Pozdrav mamice i buduće mamice, čekalice itd….Evo da se javim po prvi put, nadam se ugodnom i dugom tipkanju… Nadam se ne predugo na ovoj temi 🤗. Ukratko u potpisu imate sve…Inače imam 2 hahara, a sad je pikušaj prvi za 3- će 😃.Svima SRETNO!!! ❤
Pozdrav i tebi, i ja se nadam dugom i pozitivnom tipkanju, nadam se da ce ti ovaj 3 uspjeti iz prve… u kojoj si fazi?
Čekam betu do 07.05., terapija do tada utrogestan 3×2
I ja idem vadit betu u ponedjeljak, jos malo, ne znam dal jedva cekam ili me strah 🙂🙂 danas evo neki simptomi, boli me desna prepona, glava me bolila i zima mi je bilo. Bumo vidli dal je dobro ili nije!!
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Pozdrav mamice i buduće mamice, čekalice itd….Evo da se javim po prvi put, nadam se ugodnom i dugom tipkanju… Nadam se ne predugo na ovoj temi 🤗. Ukratko u potpisu imate sve…Inače imam 2 hahara, a sad je pikušaj prvi za 3- će 😃.Svima SRETNO!!! ❤
Pozdrav i tebi, i ja se nadam dugom i pozitivnom tipkanju, nadam se da ce ti ovaj 3 uspjeti iz prve… u kojoj si fazi?
Čekam betu do 07.05., terapija do tada utrogestan 3×2
I ja idem vadit betu u ponedjeljak, jos malo, ne znam dal jedva cekam ili me strah 🙂🙂 danas evo neki simptomi, boli me desna prepona, glava me bolila i zima mi je bilo. Bumo vidli dal je dobro ili nije!!
Sretno u ponedjeljak!!! Šaljem vibrice da bude velika beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~,
ja i nemam nekih simptoma osim da me probada u donjem dijelu , i bole me sise za dobit popizdikus, nesmin se taknit...🙄🙄🙄
Dakle ovi socijalci gin su tako slatki 🧸 dođem ja danas na kontrolni uzv nakon histetoskopije i krvarenja od skoro 3tj (stopilo se s mengom) kaze on vidi vodeci folikul 23mm na desnom jajniku, sutra ovulacija, endometrij trolinijski ma vi po ovome 100% ostajete trudni 🤣🤣🤣 pozlatile mu se rijeci 😁 uzv prije stimulacije 12.5. I sad stvarno planiram ako ne uspije prohodnost jajovoda i opet histero ovaj put privatno ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna!!! Slobodno ti napiši i nešto o sebi, malo ti je štur potpis
💔💔💔
Dakle ovi socijalci gin su tako slatki 🧸 dođem ja danas na kontrolni uzv nakon histetoskopije i krvarenja od skoro 3tj (stopilo se s mengom) kaze on vidi vodeci folikul 23mm na desnom jajniku, sutra ovulacija, endometrij trolinijski ma vi po ovome 100% ostajete trudni 🤣🤣🤣 pozlatile mu se rijeci 😁 uzv prije stimulacije 12.5. I sad stvarno planiram ako ne uspije prohodnost jajovoda i opet histero ovaj put privatno ❤️
Kak je sladak
💔💔💔
Dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna!!! Slobodno ti napiši i nešto o sebi, malo ti je štur potpis
Hvala!!
Potrudit ću se, ovo je bilo ukratko samo....👍😄😄
Hvala!!
Potrudit ću se, ovo je bilo ukratko samo….👍😄😄
Ma sve 5, super si došla, vidi se da si proučila prve 3 stranice.
Ali mi volimo znati i dijagnoze
💔💔💔
Lindsay super brojka!
Sunny imat ću na umu ako budem morala opet u postupke. Hvala ti!
Anitram sretnooo!
Nerita dobro došla!
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Lindsay ajmeee divno 🥰🥰 S obzirom da u Os rasturaju i da su odličan tim i imaju 20,30 trudnoća mjesečno ja vjerujem da ćeš i ti biti među njima :)
I naša Mare i Anchy 🥳
Vidim da spominjete Os i uspješnost. I ja čujem u posljednje vrijeme dosta pozitivnih komentara za Os.
Obzirom da mi je ovo zadnji stimulirani, moj plan je, ako sad ne uspijemo, probati s prirodnim u Os. Oduševljena sam Poliklinikom Š., ali predaleko su mi za odlaske u prirodne.
Onda znam koga ću pitati za savjete. 🙂
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Iris_iris meni su samo komentirali da je bitan da se vidi u kojoj ti je tijelo fazi ciklusa… Npr meni su tako dokazali ovulaciju iako folikul nije puknuo nego prerastao u cistu…
Anitram1982 sretno i držim fige 🥳🥰
Hvala 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji