Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    01. Svibanj 2021. 22:06

Sanjich moja frendica je oko 12.,13.tt imala uzasne migrene, tjedan dana su trajale i popila je brufen. Nije mogla izdržati. Kasnije je rekla dr da je popila u tih tjedan dana 3 brufena i on je rekao da oke, da neće ništa biti od toga što je tih par dana uzela par tableta, da ne smije ući u naviku i biti češće ali da je gore za trudnoću kad je u bolovima nego kad popije 1 tabletu.... E sad, ovisi od dr do dr.. Ti vidi dal ćeš uspjeti ovako kako su ti cure savjetovale... 
    MaloTele a vidi ti to malo čudo kako se skriva iza rukice🥰😍 super da nije opasno za bebu prije 37.tt, a ti ćeš već nekako izdrzat.. Nadam se da će ti te tablete stvarno pomoći i da se se svrbez svesti na minimum i da ćeš što prije moći doma. 😊 Da, svima ovdje trbuscic veći i bebice veće po mjerama osim moje 😓 
    Lindsay više ne znam jesam li kom ili ne, ali 9 je odličan broj. Nek ih se što više nastavi dijeliti 🤞🤞
    Cure, laku noć, ja sam iscrpljena, a sutra imamo puno planova, idem odmoriti da budem spremna za sutra 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• BugaDuga
    01. Svibanj 2021. 22:09

Ruska1986

BugaDuga

Ruska1986

Sanjich 👶

Cure pomagajte.. Imam ocajnu glavobolju, nemogu maknut glavom, smeta mi zvuk svijetlo sve, tolko me boli da mi se povraca.. Lekadol naravno nije pomogao.. Jel stvarno steti ako popijem jedan brufen? Postoji li nesto sto mi moze pomoc a da smijem.. 🥺🥺🥺

Ja sam bila popila jednom jedan lekadol forte(ne znam pod sta spada, ali se isto kao nw bi smio) jer nist drugo nisam imala kuci… Mislim da jedna tableta stvarno ne moze naskodit jer ih neces piti stalno. Ali ti odluci, naravno….

Kod lekadol fortea djelatna je paracetamol. Tako da je on ok. :)

Mislila sam neofen forte 🙈 ne znam otkud mi lekadol, nikad ga ne pijem 🤷🏻‍♀️

Da, kod neofena je djelatna ibuprofen. Pa nije preporucljiv. 😊

26.4. 7+1 ❤️

Matkiša 😎
    01. Svibanj 2021. 22:13

SofiSofi tako mi je žao! 🥺🥺
    Ina85 ovaj  put se osjetilo da se nešto drugo zbiva, potpuno drugačiji grčevi i stezanja  :) a počelo je negdje 3,4 dnt... 
    A navečer na dan transfera me uhvatila drhtavica, znoj, i onak hoću li se ukakat ili povratiti osjećaj 🙈🙈 i prošlo nakon par trenutaka.. I još jednom tako sutradan....
    PROLAKTIN - ne znam više s kim sam tipkala o njemu ali sa 1x1 Bromergon je bio cca 20 a sad smanjenjem doze  0,5x1 je skočio na 339!
    Tako da mislim da će me vratit na jednu dnevno....
    D vitamin - digla ga sa 60 na 88 u 2 mjeseca (1 ampula tjedno- D vital) s tim da mislim da je u međuvremenu i pao jer ga od transfera ne koristim... A i ne znam u kojoj bi ga dozi sada uzimala pa čekam uzv da ih ispitam.. I treba li uz prenatale uzimati uopće dodatno... 
    Pretpostavljam da sada D vital nije pametna ideja ili? 
    Folati -64,1 ( ref 7-39,7) ne fali 😂
    Željezo -16 moglo bi i bolje?!

Kissi kissi hrabrice 💜

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    01. Svibanj 2021. 22:16

MaloTele ajmeee ee 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 što je ovo slatko 💜💜💜 ne daj se svrbežu glupom!

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Piky
    01. Svibanj 2021. 22:26

Sanjich 👶

Ina85

Imam pitanje za vas expert sa utricima. Doktor mi prepisao utrogestan 200 po 3 puta na dan. Danas mi je 5dpo i imam osjecaj laganih grcica kao pred mengu 😳 il se mrvica gnijezdi sto je vrlo moguce . Ja sam vrlo osjetljiva . Al mi se cini prerano za tako nesto. Jest da sam prosli put na 7dpo dobila poz testic i sokirala se. Sto je naravno zavrsilo biokemijskom . Moze li to biti utrogestan pa imam taj osjecaj???

A sta si vracala? Ja sam s blasticom imala 2 dan grč u noći i preznojavanje a na 5dpt vec pozitivan test

Cure kad bi ja onda mogla praviti test, vraćena blastica 26.04, danas 5 dan. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

Tweety88🐞
    01. Svibanj 2021. 22:38

MaloTele

https://ibb.co/Vj5kDf6 nece on bit pametniji od nas,uspjeli smo ga uhvatit nekako 🥰

Predivno 🥰💛

💛🧡

razigrana
    01. Svibanj 2021. 22:42

Ja imam afticu malu na jeziku koja mi se uvijek pojavi pred mengu i sad sam uvjerena da cu dobit memgu 😥. Totalno necu moci docekati iducu subotu 🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

MaloTele
    01. Svibanj 2021. 22:48

Dada, matkiša,tweety hvala curke, jedva cekam i vaše slike,sve smo tu zasluzile 😊
    Anchy321 kako mislis umro, od previše trljanja il' hormona? 🤣😂 Zamisljam kako si ga trljala,on se odma oplodio i samo skljokao na pod,a ti sjedis kraj njega u rolama, crna udovica ostala bez bebe i muza 🤦🤦😔
    Tuma znala sam ja to sve i bez nje,ali ovo mi je bila potvrda jos za sve to, enzime cemo kontrolirati i to je to, hospitalizacija jos koji tjedan prije poroda,sve znam kaj me ceka 😂 a tvoja bebica je dobro, stvarno to mislim,  tko garantira uopce da su je dobro izmjerili,nemoj se puno nervirati prije vremena,znas da nekad ne znaju oni to procijeniti kak spada.. ovdje na odjelu ležala cura,rekli su joj da je beba manja,oko cca 3kg, rodila je curicu od 4700g, toliko o njihovim procjenama.. pokusaj se opustiti i vidjet ces u utorak curku svoju koja Ce bit dobro 🤞🤞🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Anči 💕
    01. Svibanj 2021. 23:38

Malotele hahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 koji scenarij 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ma cim bi vidio pozitivan test dobio bi srcani..nebi ga hormoni stigli ni uhvatit 😅😅 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunflower14
    02. Svibanj 2021. 00:04

Malotele 😍
    Ina ja sam isto imala grčeve i pretpostavila sam da je od utrića, ali ne znam ni sama je li bilo od njih.  Par dana prije bete bolilo me bas kao sto bi me bolilo pred mensturaciju, a onda dobijem pozitivnu betu. Ugl.sve ti je moguće!🙂
    Matkiša tak sam i ja probala spustiti na pola tablete bromergona pa mi je opet skočio i vratila se na jednu tabletu. Samo sto je meni s jednom tabletom razina prolaktina bila kao tebi s pola tak da možda te i ostavi na pola. 
    Doduše, nama je povišen prolaktin bio jedina poznata stvar tj.nalaz koji nije bio kako treba i nismo prirodno uspjevali bez obzira na tu razinu prolaktina koja je u dozvoljenim razinama. 
    Svakako, ne šteti da je on što niži. 
    Eto, nisam ti sad ništa pomogla s ovim komentarom 😅 vidjet ćeš što ti dr.kaže.🙂😚

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.