MaloTele, Lucka - svakak idem po drugo misljenje sa svim nalazima koje imam i kronoloskim događanjem od pocetka, ali i svim negativnim koje sam sama uvidjela... subjektivnim i objektivnim... zanima me sto ce reci/predloziti/sugerirati...
Do sada ionak iako je radilo vikendom se nije naštimavalo prema meni... i nije ispalo uspjesno... vidjet cu...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
MaloTele, Lucka - svakak idem po drugo misljenje sa svim nalazima koje imam i kronoloskim događanjem od pocetka, ali i svim negativnim koje sam sama uvidjela… subjektivnim i objektivnim… zanima me sto ce reci/predloziti/sugerirati…
Do sada ionak iako je radilo vikendom se nije naštimavalo prema meni… i nije ispalo uspjesno… vidjet cu…
A zašto ne probaš sa Petrovom? Koliko znam, oni ne rade takve probleme...
💔💔💔
MaloTele, prestanite raditi pritisk na mene i moju menstruaciju
Neeee znaaaam. Čekamoooo.
I nemoj mi stresirati manemoj, ionako je poluhisterična. Morat ću joj zabraniti dolazak na forum.
💔💔💔
MTB - Dao mi soc.gin uputnicu za SD, a i kumovi tamo jako zadovoljni, uspjeli su uglavnom…
MM 86. - sve ok,
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
Clarissa, mladice našaMaloTele, vidim, sitno povišeno, ha?
iris_iris, da, nadam se da će biti dosta informacija iz toga. Idem privatno, kod dečka, dat ću mu priliku da me dobro upozna, ako ne u dušu, onda barem u maternicu.
Cijeli postupak bi trebao trajati oko 20min, ne treba ni anestezija ni ništa. Meni je histeroskopija ionako bila na popisu za napraviti u pauzi nakon druge stimulacije pa mi nije teško palo kad su mi je preporučili.
Lita.1234, svaka će ti raditi ako platiš. A ako ideš preko HZZO, mislim da Škvorc i Beta+ dobiju obično nešto i takvih postupaka.
A zašto bi si pobogu to radila?
🤣🤣 nasmijala si me sada... haha.. pobogu nemam pojma. Znaci dns su mi dosle pretrage krvi sve sam radila i d vit, i folnu i zelj i feratin i opcu krvnu sliku i sve mi je doslovno tip top.. A bila sam uvjerena da ni nece valjat, jer nisam kontrolirala od poroda.. Danas sam bila kod Vlasica na Sono hsg.. i sve je top, Hydrosalpinxa nema 1000% i jajovod je super prohodan i cak se i ona vlakna uredno vide na izlazu kako su ok.. Ugl i tako pricam sa Vlasicem(a bio je netko u svemu ovome u Hrv i to medu boljima) i pitam za ivf u prirodnom. I on kaze meni na to, da je on jos u klinikama da bi on meni radio odmah to. I samo to. Jer kaze da je u mom slucaju dovoljna jedna dobra i kvalitetna i da cu na taj nacin dobit tu jednu najbolju. Umjesto 5 srednje dobrih zbog stimulacije. I da je on osobno na taj nacin ostvario 20-30 trudnoca... i nekako mi vrag neda mira da probam to jednom dok cekam preko hzzo u 9.. Razuvjeri me, ako mislim da nema smisla. .. drago mi je cuti vise misljenja...
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Curke iz Zg 🤗 info ako znate, jesu u svim ljekarnama iste (ili priblizno slicne) cijene Gonala i svega ostalog cime se pikamo? Ili ima negdje da znate da je povoljnije?
Ja nakon neuspjesne inseminacije krenula sa pikanjem za IVF, krajem ovog tjedna aspiracija, jaaako me strah toga 🙈😬
05/2022 💙 T
Anavica985, pa na uputnici ne piše gdje je trebaš odnijeti, samo da ideš na postupak/konzultacije a ti onda biraš gdje ćeš.
Lita.1234, ma mene kod prirodnjaka najviše muči to što je prevelika šansa da se omaši ovulacija i da ostaneš kratkih džepova. Privatno to sigurno ne bih radila, preko HZZO bih jer barem ne bih bacila pare bezveze. Ti vidi što tebe vuče. I ja ću možda ići u prirodnjake u bolnici, ali preko HZZO. I živim u ZG pa mi to nije stresno putovati vamo/tamo.
Lunar, ljekarna Filipović u Zagorskoj je najjeftinija za gotovinu plus uvijek imaju sve lijekove. Tete tamo su predivne, mene su jednom i bocnule.
💔💔💔
Mtb ajme to je istina, stvarno sam već poluhistericna 😂😂😂
Pa ja ću biti najgora mama 🙈🙈🙈 znate kako je Rachel za svaku sitnicu zvala pedijatra pa ju je otkantao.. e ja ću odmah tražiti back up i back up backupa 😂😂😂 a kad dijete pošaljem u vrtić ću vjerojatno uzeti godišnji i kroz prozor gledati šta se dogadja..
Ajme već vidim da ću kad tad u novinama završiti 😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mtb - moj gin je uputnicu bas naslovio na ustanovu (dao mi i papirnatu), al to je za sad samo za konzultacije... nisam ja trazila od prijasnje bolnice papir niti odlucila defiinitivno za SD, trenutno ionak moramo popravit spermio (post covid), a i ja svoje stanice treniram dalje... pa cemo vidjet, uglavnom me zanima necije drugo misljenje, jer ovo nicem ne vodi...
MM 86. - sve ok,
Anavica985, pa na uputnici ne piše gdje je trebaš odnijeti, samo da ideš na postupak/konzultacije a ti onda biraš gdje ćeš.
Lita.1234, ma mene kod prirodnjaka najviše muči to što je prevelika šansa da se omaši ovulacija i da ostaneš kratkih džepova. Privatno to sigurno ne bih radila, preko HZZO bih jer barem ne bih bacila pare bezveze. Ti vidi što tebe vuče. I ja ću možda ići u prirodnjake u bolnici, ali preko HZZO. I živim u ZG pa mi to nije stresno putovati vamo/tamo.
Lunar, ljekarna Filipović u Zagorskoj je najjeftinija za gotovinu plus uvijek imaju sve lijekove. Tete tamo su predivne, mene su jednom i bocnule.
MTBica hvala ti, za sve iduce idem onda tamo 💉 javim kad saznam datum aspiracije, i ja bih k vama na listu 😘
05/2022 💙 T
Sortiraj odgovore
Najstariji