Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    27. Travanj 2021. 17:45

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Ina85

Neznam tko je pitao za taj baby ultrazvuk. Ja sam imala tocno taj. Cujes otkucaje srca bebe vec nakon 9 tt bez problema . Samo ga moras malo duze trazit po trbuhu. Cujes ubrzano kao konj u galopu kad trci bas brzo kuca bebama.Preporucam ti neko dobro ulje za kozu jer taj gel sto dobijes uz to se prebrzo osusi i onda svrbi koza. Meni je bilo skroz nisko lijevo prema mjehuru, tu sam uvjek nasla otkucaje. Sretno 😊 a da kostao je 30 eura taj moj.

Ma daaaj ,zbilja se tako dobro čuje? Mene ono strah šta ako ne nađem gdje je beba pa si ne stvorim paniku ,ali definitivno 200njak kn nije uopće puno 🙈 sad si mi ubacila bubamaru u uho hahahah.
    A daj mi reci jesi li čitala dali ima kakvih negativnih učinaka, jel štetno? Kako uopće detektira otkucaje ? Nadam se da nema neka zračenja.. ❤🦋

Pa citala jesam. I recenzije i sve cure su rekle da nije stetno.mislim da nebi prodavali to kad bi bilo stetno za plod.  Cak i  na you tube imas video kako se koristi.  Ja sam ga koristila svaki dan i bas sam bila smirena nakon par sekundi sto cujes srce . A nakon toga sam imala spontani u 15 tt. Al to ti je druga prica jer sam dosad imala 6 spontanih. Nije do baby detectora jer sam ga koristila samo u jednoj trudnoci . Naravno napravi ti ovisnost jer zelis svaki dan cuti svoje dijete. Odluci ti staje najbolje za tebe. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Luna55
    27. Travanj 2021. 17:47

Znaci beta je danas 260..on zasad nebi nista poduzimao dok beta raste..kaze nije bas to neki porast al bolje pustiti dok ima jos nade..narucena sam opet u utorak..sto vi mislite o svemu?

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

Tuma
    27. Travanj 2021. 17:50

Luna55

Znaci beta je danas 260..on zasad nebi nista poduzimao dok beta raste..kaze nije bas to neki porast al bolje pustiti dok ima jos nade..narucena sam opet u utorak..sto vi mislite o svemu?

Kod kojeg si dr? Ni meni taj tvoj dr nikako ne ulijeva povjerenje i slažem se sa svime što su MTB i Lucka napisale...  Mislim 27 dana nakon inseminacije bi bilo već preko 5 tjedana trudnoće, tu beta treba biti u tisućama.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Matkiša 😎
    27. Travanj 2021. 17:54

Lucyinthesky odrasla sam sa psima u dvorištu, od njemačkih ovčara, dalmatinera.... I njih sam se bojala 🙈😬 ne sjećam se kad je počelo, jer u djetinjstvu je sve bilo ok... Očito neka trauma za koju ne znamo 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    27. Travanj 2021. 17:59

Matkiša 😎

Lucyinthesky odrasla sam sa psima u dvorištu, od njemačkih ovčara, dalmatinera…. I njih sam se bojala 🙈😬 ne sjećam se kad je počelo, jer u djetinjstvu je sve bilo ok… Očito neka trauma za koju ne znamo 🤷‍♀️

Kažem ti ja, riješenje je na pomolu 😬🐕

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    27. Travanj 2021. 18:01

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

*.Women_name.*

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Hej cure, što mislite dali ovaj uređaj stvarno može detektirati otkucaje srčeka iza 12tt ? Koliko je to zdravo uopće?
    Tu kod nas ih ima kupiti za 30-50e … znam da su neke kupovale one monitore,no dali se koja susrela sa ovako nečim????
    Sa takvim su mi uređajem sad neki dan na uzv slušali otkucaje no vjerojatno taj njihov nije koštao toliko 🤣🤣
    Svašta mi pada na pamet ,ovo nebi eto da nisam slučajno išla gledati koliko košta uređaj za uzv pregled 🤣🤣🤣🤣
    Mene toga strah ako ne budem mogla naći bebu ,no zainteresiralo me čisto informativno jel koja to vidjela i jel zna kak funkcionira? 😬🙈🙈
    ……

