Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    27. Travanj 2021. 20:36

Lita.1234

Lucyinthesky

Lita.1234

Cure, oprostite sto ovako padam samo sa neba, molim vas jednu info. Da li znate koje privatne klinike u Zgu rade ivf u prirodnom ciklusu? Znam da pol Ivf ne. Dalje? Hvala puno ❣

Misliš preko Hzzo ili inače? Sad je samnom u Ivfu bila cura koja je išla na prirodnjak.
    Ja sam bila 2x u Podobniku, a za Škvorc znam da i preko Hzzoa rade.

Hej, cekaj stvarno??? Pa meni su u ivfu rekli da ne rade u prirodnim ciklusima. Znaci rade?! Ne preko hzzoa.. privatno. Mislila sam probati jedan jos u prirodnom ciklusu, prije 9 mjeseca (tada cu preko hzzo u ivfu u stimuliranom) Hvala na info, sutra zovem

Pa rade to svi mislim. Samnom u sobi bila cura s jednom stanicom, kaže iz prirodnjaka, bez lijekova, samo štoperica 🤷‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lita.1234
    27. Travanj 2021. 20:37

Lucyinthesky

Lita.1234

Lucyinthesky

Lita.1234

Cure, oprostite sto ovako padam samo sa neba, molim vas jednu info. Da li znate koje privatne klinike u Zgu rade ivf u prirodnom ciklusu? Znam da pol Ivf ne. Dalje? Hvala puno ❣

Misliš preko Hzzo ili inače? Sad je samnom u Ivfu bila cura koja je išla na prirodnjak.

Hej, cekaj stvarno??? Pa meni su u ivfu rekli da ne rade u prirodnim ciklusima. Znaci rade?! Ne preko hzzoa.. privatno. Mislila sam probati jedan jos u prirodnom ciklusu, prije 9 mjeseca (tada cu preko hzzo u ivfu u stimuliranom) Hvala na info, sutra zovem

Pa rade to svi mislim. Samnom u sobi bila cura s jednom stanicom, kaže iz prirodnjaka, bez lijekova, samo štoperica 🤷‍♀️

❤❤❤ uljepsala mi vecer. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

manemoj
    27. Travanj 2021. 20:41

MaloTele

manemoj

MaloTele

manemoj

Dadajavi obavezno kako ti je. Meni pregled tek za 3 tjedna.. izluditi ću do tad..

Ajme ti 13tt 😅 jel ti prosao svrab po potkoljenicama?😄

Da, da.. guramo.. A kad si ti prije do 17 stigla? 🥰
    Ma ne da nije prošlo nego je i na trbuh otislo. Komentirala sam s prijateljicom koja je isto trudna, kaže ista stvar i da joj je biobaza mama još dodatno sve pogoršala a izgleda i meni. Kupila sam bademovo ulje pa ću sad s njim mazati. Ako ne prodje preporučila mi je neku kremu bez kortikosteroida pa ću i nju kupiti.

A evo neznam ni ja, nekako mi tuđi tjedni brže idu xD bome je proletilo, nisam jos ni svjesna niceg 😊 meni je biobaza odlicna, osim kaj mi ne mirisi bas 😅 koju kremu ako smijem pitat? Jao sto se tice svrbeza ako te sta tjesi ja nisam spavala od cetvrtka sve skupa 10h, svrbi me cijelo tijelo od te kolestaze glupe, jedva cekam da mi daju tablete sutra da barem odspavali 2h u komadu 🙏😄

Ovako mi je rekla: dva puta tjedno tuširanje sa A-derma Exomega kontrol i krema Bepanderm.
    Joj da, to tvoje baš koma. A od tableta će te prestati?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Travanj 2021. 20:45

Clarissa, mladice naša 

MaloTele, vidim, sitno povišeno, ha? 

iris_iris, da, nadam se da će biti dosta informacija iz toga. Idem privatno, kod dečka, dat ću mu priliku da me dobro upozna, ako ne u dušu, onda barem u maternicu. 
    Cijeli postupak bi trebao trajati oko 20min, ne treba ni anestezija ni ništa. Meni je histeroskopija ionako bila na popisu za napraviti u pauzi nakon druge stimulacije pa mi nije teško palo kad su mi je preporučili.

Lita.1234, svaka će ti raditi ako platiš. A ako ideš preko HZZO, mislim da Škvorc i Beta+ dobiju obično nešto i takvih postupaka.
    A zašto bi si pobogu to radila?

💔💔💔

• *.Women_name.*
    27. Travanj 2021. 20:47

manemoj

MaloTele

manemoj

Dadajavi obavezno kako ti je. Meni pregled tek za 3 tjedna.. izluditi ću do tad..

Ma ne da nije prošlo nego je i na trbuh otislo. Komentirala sam s prijateljicom koja je isto trudna, kaže ista stvar i da joj je biobaza mama još dodatno sve pogoršala a izgleda i meni. Kupila sam bademovo ulje pa ću sad s njim mazati. Ako ne prodje preporučila mi je neku kremu bez kortikosteroida pa ću i nju kupiti.

I mene ti je tako jedno vrijeme jako svrbilo sve rane sam imala. Ruska mi je rekla za prenatal, kratko sam ga prestala koristit i onda vratila nazad. Mislim da mi se tijelo zasitilo malo njega. I ne koristim uopće više mlijeka za tijelo ko prije tipa Neutrogena jer me od svega tog svrbi  užas. Ja se mazem s mustelinim maternity uljem i super mi je

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lucyinthesky
    27. Travanj 2021. 20:51

Lita.1234

Lucyinthesky

Lita.1234

Lucyinthesky

Lita.1234

❤❤❤ uljepsala mi vecer.

Ma joj, pa niš 😊Samo mi nije jasno tko ti je rekao da to ne rade i zašto 🤔

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MaloTele
    27. Travanj 2021. 20:54

manemoj

MaloTele

manemoj

MaloTele

manemoj

A evo neznam ni ja, nekako mi tuđi tjedni brže idu xD bome je proletilo, nisam jos ni svjesna niceg 😊 meni je biobaza odlicna, osim kaj mi ne mirisi bas 😅 koju kremu ako smijem pitat? Jao sto se tice svrbeza ako te sta tjesi ja nisam spavala od cetvrtka sve skupa 10h, svrbi me cijelo tijelo od te kolestaze glupe, jedva cekam da mi daju tablete sutra da barem odspavali 2h u komadu 🙏😄

Ovako mi je rekla: dva puta tjedno tuširanje sa A-derma Exomega kontrol i krema Bepanderm.
    Joj da, to tvoje baš koma. A od tableta će te prestati?

Super,hvala ti, kupit cu pa probat,odmoc mi ne moze svakako 😄 jesi ti probala to, jel pomaze? A moja kolestaza nece prestat haha to ne prestaje do poroda 😂 al ce se ublazit malo taj svrab i smanjit ce se enzimi i zucne, pa cu moc odspavati par sati u komadu,  jos samo 19tjedana,zacas Ce to 😅🤞🤞😄 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    27. Travanj 2021. 20:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Clarissa, mladice našaMaloTele, vidim, sitno povišeno, ha?iris_iris, da, nadam se da će biti dosta informacija iz toga. Idem privatno, kod dečka, dat ću mu priliku da me dobro upozna, ako ne u dušu, onda barem u maternicu.
    Cijeli postupak bi trebao trajati oko 20min, ne treba ni anestezija ni ništa. Meni je histeroskopija ionako bila na popisu za napraviti u pauzi nakon druge stimulacije pa mi nije teško palo kad su mi je preporučili.

Lita.1234, svaka će ti raditi ako platiš. A ako ideš preko HZZO, mislim da Škvorc i Beta+ dobiju obično nešto i takvih postupaka.
    A zašto bi si pobogu to radila?

A cuj, bila je i beta sitno povisena, ne moze ovo ostalo bit nisko 😄 kad je tvoja histeroskopija?

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

manemoj
    27. Travanj 2021. 21:05

Women name ako ne upali ovo prebacujem se i ja na mustelu. Misliš da mi Novalac to može raditi? A hoće biti nešto ako ga par dana ne budem koristila? :Paničarivecsad: 😂
    Malotele danas sam krenula tek s bademovim uljem pa ćemo vidjeti 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MaloTele
    27. Travanj 2021. 21:14

manemoj

Women nameako ne upali ovo prebacujem se i ja na mustelu. Misliš da mi Novalac to može raditi? A hoće biti nešto ako ga par dana ne budem koristila? :Paničarivecsad: 😂
    Maloteledanas sam krenula tek s bademovim uljem pa ćemo vidjeti 🤞🏻

Probaj stat s novalacom, moze ti i od tog bit, meni su rekli da stanem na par dana jer su mislili da su malo veci enzimi prouzrokovani tim,to kod mene nije bio slucaj al  mozda kod tebe je, nece ti nista bit par dana 😊

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.