Dada, imam Mas babywatcher i koristila sam ga od 14tt dok nisam pocela full osjecati bebu.
Možda te moj video uvjeri 🥰
https://streamable.com/xg34zd
Ajmeeeeeee ovo je divno
Koliko si tu bila trudna kada si čula tako jasno srčeko? 🥰🥰🥰🥰
Jer meni ga medicinska sestra tražila 5 min 🤣🤣🤣
endometrioza
Dada, imam Mas babywatcher i koristila sam ga od 14tt dok nisam pocela full osjecati bebu.
😍❤️
❤️❤️❤️❤️❤️🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
vuky, endokrinolog onda nije samo za štitnjaču nego i za šećer? Sorry, idiot sam za ove stvari.
Matkiša, komentirala bih, ali se sad bojim ječmenca.Doria, pih, što će ti anesteziolog, komad drveta među zube i oderi.
Zezam se, u najgorem slučaju će ti dati dobre droge. Bit će to OK.
Emma05, nemam psa. Ali po meni je imanje kućnog ljubimca kao imanje djeteta - u dobru i zlu.
A ne grizu me jer sam super. Dam im prostora, pratim njihov tempo, obožavam ih. Granice su jasne i konzistentne. Uostalom kao i sa djecom.Naručivanje iz USA - vidim da se porez ne plaća do 22 eura. U tu cijenu ulazi i dostava ili samo cijena stvari koje sam kupila?
Mtbica za jedan folikul sam izdrzala bez iceg al za vise ima da ih istucem tamo, dzabe me vezu za stol... sitna al dinamitna 😁 pitat cu ih preksutra
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Pozdrav buduce mame 🥰 Nova sam ovdje i kako nas ima od svuda trebala bi mi mala pomoc ako netko ima istih ili slicnih problema… Naime 3 spontana, dijagnosticirana Robertsonova translokacija 13 14.. Jedina opcija PGD.. Dali netko ima iskustva sa time? Pozdrav svima ❤
Žao mi je. Cure su ti već dogovorile, ja neznam ništa o tome ali sretno ❤️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ajmeeeeeee ovo je divno
Koliko si tu bila trudna kada si čula tako jasno srčeko? 🥰🥰🥰🥰
Jer meni ga medicinska sestra tražila 5 min 🤣🤣🤣
I ja imam Mas i vrijedi svake kune, sad sam ga posudila frendici, presretna je što čuje bebine otkucaje. Isti taj koriste u Petrovoj 🙃
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Imali smo danas videopoziv iz UZ leuven.. koliko sam uspijela shvatit to je drzavna bolnica u Belgiji i tamo rade PGD. Ja sam svakako kandidat no isto tako mi je doktorica napomenula da su nam sanse od 20-25% da sve bude ok. No,nakon toliko godina pristajem i na 20%, opet vise nego 0% 💪. A problem nam je tu sto nam nitko tocno nezna rec sta od papira nam je potrebno za HZZO.. 🤔
Forumašica Lemon je bila u Belgiji, negdje na prvoj polovici Vol2 je pisala o tome što joj sve treba, ali to nisam pisala u tekicu, na žalost. Pokušaj proguglati.
Njena priča nije završila dobro, ali to je sad neka druga priča. Ono što je bitno je da je ona uspjela otići u Belgiju, napravili su joj PGD i ostala je trudna sa tim zametkom.
Pogledam... Hvala ❤
Za jedno 15 sati izlazi 4. Sezona "The handmaids tale" tko prati. Tko ne prati nek pogleda, serija je..brutalna!
Ja pratim, ali čekam da izađu sve epizode u sezoni, onda gledam.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Imali smo danas videopoziv iz UZ leuven.. koliko sam uspijela shvatit to je drzavna bolnica u Belgiji i tamo rade PGD. Ja sam svakako kandidat no isto tako mi je doktorica napomenula da su nam sanse od 20-25% da sve bude ok. No,nakon toliko godina pristajem i na 20%, opet vise nego 0% 💪. A problem nam je tu sto nam nitko tocno nezna rec sta od papira nam je potrebno za HZZO.. 🤔
Forumašica Lemon je bila u Belgiji, negdje na prvoj polovici Vol2 je pisala o tome što joj sve treba, ali to nisam pisala u tekicu, na žalost. Pokušaj proguglati.
Njena priča nije završila dobro, ali to je sad neka druga priča. Ono što je bitno je da je ona uspjela otići u Belgiju, napravili su joj PGD i ostala je trudna sa tim zametkom.
Pogledam… Hvala ❤
MTBica mozes li mi molim te samo napisat di da trazim vol.2? Hvala unaprijed🥰
Tuma ti nam se približavas ulasku u termin 😍😍😍 još malo i iščekujes curu svakim danom ❤️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Doria, tako treba!!!
Neolino0412, ovo ti je to: https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-2-17360
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji