Dada javi obavezno kako ti je. Meni pregled tek za 3 tjedna.. izluditi ću do tad..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure - kakva je procedura na Svetom Duhu za postupak?
Kakva papirologija treba?
Vecinu nalaza imam jer prelazim iz druge bolnice. Uskoro idem na konzultacije i dogovor.
Priznaju li hormone i spermiogram vađene u drugoj bolnici ili se mora kod njih? I koliko vrijede nalazi markera i dr.?
Pozdrav, meni su hormoni iz vinogradske i priznali su mi,nisu nikakve drame radili, a spermiogram je mm radio kod njih tako da to neznam, ali lucka ima pravo,ne rade vikendom, eventualno ako trebas fm mozes ic na hitnu ginekološku, i tamo ti to obavi onaj tko je dezuran, ali transfere i punkcije rade samo preko tjedna, ja sam imala srece kaj me nije nikad vikend zadesio po tom pitanju 😂
Da… Dobro da si imala sreće…
I meni su tako jednom pomaknuli dan punkcije na VV s nedjelje na ponedjeljak no sva sreca u nesreći da dobivam puno stanica pa, ajde par ih je bilo prezrelo, inace da sam ih imala 2,3 vjerojatno bi poppp…
Ja sam krenula tamo jer se tamo najkraće cekalo za konzultacije i sam postupak, i nisam imala pojma o icem,nit da ne rade vikendom nit kolko je to uopce bitno, ali sam eto stvarno imala srece da je uspjelo usprkos svemu
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dadajavi obavezno kako ti je. Meni pregled tek za 3 tjedna.. izluditi ću do tad..
Ajme ti 13tt 😅 jel ti prosao svrab po potkoljenicama?😄
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Cure - kakva je procedura na Svetom Duhu za postupak?
Kakva papirologija treba?
Vecinu nalaza imam jer prelazim iz druge bolnice. Uskoro idem na konzultacije i dogovor.
Priznaju li hormone i spermiogram vađene u drugoj bolnici ili se mora kod njih? I koliko vrijede nalazi markera i dr.?
Pozdrav, meni su hormoni iz vinogradske i priznali su mi,nisu nikakve drame radili, a spermiogram je mm radio kod njih tako da to neznam, ali lucka ima pravo,ne rade vikendom, eventualno ako trebas fm mozes ic na hitnu ginekološku, i tamo ti to obavi onaj tko je dezuran, ali transfere i punkcije rade samo preko tjedna, ja sam imala srece kaj me nije nikad vikend zadesio po tom pitanju 😂
Da… Dobro da si imala sreće…
I meni su tako jednom pomaknuli dan punkcije na VV s nedjelje na ponedjeljak no sva sreca u nesreći da dobivam puno stanica pa, ajde par ih je bilo prezrelo, inace da sam ih imala 2,3 vjerojatno bi poppp…
Ja sam krenula tamo jer se tamo najkraće cekalo za konzultacije i sam postupak, i nisam imala pojma o icem,nit da ne rade vikendom nit kolko je to uopce bitno, ali sam eto stvarno imala srece da je uspjelo usprkos svemu
Znam.. Slicno sam i ja na VV završila jer se tamo nije nista cekalo, dok se tad npr u vinogradskoj na lijekove cekalo 4 mjeseca🙈🙈🙈🙈🙈.. Doslovno nazvala, za par dana bila na konzultacijama, tad sam dosla s nekim nalazima sto sam imala i s iducom M napravila sto je jos trebalo i odmah taj ciklus bila u postupku…
E tako sam i ja, i bas sam bila sretna i uzbudena i uvjerena da je to to, samo cu doc i izac trudna 😂 tek nakon prvog et sam skuzila koliko sam zapravo naivna bila
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Dadajavi obavezno kako ti je. Meni pregled tek za 3 tjedna.. izluditi ću do tad..
Da, da.. guramo.. A kad si ti prije do 17 stigla? 🥰
Ma ne da nije prošlo nego je i na trbuh otislo. Komentirala sam s prijateljicom koja je isto trudna, kaže ista stvar i da joj je biobaza mama još dodatno sve pogoršala a izgleda i meni. Kupila sam bademovo ulje pa ću sad s njim mazati. Ako ne prodje preporučila mi je neku kremu bez kortikosteroida pa ću i nju kupiti.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure, oprostite sto ovako padam samo sa neba, molim vas jednu info. Da li znate koje privatne klinike u Zgu rade ivf u prirodnom ciklusu? Znam da pol Ivf ne. Dalje? Hvala puno ❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Cure, oprostite sto ovako padam samo sa neba, molim vas jednu info. Da li znate koje privatne klinike u Zgu rade ivf u prirodnom ciklusu? Znam da pol Ivf ne. Dalje? Hvala puno ❣
Misliš preko Hzzo ili inače? Sad je samnom u Ivfu bila cura koja je išla na prirodnjak.
Ja sam bila 2x u Podobniku, a za Škvorc znam da i preko Hzzoa rade.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure drage, koliko ste toga ispisale!
Drzim 🤞 svima koji su u iscekivanju ili u postupku.
Ja sam pojela krumpirice, napravila 5000 koraka po ovoj kisici i sad odmaram 😊.
Nekako sam smirena oko svega, sto bude bude.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Da, da.. guramo.. A kad si ti prije do 17 stigla? 🥰
Ma ne da nije prošlo nego je i na trbuh otislo. Komentirala sam s prijateljicom koja je isto trudna, kaže ista stvar i da joj je biobaza mama još dodatno sve pogoršala a izgleda i meni. Kupila sam bademovo ulje pa ću sad s njim mazati. Ako ne prodje preporučila mi je neku kremu bez kortikosteroida pa ću i nju kupiti.
A evo neznam ni ja, nekako mi tuđi tjedni brže idu xD bome je proletilo, nisam jos ni svjesna niceg 😊 meni je biobaza odlicna, osim kaj mi ne mirisi bas 😅 koju kremu ako smijem pitat? Jao sto se tice svrbeza ako te sta tjesi ja nisam spavala od cetvrtka sve skupa 10h, svrbi me cijelo tijelo od te kolestaze glupe, jedva cekam da mi daju tablete sutra da barem odspavali 2h u komadu 🙏😄
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Misliš preko Hzzo ili inače? Sad je samnom u Ivfu bila cura koja je išla na prirodnjak.
Ja sam bila 2x u Podobniku, a za Škvorc znam da i preko Hzzoa rade.
Hej, cekaj stvarno??? Pa meni su u ivfu rekli da ne rade u prirodnim ciklusima. Znaci rade?! Ne preko hzzoa.. privatno. Mislila sam probati jedan jos u prirodnom ciklusu, prije 9 mjeseca (tada cu preko hzzo u ivfu u stimuliranom) Hvala na info, sutra zovem
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji