Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    01. Svibanj 2021. 21:32

anchy321

Malotele a cuj moras birat ili ces bit doma pa jest ili u bolnici pa spavat 😅😅 samo nek se sve to smiri da mozes ic domeka spavat i papat sve redom 🤞
    A vidi to su te muške taktike..prvo u grad na kavu pa kući na trljanje guze 🤭🤭🤣🤣

Umjesto mene su svi izabrali 😅 jel te uspio muz malo protrljat po guzi? 😂 Mene je teta dokt protrljala malo po trbuhu, gledala je bebu koja je odlicno, kaze da joj je malo trbuscic veci ali da je to zanemarivo, to je norm kod ivf beba,sve ostalo odgovara svemu..malo smo se uhvatile te moje kolestaze,pitala sam jel moguce da se javila tako rano zbog ivf,rekla je da vjerojatno i je, inace bi u kasnijim tjednima buknula,a i to sto su se obje blastice primile nije pogodovalo situaciji..kaze da to nije opasno za bebu sad nego kasnije, porod ce bit vj sa 37tt, ukoliko enzimi i zucne budu pod kontrolom,a u bolnici ostajem do daljnjeg jer su jako visoki i cekat cemo da padnu u neke normalne vrijednosti, a za bebu je rekla da je tvrdoglav,da je zabio liceko u posteljicu i da nece da se slika,dosla sam do zaključka da je to cacino dite,ni on se nece bas puno slikat 😂 ugl mirna sam sad i dusa mi je na mjestu i spremna sam do poroda lezat tu,iako ona kaze da necu jer je to predugo a i da psihički ne prolupam ako se sve bude uredno smanjivalo 🤗

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    01. Svibanj 2021. 21:34

https://ibb.co/Vj5kDf6 nece on bit pametniji od nas,uspjeli smo ga uhvatit nekako 🥰

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

Anči 💕
    01. Svibanj 2021. 21:42

Malotele je je 🙈🙈
    Bas mi je drago da je s bebom sve uredu..a vidi kako je stavio rukicuu 😍😍 nadam se da neces bas do poroda morat ostat i da ces uskoro domeka 🤞 bitno da te tamo paze i maze pa makar i po trbuhu 😅 navijam da se to sve brzo spusti u granicu normale pa da uzivas do kraja trudnoce..jel bar manje svrbi

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

01. Svibanj 2021. 21:45

Ina85

Imam pitanje za vas expert sa utricima. Doktor mi prepisao utrogestan 200 po 3 puta na dan. Danas mi je 5dpo i imam osjecaj laganih grcica kao pred mengu 😳 il se mrvica gnijezdi sto je vrlo moguce . Ja sam vrlo osjetljiva . Al mi se cini prerano za tako nesto. Jest da sam prosli put na 7dpo dobila poz testic i sokirala se. Sto je naravno zavrsilo biokemijskom . Moze li to biti utrogestan pa imam taj osjecaj???

A sta si vracala? Ja sam s blasticom imala 2 dan grč u noći i preznojavanje a na 5dpt vec pozitivan test 

Ina85
    01. Svibanj 2021. 21:47

Sanjich 👶

Ina85

Imam pitanje za vas expert sa utricima. Doktor mi prepisao utrogestan 200 po 3 puta na dan. Danas mi je 5dpo i imam osjecaj laganih grcica kao pred mengu 😳 il se mrvica gnijezdi sto je vrlo moguce . Ja sam vrlo osjetljiva . Al mi se cini prerano za tako nesto. Jest da sam prosli put na 7dpo dobila poz testic i sokirala se. Sto je naravno zavrsilo biokemijskom . Moze li to biti utrogestan pa imam taj osjecaj???

A sta si vracala? Ja sam s blasticom imala 2 dan grč u noći i preznojavanje a na 5dpt vec pozitivan test

Mi smo u prirodnim pokusajima jos zasad. Meni su rekli da probamo zasad tako a ako neide onda ivf. Danas sam 5 dan nakon ovulacije. I cudan osjecaj grcici lagani kao da  se menga priprema . Pa sam mislila da moze bit od utrogestana 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

MaloTele
    01. Svibanj 2021. 21:49

anchy321

Malotele je je 🙈🙈
    Bas mi je drago da je s bebom sve uredu..a vidi kako je stavio rukicuu 😍😍 nadam se da neces bas do poroda morat ostat i da ces uskoro domeka 🤞 bitno da te tamo paze i maze pa makar i po trbuhu 😅 navijam da se to sve brzo spusti u granicu normale pa da uzivas do kraja trudnoce..jel bar manje svrbi

Mozda bi mogli pokusat da malo za promjenu ti protrljas njega po guzi, mozda bi tako uspjelo 😂 mi zene sve krivo radimo ocito 😅 je je,super je beba a to mi je najbitnije, zbog toga i jesam tu di jesam 😊 rekla mi je da sam jako trezvena lucidna i nacitana o mpo i kolestazi,mislim si eh da samo uđes na forum, puno nas bi ovdje bili bolji dokt nego neki koji kao jesu xd a manje je,al svrbi jos, npr trenutno me koljena i listovi svrbe,nije luđački ali dovoljno da  izludis uskoro 😂 nadam se da ti nije stigla m,jesmo uspjeli izbjeći crvenilo? 😂

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

01. Svibanj 2021. 21:51

Ina85

Sanjich 👶

Ina85

Mi smo u prirodnim pokusajima jos zasad. Meni su rekli da probamo zasad tako a ako neide onda ivf. Danas sam 5 dan nakon ovulacije. I cudan osjecaj grcici lagani kao da se menga priprema . Pa sam mislila da moze bit od utrogestana

A neke cure govore da su od utrića svašta osjećale.. Ja nisam imala nista osim umora od njih 🤷  

razigrana
    01. Svibanj 2021. 21:53

Sanjich , ja imam natekle bradavice (naravno od profesterona) , nekidan sam imala greceve dost jake kao pred mengu, a to je bilo 2 dana nakon transfera. I dalje osjecam blagu napetost u donjem dijelu trbuha, moze bit od utrogestana... 

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Anči 💕
    01. Svibanj 2021. 21:56

MaloTele

anchy321

Malotele je je 🙈🙈

Mozda bi mogli pokusat da malo za promjenu ti protrljas njega po guzi, mozda bi tako uspjelo 😂 mi zene sve krivo radimo ocito 😅 je je,super je beba a to mi je najbitnije, zbog toga i jesam tu di jesam 😊 rekla mi je da sam jako trezvena lucidna i nacitana o mpo i kolestazi,mislim si eh da samo uđes na forum, puno nas bi ovdje bili bolji dokt nego neki koji kao jesu xd a manje je,al svrbi jos, npr trenutno me koljena i listovi svrbe,nije luđački ali dovoljno da izludis uskoro 😂 nadam se da ti nije stigla m,jesmo uspjeli izbjeći crvenilo? 😂

Hahahahahaha 🤣🤣 pa umro bi prvi dan trudnoce  hahahahah😅😅 
    Nije stigla 🥳🥳

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Svibanj 2021. 21:58

MaloTele ❤❤❤❤❤ divannnn 🦋🤩🤩

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.