Ruska1986, Sanjich ja sam sada samo na 2 dana u tjednu po 6 sati (korona) i tih 6 sati većinom stojim ili prehodam. Sjednem tu i tamo na 5 min svakih sat vremena. Nemam pauzu zbog tog skraćenog radnog vremena. I da tako ostane sad još neko vrijeme mi je ok. Ali veliku sam većinu vremena pogrbljena ali ne jako. U petak sam sa posla došla kao da me valjak pregazio 🙈 gledam da sav posao opteretim na drugu stranu mimo trbuha i tu mi nastradaju ruke i kičma... Ali fućkaš to, hitno da težina ne ide na bušu...
U 3 mj se moram javiti svojoj ginekologinji pa ću vidjeti šta kaže. Dobila sam neku knjižnicu za prava trudnica pa moram to malo proučiti... I prevesti sa njemačkog 😂
endometrioza
LH trakice
Zna li netko mogu li se kupiti samo ulosci za ovaj CB test za O?
Ne razumijem, tebi je ovulacija prošla i u pon imaš transfer, zar ne?
Kakve to ovulacije misliš pratiti tokom trudnoće?
💔💔💔
Pozdrav drage moje zene, čitam vas često ali tek ponekad komentarišem, ali retko…. naime meni su otkrili nizak AMH…. svega 2,6 pmol, a imam 33 godine, sve ostalo super kao i suprug. Ovog meseca krecemo na prvu inseminaciju u Beta plus polikliniku…. inace kod njih sam radila sve preglede od pocetka…. pokusavamo prirodno vec godinu dana i zadnja dva meseca sam na Letrozolu ali nema uspeha….ugl planiramo IVF ako IUI ne upali iz prve a znam da su mali postotci za uspeh kod inseminacije….malo cu sa vama deliti iskustva ❤️….nadajmo se samo lepa. Stvarno ste hrabre svaka vam cast ja sam od svega jos u strahu ali valjda ce sve to na kraju da se isplati😀 Pijem D vitamin 4000 , Dhea 75mg , Q 10 , Maca , Crni Kim.
Dobrodošla i što prije ostala trudna 🥰 procitaj si, ako nisi još, prve tri stranice i malo uredi potpis da te lakše možemo pratiti 😊 super za ovo što piješ, ja bih još dodala omega 3 na sve to i folnu kiselinu. 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
LH trakice
Pripremam se za iduci? 👀
Mislim nakon ove trudnoce! 😀😋
Vrlim te, vrlim te! 😋💕😘
oharascarlett14@gmail.com
Pozdrav drage moje zene, čitam vas često ali tek ponekad komentarišem, ali retko…. naime meni su otkrili nizak AMH…. svega 2,6 pmol, a imam 33 godine, sve ostalo super kao i suprug. Ovog meseca krecemo na prvu inseminaciju u Beta plus polikliniku…. inace kod njih sam radila sve preglede od pocetka…. pokusavamo prirodno vec godinu dana i zadnja dva meseca sam na Letrozolu ali nema uspeha….ugl planiramo IVF ako IUI ne upali iz prve a znam da su mali postotci za uspeh kod inseminacije….malo cu sa vama deliti iskustva ❤️….nadajmo se samo lepa. Stvarno ste hrabre svaka vam cast ja sam od svega jos u strahu ali valjda ce sve to na kraju da se isplati😀 Pijem D vitamin 4000 , Dhea 75mg , Q 10 , Maca , Crni Kim.
Dobro nam došla, i još brže nam otišla, trudna.
Tuma ti je već sve napisala. A ja bih dodala - pogledaj njezin potpis pa ćeš vidjeti nekoliko jako lijepih informacija koje i tebe diraju.
Ima dosta cura koje uspiju inseminacijom. Da, šansa je manja nego u IVF. Ali, s druge strane, nemaš nuspojave koje mi hardcore djevojke imamo, tako da ti je ovo super ulaz u MPO svijet. Držimo ti fige da ti to bude dovoljno.
💔💔💔
LH trakice
Pripremam se za iduci? 👀
Vrlim te, vrlim te! 😋💕😘
Pih, za 2 godine kad budemo skupa išle po nove bebe. bit će puno naprednije trakice.
💔💔💔
Pozdrav Andela! Koje si pretrage radila? Pijes neke prenatale? Ne bi bilo lose znati trebas li piti s obicnom folnom ili aktivnu varijantu.. Mozda da na slijedecim konzultacijama popricas o tome s dr. Tko te vodi u Beti? Dr.D je jako brbljava, od njr mozes cudo informacija dobiti 😋 Ako nista neznas, ona ce te upoznati sa svime, samo reci da nikaj ne znas. Dr.B je predivna ali manje prica. Za razgovor s njome na ovu temi vec moras imati konkretna pitanja, a to znaci da ces de morati educirati ovdi 😋😎
LH trakice
Pripremam se za iduci? 👀
Vrlim te, vrlim te! 😋💕😘
Pih, za 2 godine kad budemo skupa išle po nove bebe. bit će puno naprednije trakice.
Hijao, jedva cekam!!
Kako ste sve divne hvala vam! Kod doktorke Bracun sam….malo prica ali ja je sve pitam pa mi odgovori, da da pijem Omega 3,6,9 i folnu, kao i smokve u maslinovom ulju i ako mi je FSH savrsen 6,9. Kazu da su inače zdrave pa ih uzimam.
Dr.ti nije prep.neki prenatal? Folna je dovoljna? Nije ti spominjala aktivnu varijantu folne?
Andela dosta djevojaka pije prenatale s aktivnom folnom odn.metiliranom npr. Novalac.
Ovdje je mali vodic pa vidi sta koji ima i koji zelis, a obzirom na druge dodatke koje uzimas.
https://vitamini.hr/znanost-industrija/industrija/odaberite-idealan-pripravak-za-razdoblje-trudnoce-14242/
Sortiraj odgovore
Najstariji