Meni s takvim nekakvim gledaju na pregledu isto, mislim da može detektirati otkucaje tako rano. E sad, zavisi jel ga uz imaš iz gusta da slušaš nekad ili kao dijagnostički aparat. Više znači sad dok ne osjetis bebu tako često,tako su meni rekli. Ja ga nisam uzimala jer sam se bojala da neću moć naći bebu u ranijim tjednima. A sad kažu da nema smisla imati ga.. Što se tiče štetnosti sumnjam da može štetiti ako si jednom tjedno malo po slušaš srceko da te smiri🥰🤗🤗

Ma znaš zašto zapravo, jer imam 1.6 tek pregled i ima da izludim do tada da ne čujem bebu …a osjetiti ju još ne mogu .
    Ja bi ga rado poslije nekome poklonila :) kupila bi ga ,fućkaš 25e,stigne mi za 3 dana :)
    Čisto da budem mirne glave ❤

Razumijem da,  ti si sama odlučiš. Ako     će ti to unijeti nekakav mir onda si ga uzmeš 🥰 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Travanj 2021. 18:02

Lucyinthesky, ili se bojiš proturječiti mi da idući put ja ne ugrizem tvoga psa. 
    A što se tiče manemoj, stavi je i ti na crnu listu pa možda javi i tebi.   

ribic, ooo, znam kako je. Ja sam na prvoj stimulaciji gledala neki film glup i dosadan da ne može biti gluplji i dosadniji, i ridala kao kišna godina. Dio mog bića je to gledao sastrane i čudio se kojeg vraga ridam.  

Neolino412, jako mi je žao. Ja još nisam radila kariotip, niti mi je došla citogenetika ploda pa ne znam imamo li mi genetski problem. Koliko ja znam, PGD u Hrvatskoj nema, imaš u Novom Sadu, Češkoj, Belgiji, Španjolskoj, ...

Luna55, vadi i dalje bete. Pregledi su ti beskorisni ako ne naraste na preko 1000, a vjerojatno neće. 

💔💔💔

• Luna55
    27. Travanj 2021. 18:03

Tuma

Luna55

Kod kojeg si dr? Ni meni taj tvoj dr nikako ne ulijeva povjerenje i slažem se sa svime što su MTB i Lucka napisale… Mislim 27 dana nakon inseminacije bi bilo već preko 5 tjedana trudnoće, tu beta treba biti u tisućama….

Ja sam ti u Svicarskoj pa sam tu kod doktora..neznam vise,vec me par dana bodu po rukama zbog bete..vec me ruke bole..dali se moze sad nesto zakomplicirati ako cekam do utorka??

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

Tuma
    27. Travanj 2021. 18:10

Luna55

Tuma

Luna55

Kod kojeg si dr? Ni meni taj tvoj dr nikako ne ulijeva povjerenje i slažem se sa svime što su MTB i Lucka napisale… Mislim 27 dana nakon inseminacije bi bilo već preko 5 tjedana trudnoće, tu beta treba biti u tisućama….

Ja sam ti u Svicarskoj pa sam tu kod doktora..neznam vise,vec me par dana bodu po rukama zbog bete..vec me ruke bole..dali se moze sad nesto zakomplicirati ako cekam do utorka??

Jedino ako je vanmaternicna i počne jače rasti, tj prede 1000... Zato bih ja na tvom mjestu još jednom ovaj tjedan izvadila betu.... Tipa oko petka.... Ali ja isto mislim da je biokemijska i da će uskoro početi padati.... Žao mi je.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Emma05
    27. Travanj 2021. 18:10

Za jedno 15 sati izlazi 4. Sezona "The handmaids tale" tko prati. Tko ne prati nek pogleda, serija je..brutalna!

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.