Dada, imam Mas babywatcher i koristila sam ga od 14tt dok nisam pocela full osjecati bebu.
Možda te moj video uvjeri 🥰
https://streamable.com/xg34zd
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Znaci beta je danas 260..on zasad nebi nista poduzimao dok beta raste..kaze nije bas to neki porast al bolje pustiti dok ima jos nade..narucena sam opet u utorak..sto vi mislite o svemu?
Kod kojeg si dr? Ni meni taj tvoj dr nikako ne ulijeva povjerenje i slažem se sa svime što su MTB i Lucka napisale… Mislim 27 dana nakon inseminacije bi bilo već preko 5 tjedana trudnoće, tu beta treba biti u tisućama….
Ja sam ti u Svicarskoj pa sam tu kod doktora..neznam vise,vec me par dana bodu po rukama zbog bete..vec me ruke bole..dali se moze sad nesto zakomplicirati ako cekam do utorka??
Ne moze se sad tu nesto zakomplicirali puno na tako malu betu ali ako te oicne boljeti odi na hitnu.. .
Samo onda neces znati jos tjedan dana na cemu si pa ako to mozes izdržati… Cekaj utorak… Ovako po beti bi bar otprilike u tih tjedan dana mogla znati u kojem smjeru to sve ide…
Da,vidjet cu..jedino ako dobijem bolove i krvarenje onda cu na hitnu..
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Pozdrav buduce mame 🥰 Nova sam ovdje i kako nas ima od svuda trebala bi mi mala pomoc ako netko ima istih ili slicnih problema… Naime 3 spontana, dijagnosticirana Robertsonova translokacija 13 14.. Jedina opcija PGD.. Dali netko ima iskustva sa time? Pozdrav svima ❤
Pozdrav, nemam osobno iskustva, ali imam prijateljicu s Robertsonovom translokacijom 13,14 i evo prirodno je trudna i nipt test i miny anomaly su uredni.... PGD ima Belgija, čini mi se Češka, Slovenija..... Žao mi je zbog spontanih...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Lucyinthesky, ili se bojiš proturječiti mi da idući put ja ne ugrizem tvoga psa.
A što se tiče manemoj, stavi je i ti na crnu listu pa možda javi i tebi.ribic, ooo, znam kako je. Ja sam na prvoj stimulaciji gledala neki film glup i dosadan da ne može biti gluplji i dosadniji, i ridala kao kišna godina. Dio mog bića je to gledao sastrane i čudio se kojeg vraga ridam.
Neolino412, jako mi je žao. Ja još nisam radila kariotip, niti mi je došla citogenetika ploda pa ne znam imamo li mi genetski problem. Koliko ja znam, PGD u Hrvatskoj nema, imaš u Novom Sadu, Češkoj, Belgiji, Španjolskoj, …
Luna55, vadi i dalje bete. Pregledi su ti beskorisni ako ne naraste na preko 1000, a vjerojatno neće.
Imali smo danas videopoziv iz UZ leuven.. koliko sam uspijela shvatit to je drzavna bolnica u Belgiji i tamo rade PGD. Ja sam svakako kandidat no isto tako mi je doktorica napomenula da su nam sanse od 20-25% da sve bude ok. No,nakon toliko godina pristajem i na 20%, opet vise nego 0% 💪. A problem nam je tu sto nam nitko tocno nezna rec sta od papira nam je potrebno za HZZO.. 🤔
Dada, imam Mas babywatcher i koristila sam ga od 14tt dok nisam pocela full osjecati bebu.
😍❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Znaci beta je danas 260..on zasad nebi nista poduzimao dok beta raste..kaze nije bas to neki porast al bolje pustiti dok ima jos nade..narucena sam opet u utorak..sto vi mislite o svemu?
Kod kojeg si dr? Ni meni taj tvoj dr nikako ne ulijeva povjerenje i slažem se sa svime što su MTB i Lucka napisale… Mislim 27 dana nakon inseminacije bi bilo već preko 5 tjedana trudnoće, tu beta treba biti u tisućama….
Ja sam ti u Svicarskoj pa sam tu kod doktora..neznam vise,vec me par dana bodu po rukama zbog bete..vec me ruke bole..dali se moze sad nesto zakomplicirati ako cekam do utorka??
Ne moze se sad tu nesto zakomplicirali puno na tako malu betu ali ako te oicne boljeti odi na hitnu.. .
Samo onda neces znati jos tjedan dana na cemu si pa ako to mozes izdržati… Cekaj utorak… Ovako po beti bi bar otprilike u tih tjedan dana mogla znati u kojem smjeru to sve ide…
Da,vidjet cu..jedino ako dobijem bolove i krvarenje onda cu na hitnu..
Da, pazi na bolove i nažalost ni nemaš puno opcija osim čekati....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ajmeeeeeee ovo je divno
Koliko si tu bila trudna kada si čula tako jasno srčeko? 🥰🥰🥰🥰
Jer meni ga medicinska sestra tražila 5 min 🤣🤣🤣
endometrioza
Vuky a da, i meni ta moja frendica kaže da smo je previše razmazili. Ma stalno provodimo vrijeme skupa, ja čak kad idem pisat i tusirat se, ona sjedi pokraj mene u wcu i spava. Ali samo da je pokraj 🤣 sve je ostalo isto, jedino joj na krevet više ne dam, nadam se da će s vremenom shvatiti. I super ideja za čarapu, baš ću pokušat 😁
Lucyinthesky ma meni je veterinarka susjeda pa sam ju zvala zbog ugriza i to, neznam kako to ide. Pa smo ušle u priču 🙈 a sad za trenera trebala bi se raspitati jer ona ima već 4 godine. Ma počeli smo prije ajmo reci 2 mjeseca kad sam osvijestila da nema mjesta i za pesa i muža i bebu na krevetu 🙊 eto nadamo se i mi da će si primirit. Danas je mirna ko bubica, spava cijeli dan pod stolom 😂
Što se tiče veličine peseka, slažem se. Ja imam vani jednog njemačkog ovcara i fkt je predobar pes. Toliko u njemu ima poštovanja prema vlasniku, i prava je maza još uvijek. Obožava klince a i ovu malu prgavu.On si jadan zakopa kosti, ona mu otkopa ,pojede mu nkj nikad joj ništa nije napravio. Vuče ga za rep, ma komedija su skupa 🤦🏻♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav buduce mame 🥰 Nova sam ovdje i kako nas ima od svuda trebala bi mi mala pomoc ako netko ima istih ili slicnih problema… Naime 3 spontana, dijagnosticirana Robertsonova translokacija 13 14.. Jedina opcija PGD.. Dali netko ima iskustva sa time? Pozdrav svima ❤
Pozdrav, nemam osobno iskustva, ali imam prijateljicu s Robertsonovom translokacijom 13,14 i evo prirodno je trudna i nipt test i miny anomaly su uredni…. PGD ima Belgija, čini mi se Češka, Slovenija….. Žao mi je zbog spontanih…
Draga Tuma, drago mi je zbog prijateljice 😍😍 ja sam bila u Ri i u St na pregledima i kod ginekologa i kod geneticara i s obzirom na spontane i godinice (uskoro 34 ) , opcija "metodom pokusaja i promasaja" mi se bas ne cini pretjerano humanom a i mislim da ja to nebi bas dobro izdrzala....
Imali smo danas videopoziv iz UZ leuven.. koliko sam uspijela shvatit to je drzavna bolnica u Belgiji i tamo rade PGD. Ja sam svakako kandidat no isto tako mi je doktorica napomenula da su nam sanse od 20-25% da sve bude ok. No,nakon toliko godina pristajem i na 20%, opet vise nego 0% 💪. A problem nam je tu sto nam nitko tocno nezna rec sta od papira nam je potrebno za HZZO.. 🤔
Forumašica Lemon je bila u Belgiji, negdje na prvoj polovici Vol2 je pisala o tome što joj sve treba, ali to nisam pisala u tekicu, na žalost. Pokušaj proguglati.
Njena priča nije završila dobro, ali to je sad neka druga priča. Ono što je bitno je da je ona uspjela otići u Belgiju, napravili su joj PGD i ostala je trudna sa tim zametkom.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji