Dada, imam Mas babywatcher i koristila sam ga od 14tt dok nisam pocela full osjecati bebu.
Možda te moj video uvjeri 🥰
https://streamable.com/xg34zd
Ajmeeeeeee ovo je divno
Koliko si tu bila trudna kada si čula tako jasno srčeko? 🥰🥰🥰🥰
Jer meni ga medicinska sestra tražila 5 min 🤣🤣🤣
I ja imam Mas i vrijedi svake kune, sad sam ga posudila frendici, presretna je što čuje bebine otkucaje. Isti taj koriste u Petrovoj
Baš sam sada pokušala naći ,ovdje nema MASS ,imaju ovi neki za oje prvi put čujem. Vjerojatno su dosta lošiji za 25e ali pokušati ću baš da vidim:D
Koliko mHZ je taj ? Ovaj je 2.5
endometrioza
Moram nesto podijeliti s vama, moram nekom reci, a ne mogu se drugdje osim jos muzu "pohvaliti" jer bih onda odala dirty secret. Ma bila sad u ducanu po neke stvari i rekoh ajde da si jos kutiju cigareta uzmem - to je dirty secret, zadnjih tjedana kad me opali siza ili deprica, zapalim si na balkonu, inace nisam pusacica, ovo je hir koji mi stoji ko piletu sise. Nije da se kupam u domestosu (mislim da ste se tu bile zezale oko toga), ali jos koji dan si dopustam ovakav auspuh, suplementi su ionako vec nabavljeni i u upotrebi.
Uglavnom, teta na blagajni me pitala imam li 18 god! Pitala sam ju jel me zeza, a ona da zbilja, da mora provjeriti. Ajme uljepsala mi je ne dan, nego cijeli mjesec! Moja sjajna T zona znaci nije samo mascoba nakupljena od jutrosnjeg nanosa kreme, ona je i skidac godina s lica. Osim ako teta na blagajni nema dioptriju, a bas danas zaboravila naocale/lece.
Eto, male stvari razvesele big time.
Moram nesto podijeliti s vama, moram nekom reci, a ne mogu se drugdje osim jos muzu "pohvaliti" jer bih onda odala dirty secret.Ma bila sad u ducanu po neke stvari i rekoh ajde da si jos kutiju cigareta uzmem - to je dirty secret, zadnjih tjedana kad me opali siza ili deprica, zapalim si na balkonu, inace nisam pusacica, ovo je hir koji mi stoji ko piletu sise. Nije da se kupam u domestosu (mislim da ste se tu bile zezale oko toga), ali jos koji dan si dopustam ovakav auspuh, suplementi su ionako vec nabavljeni i u upotrebi.
Uglavnom, teta na blagajni me pitala imam li 18 god! Pitala sam ju jel me zeza, a ona da zbilja, da mora provjeriti. Ajme uljepsala mi je ne dan, nego cijeli mjesec! Moja sjajna T zona znaci nije samo mascoba nakupljena od jutrosnjeg nanosa kreme, ona je i skidac godina s lica. Osim ako teta na blagajni nema dioptriju, a bas danas zaboravila naocale/lece.
Eto, male stvari razvesele big time.
Samo rokaj, ako ti je to ispušni ventil, i ako te umiruje daj si maha
endometrioza
Ako koja curka zeli ja cu joj posuditi massow baby watcher… Ja sam ga kupila davno no nisam stigla ga koristiti.. Posudim dok meni ne zatreba…ako mi zatreba😏🙈
Kako si divna ❤❤🥰
Ja sad jedva čekam da mi dođe ovaj kinez 🤣🤣🤣
Jel I u taj MAS idu obične baterije ? Meni to kao igračka djeluje nestvarno ,a vidim baš vas puno to kupilo 🥰❤🦋🦋🦋🦋
endometrioza
Cure - kakva je procedura na Svetom Duhu za postupak?
Kakva papirologija treba?
Vecinu nalaza imam jer prelazim iz druge bolnice. Uskoro idem na konzultacije i dogovor.
Priznaju li hormone i spermiogram vađene u drugoj bolnici ili se mora kod njih? I koliko vrijede nalazi markera i dr.?
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Cure - kakva je procedura na Svetom Duhu za postupak?
Kakva papirologija treba?
Vecinu nalaza imam jer prelazim iz druge bolnice. Uskoro idem na konzultacije i dogovor.
Priznaju li hormone i spermiogram vađene u drugoj bolnici ili se mora kod njih? I koliko vrijede nalazi markera i dr.?
Pozdrav, meni su hormoni iz vinogradske i priznali su mi,nisu nikakve drame radili, a spermiogram je mm radio kod njih tako da to neznam, ali lucka ima pravo,ne rade vikendom, eventualno ako trebas fm mozes ic na hitnu ginekološku, i tamo ti to obavi onaj tko je dezuran, ali transfere i punkcije rade samo preko tjedna, ja sam imala srece kaj me nije nikad vikend zadesio po tom pitanju 😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
https://ibb.co/xqG5Z9Z curke treba tko? Kod mene viška pa šaljem ako treba 😅😅
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dada, mislim da sam bila oko 15tt.. Prvo sam se mučila i onda sam od neke cure negdje pročitala komentar da ona ujutro na pun mjehur traži i da zna biti jako nisko, u ravnini pupka recimo cijelu širinu šake ispod. I manje više sam po tom triku svaki put našla od prve :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Rita_55, da. naravno, skoro sve što postoji se može napraviti preko uputnice (koliko ja znam, samo NK cells iz endometrija još ne može).
iris_iris, nema plana, čekam M pa histeroskopiju, a onda ću razmišljati dalje.
Aha, histeroskopija prvo. Samo dijagnostička ili rješavanje ovog mioma iz potpisa?
Ne može moj miom tako lako vani, mora me se rastvoriti ko u teksaškom masakru motornom pilom
Pogledat ćemo miom izbliza da vidimo moram li na operaciju i koliko je kritično. Uz put napraviti biopsiju i NK cells. Možda i scratching endometrija.
Haha, nije bez veze bujao da ga sad samo tako odstrane to mi se i činilo, ako je veliki da ne može samo tako, znači dijagnostička, s nadom za puno korisnih info. A to ideš privatno u IVF-u? Pitam jer i mene ustvari zanima kakvo je stanje unutra jer do sad 2 transfera (znam da nije puno za neku statistiku, al opet), beta ni makac.
Koliko "traje" onda scratching endometrija?
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Dada, mislim da sam bila oko 15tt.. Prvo sam se mučila i onda sam od neke cure negdje pročitala komentar da ona ujutro na pun mjehur traži i da zna biti jako nisko, u ravnini pupka recimo cijelu širinu šake ispod. I manje više sam po tom triku svaki put našla od prve :)
Lucka, Samara
Jel mora bit baš gel ili može i neka krema ? Jer koliko sam shvatila ne dobijem gel uz uređaj...
Super to za mjehur onda ću tako i ja ❤❤
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji