Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 16:15

iris_iris

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iris_iris

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rina89, da, ne može se znati zašto su propali. Ali činjenica jest da se preporučuje da BMI bude između 20 i 30, a neki minimum minimuma je 18. Budeš se zdebljala do iduće trudnoće, ovu ćeš odraditi ovako.iris_iris, u estradiol se ne razumijem osim u kontekstu zrelih jajnih stanica…

ni ja se ne razumijem, Matkiša mi je napisalaE2, P4, pa sam si mislila ok, ako cu trebat uzimat i estrofem i utrice, imam pokriveno oboje s pretragom.. ali estradiol nisu ni komentirali ustvari… bio mi je 894 u petak, sad je 627. pokusavam istrazit sto bi to moglo znaciti…

estradiol je bitan prije aspiracije da se vidi je li i koliko zrelih stanica. Poslije… pojma nemam.
    Inače, ja sam prije aspiracije vadila E2 i P4 jer se po E2 vidi kakva će biti aspiracija i treba li je pomaknuti, a P4 da se vidi je li endo fino zreo ili prezreo.

aha, kužim.. logično.. a valjda je i poslije bitno ako dobivamo estrofem.. pokušat ću pronać kakvu konkretnu info jer mi pogađanje baš i ne ide ubacit ću koji utrić svakako, a vidjet ću spominje li se igdje da bi bilo dobro pojačati i estradiol.. hvala na sudjelovanju

Kad saznaš, nauči i nas, moja tekica je gladna novih info 

💔💔💔

iris_iris
    28. Travanj 2021. 16:20

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iris_iris

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iris_iris

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rina89, da, ne može se znati zašto su propali. Ali činjenica jest da se preporučuje da BMI bude između 20 i 30, a neki minimum minimuma je 18. Budeš se zdebljala do iduće trudnoće, ovu ćeš odraditi ovako.iris_iris, u estradiol se ne razumijem osim u kontekstu zrelih jajnih stanica…

ni ja se ne razumijem, Matkiša mi je napisalaE2, P4, pa sam si mislila ok, ako cu trebat uzimat i estrofem i utrice, imam pokriveno oboje s pretragom.. ali estradiol nisu ni komentirali ustvari… bio mi je 894 u petak, sad je 627. pokusavam istrazit sto bi to moglo znaciti…

estradiol je bitan prije aspiracije da se vidi je li i koliko zrelih stanica. Poslije… pojma nemam.
    Inače, ja sam prije aspiracije vadila E2 i P4 jer se po E2 vidi kakva će biti aspiracija i treba li je pomaknuti, a P4 da se vidi je li endo fino zreo ili prezreo.

aha, kužim.. logično.. a valjda je i poslije bitno ako dobivamo estrofem.. pokušat ću pronać kakvu konkretnu info jer mi pogađanje baš i ne ide ubacit ću koji utrić svakako, a vidjet ću spominje li se igdje da bi bilo dobro pojačati i estradiol.. hvala na sudjelovanju

Kad saznaš, nauči i nas, moja tekica je gladna novih info

Dogovoreno 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Mare0208
    28. Travanj 2021. 16:23

Anchy i ja sam kod profa. 
    Nadalica moj je duuugo spavao u vreći. Dokle god sam uspijevala naći brojeve. U kindać nisam stavljala nikad ništa, ni plišance. Preko zime bih ga dodatno pokrivala ali bih deku zakačila s obje strane pod madrac.

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Nerita
    28. Travanj 2021. 16:34

Pozdrav mamice i buduće mamice, čekalice itd….
    Evo da se javim po prvi put, nadam se ugodnom i dugom tipkanju… Nadam se ne predugo na ovoj temi 🤗. Ukratko u potpisu imate sve…Inače imam 2 hahara, a sad je pikušaj prvi za 3- će 😃.
    Svima SRETNO!!! ❤

• Nerita
    28. Travanj 2021. 16:38

Nerita

Pozdrav mamice i buduće mamice, čekalice itd….Evo da se javim po prvi put, nadam se ugodnom i dugom tipkanju… Nadam se ne predugo na ovoj temi 🤗. Ukratko u potpisu imate sve…Inače imam 2 hahara, a sad je pokušaj prvi za 3- će 😃.Svima SRETNO!!! ❤

munja
    28. Travanj 2021. 16:39

Nerita

Pozdrav mamice i buduće mamice, čekalice itd….Evo da se javim po prvi put, nadam se ugodnom i dugom tipkanju… Nadam se ne predugo na ovoj temi 🤗. Ukratko u potpisu imate sve…Inače imam 2 hahara, a sad je pikušaj prvi za 3- će 😃.Svima SRETNO!!! ❤

Pozdrav i tebi, i ja se nadam dugom i pozitivnom tipkanju, nadam se da ce ti ovaj 3 uspjeti iz prve... u kojoj si fazi?

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Nerita
    28. Travanj 2021. 16:42

munja

Nerita

Pozdrav mamice i buduće mamice, čekalice itd….Evo da se javim po prvi put, nadam se ugodnom i dugom tipkanju… Nadam se ne predugo na ovoj temi 🤗. Ukratko u potpisu imate sve…Inače imam 2 hahara, a sad je pikušaj prvi za 3- će 😃.Svima SRETNO!!! ❤

Pozdrav i tebi, i ja se nadam dugom i pozitivnom tipkanju, nadam se da ce ti ovaj 3 uspjeti iz prve… u kojoj si fazi?

Čekam betu do  07.05., terapija do tada utrogestan 3×2

Matkiša 😎
    28. Travanj 2021. 16:44

Iris_iris meni su samo komentirali da je bitan da se vidi u kojoj ti je tijelo fazi ciklusa... Npr meni su tako dokazali ovulaciju iako folikul nije puknuo nego prerastao u cistu...
    Anitram1982 sretno i držim fige 🥳🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nadalica
    28. Travanj 2021. 16:50

Mareo hvala na info, i ja zakacim dekicu ali ona to skine i obavezno progura nogu kroz resetke, a ovaj jastuk za dojenje je tu jer inace koliko nemirno spava okrece se i onda udari glavom pa place 🤷 Mene strah jer je na stomaku, sve mislim da ce da se ugusi, mada i ja sam malo panicar 😞

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• ribic
    28. Travanj 2021. 16:54

Ja sutra na pcr i petak uzv (8. dc).

Danas rekla sefu da krecem u ove vode i to nakon mucnih sastanka - bas sam bila slag na kraju jos 🙈

Al ok, normalno reagirao. A mislim, kak ce drugacije.

Kaj si misli u glavi - to je druga stvar...

Al meni pao kamen sa srca (teret tog skrivanja i izlazenja na uzv zadnjih pola godine). Imam osjecaj kao da sam taj teret sad na njega prebacila.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.