Andela PUPO ❤️ 🙏🤞
Linsday sretnoo 💗💗💗
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Andela htjela sam reci da ih je piknuka, svih 9 su zrele bile a tek sutra cu saznati koliko ih se podijelilo.
Lindsay sretnooooo 🙏
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Drage trudilice,
prvi put se javljam na forum, no pratim vas već neko vrijeme i navijam u tišini 🤩.
Prvo, čestitke svim trudnicama i novopečenim mamama, a ostalima želim da to što prije postanu 💕💪🏻.
SofiSofi drži se 😔🤍
Mi prolazimo kroz prvi postupak inseminacije - 4 folikula 9 dc, 11 dc nastavio rasti samo 1 (zaključak samo 1 potencijalni folikul i dobivam štopericu). Zanima me jesu li onima koje su također radile inseminaciju pogledali veličinu folikula neposredno prije inseminacije? Meni nisu pa me to jako začudilo jer po nekoj logici je i taj jedan koji je rastao mogao prestati rasti do planirane inseminacije? Ili sam zabrijala? Isto tako, potpuno neočekivano me baš dosta bolio sam postupak inseminacije, puno jače od sono HSG pregleda, a do sad nisam nigdje pročitala da bi moglo toliko boljeti 🤷🏻♀️
Sretno svima 💛
💛🧡
Mattan ❣❣❣
Sofi koma situacija 😣😣, baš mi je žao! Drž' se i dalje u nove pobjede čim budeš spremna!
Andela111 prekrasnoooo!! Držimo 🤞🤞🤞🤞 za dalje! 😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Tuma meni je isto poslodavac isplatio u 12mj neki povrat poreza. Sad cekam hocu li sto dobiti jer sam ja proslu godinu bila na komplikacijama do 20.4. Nadam se da hocu da mogu ici kupiti cocoonababy 😂
Sofisofi jako mi je zao. 😔 Drzi se draga ❤️
Nirvana nemas vremensko ogranicenje. Znam da moras prestati s dojenjem prije Feta i ako je carski da razmak između dva poroda treba biti oko dvije godine kako bi se izbjegle komplikacije. Osobno cu ici po svog smrzlica kad mi malecka bude oko 2,5g. Odnosno, prvo cu napraviti pretrage pa onda kad sredim nalaze po njega. 😉
Sretno cure danas i uzivajte u vikendu!
Vrlim vas hrabrice sve moje ❤️
Bila je ovdje MPO majka kojoj su rekli da može za 6 mjeseci jer se lijepo oporavila od carskog. Nije dojila.
I meni to zvuči prerano, ali može se. Ako ja budem imala tu situaciju, vjerojatno ću čekati godinu dana. Ali ja sam ipak starija od vas 😁😁😁
Meni sestra između dva carska 20 mjeseci razlike, s time da se radi oporavka same zene unutar jos jedne godine ne preporuca jos jedna trudnoca to mislim i na prirodne i MPO koje su je iznjele t do kraja, e sad sto se tice dojenja i trudnoce ja sam dojila i ostala trudna🤷♀️ , s time da mi je nakon prve t M dosla nakon 7 mjeseci, u drugoj nakon 10 mjeseci , za sad nemam oper
Sofisofi bemu bas mi je žao , drzi se vrlim🤗😢
Tuma nije mi nista doslo, meni to nikad ne dođe, a isplate mi novce 🤷♀️
Tam mora proci dva mjeseca od cijepljenja do stimulacije (u mojoj poliklinici je tako).
Meni je dosla obavijest na e-pretincu i to 27.4 opovratu
Drage moje!!!! Ja sam PUPO!!!! Vracen osmostanicni!!!!!Izgleda predivno kao cvetic!
Cestitam PUPO 🥳nek se malac čvrsto drzi za mamu sljedecih 8 ipol mjeseci🤞🙏🏻
SofiSofibaš mi je žao 😔 drži se. Nadam se da ti ipak kiretaza neće trebati. Šaljem zagrljaj 💗 i tako je, nema predaje! Odmori i u nove pobjede 💪
Nirvana ja te razumijem. Ni ja nebi htjela ogromnu razliku među djecom, ali mislim da godina dana između mora proći za postupak. Jer općenito ginekolozi savjetuju i kod prirodnih trudnoća (imam sad friskih mama pa su mi pricale) da se pri čeka do godine dana da se maternica i sve vrati u normalu. Pa s obzirom na to neznam baš da bi prije mogle u postupak. U slučaju carskog, Ruska je pisala 2 godine. E sad, ako se daj Bože zalomi prirodno to ti nitko ne može zabranit! 😁🙃
👍
SofiSofi jako mi je žao, stvarno sam se nadala da bude sve u redu …bit će ,ali vjerujem da ti nije lako u ovom trenutku. Drži se i hrabro dalje ❤ nadam se da će sve samo otići da ti skrati agoniju.
Tiinaa crtica je tamnija malo, ja sam ti rekla da ti tu štopericu nećeš ispratiti 💟💟💟
Lindsay support kokici mojoj ❤❤❤❤🐔🥚🥚🥚🥚
Andela 💟 gooo po bebu.. :)
Doria , 🤞 za puno jaja :) ❤🥚🥚🥚
Ti si vec 15 tt ajme prije li😘😍
Sortiraj odgovore
Najstariji