Tuma pitaj me za mjesec dana 😂😘… Malo je lakse svakim danom, ali i dalje se bojim 🙄
Mi smo tu da navijamo prvo do 30tt onda do 36 e onda u 37 slobodno rađaj😘🤞🤗
Andela cestitke na pupo stanju!
Ja gotova. Kao sto je netko i pisao, polijepili se folikuli jedan za drugi i nekoliko za endometrijom i to nije vadila. Ukupno 8 nije aspirirano.
Uspjela je 9 jajceka aspirirati. Svi su oplodjeni za sad.
Sutra nove info. Spermio los kao i uvijek, spermici se broje u stotinama a ne u milijunima kod nas. Morfologija odmah opada s tim sto ih je malo kaze pa plivaju svakako jer im je siroko polje. Izabrala je najbolje pa sta bude bit ce 😘😁
Doria cestitke na lijepom broju folikula. Neka se svi oplode 🤗🤗🤗
🤗🤞🙏🏻
I tako mužić me izveo malo u grad da se iskupi sto je zajebo 😅😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dobro iskupljenje🤗
Drage trudilice,
prvi put se javljam na forum, no pratim vas već neko vrijeme i navijam u tišini 🤩.
Prvo, čestitke svim trudnicama i novopečenim mamama, a ostalima želim da to što prije postanu 💕💪🏻.
SofiSofi drži se 😔🤍
Mi prolazimo kroz prvi postupak inseminacije - 4 folikula 9 dc, 11 dc nastavio rasti samo 1 (zaključak samo 1 potencijalni folikul i dobivam štopericu). Zanima me jesu li onima koje su također radile inseminaciju pogledali veličinu folikula neposredno prije inseminacije? Meni nisu pa me to jako začudilo jer po nekoj logici je i taj jedan koji je rastao mogao prestati rasti do planirane inseminacije? Ili sam zabrijala? Isto tako, potpuno neočekivano me baš dosta bolio sam postupak inseminacije, puno jače od sono HSG pregleda, a do sad nisam nigdje pročitala da bi moglo toliko boljeti 🤷🏻♀️
Sretno svima 💛
Tweety88 ja sam prosli ciklus imala inseminaciju, i bas nista me nije bolilo, kao papa test... meni je gledao velicinu folikula prije same inseminacije... dobrodosla i cim prije otisla! 🥰
SofiSofi jako mi je zao 😔
Ja si veceras dajem stopericu, Decapeptyl, a u pon punkcija 🥴 prvi put mi je i uopce ne znam sto ocekivati... i nije me poslao da izvadim estradiol i progesteron... jel to onda znaci da idem na ET ili FET? Vise nista ne razumijem 🤣🤣
05/2022 💙 T
Dobro iskupljenje🤗
Da da 😁
Kako je Marija 🤭😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Drage trudilice,
prvi put se javljam na forum, no pratim vas već neko vrijeme i navijam u tišini 🤩.
Prvo, čestitke svim trudnicama i novopečenim mamama, a ostalima želim da to što prije postanu 💕💪🏻.
SofiSofi drži se 😔🤍
Mi prolazimo kroz prvi postupak inseminacije - 4 folikula 9 dc, 11 dc nastavio rasti samo 1 (zaključak samo 1 potencijalni folikul i dobivam štopericu). Zanima me jesu li onima koje su također radile inseminaciju pogledali veličinu folikula neposredno prije inseminacije? Meni nisu pa me to jako začudilo jer po nekoj logici je i taj jedan koji je rastao mogao prestati rasti do planirane inseminacije? Ili sam zabrijala? Isto tako, potpuno neočekivano me baš dosta bolio sam postupak inseminacije, puno jače od sono HSG pregleda, a do sad nisam nigdje pročitala da bi moglo toliko boljeti 🤷🏻♀️
Sretno svima 💛
Tweety88
Ja sam prošli ciklus imala inseminaciju koja je na trenutak bila bolna, nešto slično kao i sono HSG-a! Nažalost, beta negativna...sad čekam novi ciklus pa još jedan postupak AIH. Što se tiče samih folikula, dolazila sam na preglede i mjerenja 9dc, 11dc (stoperica) i 13dc neposredno prije samog postupka.
Bez obzira na sve statistike male uspjesnosti, ja sam se ipak nadala nekom čudu. Idemo dalje u nove pobjede i nadam se da ćemo što prije prijeći na forum o trudnoći! ❤️
Tweety, koliko sam ja upoznata sa inseminacijom ,a nisam puno jer nisam išla tim putem...prati se jedan vodeći folikul. Neće ti sve 4 koje je vidjela biti vodeći. Ne brini, sve je to kako treba i bit će dobro. Želim ti od srca da sve prođe dobro i da ti uspije ❤❤
Bajo jel ti vidiš jako vrijeme leti ,i sama se čudim što za 5 dana sam puna 4 mjeseca "noseća" 😁 kad me netko pita koliko sam i kad kažem da sam ušla u 16.tjedan, prvo se zamislim jesam li dobro rekla. Vrijeme mi je baš proletjelo brzinom munje,još 3 tjedna i ja sam na pola puta ,AJMEEE 🙈🥰🥰🥰🥰
Samo da nastavi sve ovako dobro kao do sada 🙏❤❤
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji