Tuma drago mi je da si malo zivnula, primjera ima hrpu okolo,i da je sve ispalo sasvim okej, tako ce i kod tebe,brzo ce utorak i curka ce bit super,norm da se brines i ja bi se brinula ali pokusaj sto manje, mozda je samo manja bebica, a i znas da oni ne znaju sve, drzi se ,bit Ce to dobro 😘
Womenname ajme predivna je malenaaa, sig si jako ponosna na nju, bome vec izgleda ko prava osoba 😊😊
Nista drugo nisam zapamtila 🤦🤦
Ja dobilaa tablete, o da o da o daa 💪💪 enzimi su jos skocili, pretp i zucne al njih vadim sutra i lezi i pij tablete dok se ne smanje u neku normalu, samo se nadam da Ce me manje cohat veceras nakon doze tabletica 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Tuma drago mi je da si malo zivnula, primjera ima hrpu okolo,i da je sve ispalo sasvim okej, tako ce i kod tebe,brzo ce utorak i curka ce bit super,norm da se brines i ja bi se brinula ali pokusaj sto manje, mozda je samo manja bebica, a i znas da oni ne znaju sve, drzi se ,bit Ce to dobro 😘
Womenname ajme predivna je malenaaa, sig si jako ponosna na nju, bome vec izgleda ko prava osoba 😊😊
Ja dobilaa tablete, o da o da o daa 💪💪 enzimi su jos skocili, pretp i zucne al njih vadim sutra i lezi i pij tablete dok se ne smanje u neku normalu, samo se nadam da Ce me manje cohat veceras nakon doze tabletica 😊
Jesu rekli sta kolko ostajes? Jaooo samo da se uspijes naspavaaat malo 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
A nisu,ja sam se pripremila na 10ak dana minimalno, ne vjerujem da ce mi se tako brzo sniziti pa da me puste u pon 😃 pa da,bas to, samo da malo odmorim, nemrem ovak vise ni funkcionirati kak spada 😅
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
A nisu,ja sam se pripremila na 10ak dana minimalno, ne vjerujem da ce mi se tako brzo sniziti pa da me puste u pon 😃 pa da,bas to, samo da malo odmorim, nemrem ovak vise ni funkcionirati kak spada 😅
Ajde bar znas da ce ti pomoc...bas mi je zao kaj to prolazis..sad kad tablete prorade bit ce to super 👌🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
SofiSofi danas je 7+3, odnosno 6+6 po UZV. Velicina:10mm. Dr. Nije komentirala ta 4 dana zaostatka po UZV, pa cu se praviti da ne postoji. Koliko si ti?
Ja sam 6+1 po mom doktoru a po MTBici 7+1. A sve je to tu negdje,radi se o danima….
Inače meni je pregled sutra pa imam razne verzije šta bi moglo krenit po zlu…. Normalno da se nadam da će bit sve ok,ali kad sve znam šta može bit…
I pomislim, pa zar je moguće da ću ja postat majka
Bit ce sve u redu, drzimo fige sutra. Ta tvoja recenicu zadnja me bas ganula. Svasta žene prolaze za to malo klupko sreće! I da SofiSofi, postat ćeš majkaaaaaaa 🤩
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cure moje, pa ovaj Cetrotide nas satrao.
Prvo se nikako nije razbistrio lijek, pa nismo mogli svu tekucinu izvuci iglom, pa se dio za zaserafit skinuo s iglom pa nismo mogli drugu zaserafit. Dok smo mi jos to skuzili.
I onda me piknuli prije sat vremena i sad evo imam crveni osip oko mjesta uboda 🤔
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav žene,
konačno su mi gotovi svi nalazi i sve je dobro osim stitnjace koja je povišena (6.7) 😔 Ima li netko da je imao isti problem i koliko dugo je trebalo da se stitnjaca unormali nakon terapije? Bas me to rastužilo i zabrinulo…ja nikakve nuspojave nemam.
Ja kad ne uzimam tablete skoci mi TSH na 6-7. U prosjeku mi treba 2-3 tjedna nakon terapije da se spusti na 2
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Pmak super za srce! Jesi prestala plakati 😃😘
Hvala svima na odgovorima, smirile ste me! Najbolja podrška 😘
👩 40 👨 39
Pmak 💟💟💟🐞🙏 divnooo,baš mi je drago 💟
munja koji tu je danas dnt ali crtica se lijepo nazireeee, daj Bože da ti tamni ❤❤
Dolly ajme curica,čestitam..tako mi je drago da je sve ok,od one male betice do divne djevojčice..
Što se iscjetka tiče imam identičan, navodno je normalno,ne brini 💟💟
E sad recenzije na baby watcher za 20e ,neki kineski...znači hvatala sam ju od lijeve strane na desnu i na kraju je popustila u sredini 🤣 trebalo mi je dobrih 15min da uhvatim dovoljno za snimku 🙈🙈 taman kad krenem ,ona ode...
Pokušala sam upload video, neznam jesam li uspjela,pa tko želi čuti....
Uglavnom za te novce, ja zadovoljna. Jednom tjedno ću si raditi uzv...možda dva 🤭🤭🤭
Prvo se nikako nije razbistrio lijek, pa nismo mogli svu tekucinu izvuci iglom, pa se dio za zaserafit skinuo s iglom pa nismo mogli drugu zaserafit. Dok smo mi jos to skuzili.
I onda me piknuli prije sat vremena i sad evo imam crveni osip oko mjesta uboda 🤔
To crveno je normalno, smiri se nakon sat, dva. Meni je zadnju inekciju dala sestra, jos uvijek imam modricu na trbuhu. Izvuci iglu skroz do čepa, lagano, imas kao mali prozorcic na čepu kroz koji vidis do kud je dosla igla. Onda neces imati problema. Nadam se da sam ok objasnila. Ako nisam reci, pa cu se potruditi bolje
👩 40 👨 39
Sortiraj odgovore
Najstariji