Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    munja
    28. Travanj 2021. 16:57

Nerita

munja

Nerita

Pozdrav mamice i buduće mamice, čekalice itd….Evo da se javim po prvi put, nadam se ugodnom i dugom tipkanju… Nadam se ne predugo na ovoj temi 🤗. Ukratko u potpisu imate sve…Inače imam 2 hahara, a sad je pikušaj prvi za 3- će 😃.Svima SRETNO!!! ❤

Pozdrav i tebi, i ja se nadam dugom i pozitivnom tipkanju, nadam se da ce ti ovaj 3 uspjeti iz prve… u kojoj si fazi?

Čekam betu do 07.05., terapija do tada utrogestan 3×2

I ja idem vadit betu u ponedjeljak, jos malo, ne znam dal jedva  cekam ili me strah 🙂🙂 danas evo neki simptomi, boli me desna prepona, glava me bolila i zima mi je bilo. Bumo vidli dal je dobro ili nije!!

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Nerita
    28. Travanj 2021. 17:02

munja

Nerita

munja

Nerita

Pozdrav mamice i buduće mamice, čekalice itd….Evo da se javim po prvi put, nadam se ugodnom i dugom tipkanju… Nadam se ne predugo na ovoj temi 🤗. Ukratko u potpisu imate sve…Inače imam 2 hahara, a sad je pikušaj prvi za 3- će 😃.Svima SRETNO!!! ❤

Pozdrav i tebi, i ja se nadam dugom i pozitivnom tipkanju, nadam se da ce ti ovaj 3 uspjeti iz prve… u kojoj si fazi?

Čekam betu do 07.05., terapija do tada utrogestan 3×2

I ja idem vadit betu u ponedjeljak, jos malo, ne znam dal jedva cekam ili me strah 🙂🙂 danas evo neki simptomi, boli me desna prepona, glava me bolila i zima mi je bilo. Bumo vidli dal je dobro ili nije!!

Sretno u ponedjeljak!!! Šaljem vibrice da bude velika beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~, 
    ja i nemam nekih simptoma osim da me probada u donjem dijelu , i bole me sise za dobit popizdikus, nesmin se taknit...🙄🙄🙄

Kacusha
    28. Travanj 2021. 17:04

Dakle ovi socijalci gin su tako slatki 🧸 dođem ja danas na kontrolni uzv nakon histetoskopije i krvarenja od skoro 3tj (stopilo se s mengom) kaze on vidi vodeci folikul 23mm na desnom jajniku, sutra ovulacija, endometrij trolinijski ma vi po ovome 100% ostajete trudni 🤣🤣🤣 pozlatile mu se rijeci 😁 uzv prije stimulacije 12.5. I sad stvarno planiram ako ne uspije prohodnost jajovoda i opet histero ovaj put privatno ❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 17:06

Nerita

Dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna!!! Slobodno ti napiši i nešto o sebi, malo ti je štur potpis 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 17:08

Kača 🌺

Dakle ovi socijalci gin su tako slatki 🧸 dođem ja danas na kontrolni uzv nakon histetoskopije i krvarenja od skoro 3tj (stopilo se s mengom) kaze on vidi vodeci folikul 23mm na desnom jajniku, sutra ovulacija, endometrij trolinijski ma vi po ovome 100% ostajete trudni 🤣🤣🤣 pozlatile mu se rijeci 😁 uzv prije stimulacije 12.5. I sad stvarno planiram ako ne uspije prohodnost jajovoda i opet histero ovaj put privatno ❤️

Kak je sladak 

💔💔💔

• Nerita
    28. Travanj 2021. 17:09

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nerita

Dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna!!! Slobodno ti napiši i nešto o sebi, malo ti je štur potpis

Hvala!!
    Potrudit ću se, ovo je bilo ukratko samo....👍😄😄

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 17:13

Nerita

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nerita

Hvala!!
    Potrudit ću se, ovo je bilo ukratko samo….👍😄😄

Ma sve 5, super si došla, vidi se da si proučila prve 3 stranice.
    Ali mi volimo znati i dijagnoze 

💔💔💔

Rina89
    28. Travanj 2021. 17:18

Lindsay super brojka!
    Sunny imat ću na umu ako budem morala opet u postupke. Hvala ti!
    Anitram sretnooo!
    Nerita dobro došla!

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Rina89
    28. Travanj 2021. 17:28

Matkiša 😎

Lindsay ajmeee divno 🥰🥰 S obzirom da u Os rasturaju i da su odličan tim i imaju 20,30 trudnoća mjesečno ja vjerujem da ćeš i ti biti među njima :)
    I naša Mare i Anchy 🥳

Vidim da spominjete Os i uspješnost. I ja čujem u posljednje vrijeme dosta pozitivnih komentara za Os. 
    Obzirom da mi je ovo zadnji stimulirani, moj plan je, ako sad ne uspijemo, probati s prirodnim u Os. Oduševljena sam Poliklinikom Š., ali predaleko su mi za odlaske u prirodne.
    Onda znam koga ću pitati za savjete. 🙂

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

28. Travanj 2021. 17:31

Matkiša 😎

Iris_iris meni su samo komentirali da je bitan da se vidi u kojoj ti je tijelo fazi ciklusa… Npr meni su tako dokazali ovulaciju iako folikul nije puknuo nego prerastao u cistu…
    Anitram1982 sretno i držim fige 🥳🥰

Hvala 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.