Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Travanj 2021. 18:52

Nirvana2020

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Samara

Dada, imam Mas babywatcher i koristila sam ga od 14tt dok nisam pocela full osjecati bebu.
    Možda te moj video uvjeri 🥰
    https://streamable.com/xg34zd

Ajmeeeeeee ovo je divno
    Koliko si tu bila trudna kada si čula tako jasno srčeko? 🥰🥰🥰🥰
    Jer meni ga medicinska sestra tražila 5 min 🤣🤣🤣

I ja imam Mas i vrijedi svake kune, sad sam ga posudila frendici, presretna je što čuje bebine otkucaje. Isti taj koriste u Petrovoj 

Baš sam sada pokušala naći ,ovdje nema MASS  ,imaju ovi neki za oje prvi put čujem. Vjerojatno su dosta lošiji za 25e ali pokušati ću baš da vidim:D
    Koliko mHZ je taj ? Ovaj je 2.5 

endometrioza

• Clarissa
    27. Travanj 2021. 18:58

Moram nesto podijeliti s vama, moram nekom reci, a ne mogu se drugdje osim jos muzu "pohvaliti" jer bih onda odala dirty secret.  Ma bila sad u ducanu po neke stvari i rekoh ajde da si jos kutiju cigareta uzmem - to je dirty secret, zadnjih tjedana kad me opali siza ili deprica,  zapalim si na balkonu, inace nisam pusacica, ovo je hir koji mi stoji ko piletu sise. Nije da se kupam u domestosu (mislim da ste se tu bile zezale oko toga), ali jos koji dan si dopustam ovakav auspuh, suplementi su ionako vec nabavljeni i u upotrebi.  Uglavnom, teta na blagajni me pitala imam li 18 god! Pitala sam ju jel me zeza, a ona da zbilja, da mora provjeriti. Ajme uljepsala mi je ne dan, nego cijeli mjesec! Moja sjajna T zona znaci nije samo mascoba nakupljena od jutrosnjeg nanosa kreme, ona je i skidac godina s lica. Osim ako teta na blagajni nema dioptriju, a bas danas zaboravila naocale/lece.  Eto, male stvari razvesele big time. 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Travanj 2021. 19:01

Clarissa

Moram nesto podijeliti s vama, moram nekom reci, a ne mogu se drugdje osim jos muzu "pohvaliti" jer bih onda odala dirty secret.Ma bila sad u ducanu po neke stvari i rekoh ajde da si jos kutiju cigareta uzmem - to je dirty secret, zadnjih tjedana kad me opali siza ili deprica, zapalim si na balkonu, inace nisam pusacica, ovo je hir koji mi stoji ko piletu sise. Nije da se kupam u domestosu (mislim da ste se tu bile zezale oko toga), ali jos koji dan si dopustam ovakav auspuh, suplementi su ionako vec nabavljeni i u upotrebi.Uglavnom, teta na blagajni me pitala imam li 18 god! Pitala sam ju jel me zeza, a ona da zbilja, da mora provjeriti. Ajme uljepsala mi je ne dan, nego cijeli mjesec! Moja sjajna T zona znaci nije samo mascoba nakupljena od jutrosnjeg nanosa kreme, ona je i skidac godina s lica. Osim ako teta na blagajni nema dioptriju, a bas danas zaboravila naocale/lece.Eto, male stvari razvesele big time.

Samo rokaj, ako ti je to ispušni ventil, i ako te umiruje daj si maha 

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Travanj 2021. 19:03

Lucka007

Ako koja curka zeli ja cu joj posuditi massow baby watcher… Ja sam ga kupila davno no nisam stigla ga koristiti.. Posudim dok meni ne zatreba…ako mi zatreba😏🙈

Kako si divna ❤❤🥰
    Ja sad jedva čekam da mi dođe ovaj kinez 🤣🤣🤣
    Jel I u taj MAS idu obične baterije ? Meni to kao igračka djeluje nestvarno ,a vidim baš vas puno to kupilo 🥰❤🦋🦋🦋🦋

endometrioza

Anavi985
    27. Travanj 2021. 19:07

Cure - kakva je procedura na Svetom Duhu za postupak? 
    Kakva papirologija treba?
    Vecinu nalaza imam jer prelazim iz druge bolnice. Uskoro idem na konzultacije i dogovor. 
    Priznaju li hormone i spermiogram vađene u drugoj bolnici ili se mora kod njih? I koliko vrijede nalazi markera i dr.?

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

MaloTele
    27. Travanj 2021. 19:18

Anavica985

Cure - kakva je procedura na Svetom Duhu za postupak?
    Kakva papirologija treba?
    Vecinu nalaza imam jer prelazim iz druge bolnice. Uskoro idem na konzultacije i dogovor.
    Priznaju li hormone i spermiogram vađene u drugoj bolnici ili se mora kod njih? I koliko vrijede nalazi markera i dr.?

Pozdrav, meni su hormoni iz vinogradske i priznali su mi,nisu nikakve drame radili, a spermiogram je mm radio kod njih tako da to neznam, ali lucka ima pravo,ne rade vikendom, eventualno ako trebas fm mozes ic na hitnu ginekološku, i tamo ti to obavi onaj tko je dezuran, ali transfere i punkcije rade samo preko tjedna, ja sam imala srece kaj me nije nikad vikend zadesio po tom pitanju 😂

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    27. Travanj 2021. 19:22

https://ibb.co/xqG5Z9Z curke treba tko? Kod mene viška pa šaljem ako treba 😅😅

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Samara
    27. Travanj 2021. 19:28

Dada, mislim da sam bila oko 15tt.. Prvo sam se mučila i onda sam od neke cure negdje pročitala komentar da ona ujutro na pun mjehur traži i da zna biti jako nisko, u ravnini pupka recimo cijelu širinu šake ispod. I manje više sam po tom triku svaki put našla od prve :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

iris_iris
    27. Travanj 2021. 19:31

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iris_iris

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rita_55, da. naravno, skoro sve što postoji se može napraviti preko uputnice (koliko ja znam, samo NK cells iz endometrija još ne može).

iris_iris, nema plana, čekam M pa histeroskopiju, a onda ću razmišljati dalje.

Aha, histeroskopija prvo. Samo dijagnostička ili rješavanje ovog mioma iz potpisa?

Ne može moj miom tako lako vani, mora me se rastvoriti ko u teksaškom masakru motornom pilom
    Pogledat ćemo miom izbliza da vidimo moram li na operaciju i koliko je kritično. Uz put napraviti biopsiju i NK cells. Možda i scratching endometrija.

Haha, nije bez veze bujao da ga sad samo tako odstrane  to mi se i činilo, ako je veliki da ne može samo tako, znači dijagnostička, s nadom za puno korisnih info. A to ideš privatno u IVF-u? Pitam jer i mene ustvari zanima kakvo je stanje unutra jer do sad 2 transfera (znam da nije puno za neku statistiku, al opet), beta ni makac. 
    Koliko "traje" onda scratching endometrija? 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Travanj 2021. 19:31

Samara

Dada, mislim da sam bila oko 15tt.. Prvo sam se mučila i onda sam od neke cure negdje pročitala komentar da ona ujutro na pun mjehur traži i da zna biti jako nisko, u ravnini pupka recimo cijelu širinu šake ispod. I manje više sam po tom triku svaki put našla od prve :)

Lucka, Samara
    Jel mora bit baš gel ili može i neka krema ? Jer koliko sam shvatila ne dobijem gel uz uređaj...
    Super to za mjehur onda ću tako i ja ❤❤

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.