima i super vijestima s uzv-a 🤗
Sretno s postupcima svma ostalima, ne znam je li samo moj dojam, ali imam osjecaj da je bilo puno uspjesnih postupaka, da se prosjek digao, samo neka tako dalje nastavi 😀
Imam pitanje, a ne znam gdje bih ga postavila drugdje.. ali zna li netko kakav je postupak ako zelimo drugo dijete iz MPO? Konkretno, ja cu roditi u srpnju i treba li proci opet neko vrijeme pokusavanja prirodno da bi isla po svoje 🐧? MM i ja smo pricali jos i prije o tome i ne bismo ih htjeli ostaviti u bolnici, oni su isto nasi, ne znam kako bih to objasnila, nadam se da nitko nece pogresno razumjeti…
Znam da inace ima i utjecaja je li bio carski ili ne, odnosno znam da zene ne bi smjele odredeno vrijeme zatrudnjeti (ali neke naravno zatrudne jer im uspije prirodno), ali kad je MPO u pitanju, kod mene bi bio FET, to je sve dogovoreno i netko ti mora odobriti "tajming" i odraditi transfer.
Mi ne bismo htjeli imati veliku razliku medu djecom, ali nazalost, ja moram vec sad razmisljati sto cu s poslom i ugovorom koji mi istice krajem 2022. pa volim biti unaprijed pripremljena.
Pa ako netko ima iskustva s ovim ili vam je ginekolog na konzultacijama spominjao razne scenarije, ja nazalost nemam takve info 😔
Samo da ti kratko kazem: ako zavrsis na carskom... Izricito su mi zabranili trudnocu slijedece dvije godine.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja sam bila popila jednom jedan lekadol forte(ne znam pod sta spada, ali se isto kao nw bi smio) jer nist drugo nisam imala kuci... Mislim da jedna tableta stvarno ne moze naskodit jer ih neces piti stalno. Ali ti odluci, naravno....
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ja sam bila popila jednom jedan lekadol forte(ne znam pod sta spada, ali se isto kao nw bi smio) jer nist drugo nisam imala kuci… Mislim da jedna tableta stvarno ne moze naskodit jer ih neces piti stalno. Ali ti odluci, naravno….
Kod lekadol fortea djelatna je paracetamol. Tako da je on ok. :)
26.4. 7+1 ❤️
Lindsay, Doria 🤞🤞🤞🤞 za što više oplođenih.
Andela111 neka se čvrsto primi! 🤞🤞🤞
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Darliv. U 27.tjednu sam a termin mi je 31.7 sretno tii😘😘😍❤
Azospermia
Lindsay, Andela111, sretnooooo od srca 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji